ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» στο χρυσαυγίτικο συνέδριο

Εργαζόμενοι Novotel: Οι δολοφόνοι του Φύσσα είναι ανεπιθύμητοι

Με αφορμή το επικείμενο συνέδριο της Χρυσής Αυγής στο ξενοδοχείο Νovotel, στις 26 και 27 Μάρτη, το Συνδικάτο Επισιτισμού - Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής και το Σωματείο Εργαζομένων Ξενοδοχείου Νovotel σε κοινή ανακοίνωσή τους σημειώνουν:
xrysaugites

«Πληροφορηθήκαμε ότι το διήμερο 26-27 Μαρτίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Novotel συνέδριο των νεοναζί - δολοφόνων της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για αυτούς που ανέλαβαν την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που ευθύνονται για δεκάδες επιθέσεις σε μετανάστες, νεολαίους, συνδικαλιστές και μέλη κομμάτων, αντιφασιστικών και αντιρατσιστικών οργανώσεων.

Αυτούς τους φασίστες που δεν τους έχουν δεχτεί πολλά ξενοδοχεία, τους δέχτηκε η εργοδοσία του ξενοδοχείου Novotel, προκειμένου να πραγματοποιήσουν το συνέδριό τους.

Οι υμνητές του Χίτλερ, των στρατοπέδων εξόντωσης της ναζιστικής Γερμανίας, του φασισμού και της χούντας, οι μαχαιροβγάλτες τραμπούκοι και πιστά σκυλιά του μεγάλου κεφαλαίου, αυτοί που σπέρνουν το ρατσιστικό τους μίσος και ξερνούν μισαλλοδοξία στην κοινωνία, δεν πρέπει να έχουν θέση πουθενά και είναι ανεπιθύμητοι απ’ τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου και του κλάδου.

Μια συμμορία που νομιμοποιήθηκε σαν κόμμα στη συνείδηση κάποιων με την είσοδό της στη Βουλή το 2012, στα μάτια τα δικά μας δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια αγέλη ναζιστών που υπηρετούν τους ισχυρούς και χτυπούν τους ανίσχυρους. Η εργατική τάξη έχει μνήμη και συνείδηση για να τους καταδικάσει και να τους συντρίψει.

Κανένας φασίστας ποτέ και πουθενά».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 23:30 26/03/2016

    Μόνο τα κουμμούνια ξενοδοχουπάλληλοι αντιδρούν στους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής.
    Άν δεν αρέσει στα κουμούνια ξενοδοχουπάλληλους να πάνε να εργαστούν χωρίς αμοιβή και εθελοντικά στα κέντρα των λαθραίων ισλαμιστών δολοφόνων.Την Χρυσή Αυγή την θέλει πιά ένα μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού.Τα αριστερά καθίκια και τους ύπουλους υποστηρικτές των ισλαμιστών η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν τους αποδέχεται.Κάντε ότι θελετε λακέδες κουμουνιστές στυλοβάτες του κεφαλαίου, η Χρυσή Αυγή είναι εδώ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.