ΕΛΛΑΔΑ

Τι υποστηρίζει συμφοιτητής του

Φρικτές λεπτομέρειες για τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, έρχονται σοκαριστικές λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας, που δείχνουν πως οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.

Ένας από τους βασικούς μάρτυρες, ο Νίκος Δάβρης, λέει μάλιστα ότι και ο ίδιος υπήρξε θύμα των ατόμων που υπέβαλλαν σε φρικτά βασανιστήρια τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

“Τον Βαγγέλη τον χτυπούσαν με κάθε ευκαιρία, εγώ ο ίδιος τον είχα δει με σκισμένο χείλος” λέει ο 30χρονος και προσθέτει πως άλλες φορές του άρπαζαν το φαγητό από τα χέρια, άλλες φορές τον κλείδωναν στην ντουλάπα.

Όπως λέει ο Νίκος Δάβρης που επέστρεψε στην Ελλάδα σύμφωνα με την espresso από τη Βραζιλία όπου είχε πάει για να βρει δουλειά για να καταθέσει, ίσως φαινόταν ότι πλέον έρχεται το τέλος, “ο Βαγγέλης είχε σκοτεινιάσει, είχα ενημερώσει και τον διευθυντή και την υπεύθυνη της εστίας” λέει.

Μάλιστα ήταν η μεσολάβηση του 30χρονου που προκάλεσε και την παρέμβαση της υπεύθυνης της εστίας η οποία του άλλαξε δωμάτιο καθώς ένας από τους βασανιστές του ήταν συγκάτοικός του.

“Αυτό που έκανες για μένα ούτε αδελφός σε αδελφό δεν κάνει” είχε πει ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στον 30χρονο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.