ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση της κυβ. εκπροσώπου στον Γ. Κουμουτσάκο

Γεροβασίλη: Η νέα ηγεσία της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις για σχέσεις με εμπλεκόμενους σε κυκλώματα

Ο κ. Κουμουτσάκος και η ΝΔ οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις για τη σχέση με τους εμπλεκόμενους σε κυκλώματα εκβιασμού», αναφέρει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σημειώνοντας πως «έκπληκτη η κοινή γνώμη πληροφορείται από σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας "ΕΘΝΟΣ" τις ένθερμες σχέσεις ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ κ. Κουμουτσάκο. Πολύ περισσότερο όταν, όπως έχει αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες, η ΝΔ πλήρωνε τακτικά στα πρόσωπα αυτά, μεγάλα χρηματικά ποσά».

«Ο κ. Κουμουτσάκος, που σε αντίστοιχη περίπτωση θα είχε ήδη ζητήσει παραιτήσεις, οφείλει να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το είδος των σχέσεων που διατηρούσε με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό και το είδος των υπηρεσιών που αγόραζε από αυτούς, ο ίδιος και το κόμμα του. Η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι έκθετη και οφείλει εξηγήσεις στην κοινή γνώμη για τη δυσώδη αυτή υπόθεση», σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΝΒ. 23:15 26/03/2016

    Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ….( Λέτε να είναι ΚΑΙ ..αριστερός ο εντελώς καΜένος ?)

    (….)Εκείνη την εποχή ήταν που πέρασε το κατώφλι του γραφείου του στο υπουργείο Ναυτιλίας, ένας περίεργος τύπος που εκπροσωπούσε τα συμφέροντα του Κυπρίου πλοιοκτήτη του Sea Diamond που είχε βουλιάξει στη Σαντορίνη και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πληρώσει τις συνέπειες των προβλημάτων που είχε προκαλέσει το πλοίο του στη θάλασσα του μαγευτικού νησιού.

    **Οι ντόπιοι είχαν ξεσηκωθεί, αλλά ο υφυπουργός παρέμενε ασυγκίνητος και κανείς εκτός από τρείς συγκεκριμένους ανθρώπους δεν ξέρει τι ειπώθηκε σε εκείνη την «μυστηριώδη συνάντηση»[…]

    **Εκείνο τον καιρό ο Πάνος Καμμένος είχε ήδη χωρίσει από τον πρώτο του γάμο και είχε παντρευτεί την σημερινή σύζυγό του, πετυχημένη δικηγόρο, Έλενα Τζούλη. Η βάφτιση δε του πρώτου τους παιδιού, που έγινε στον Αγ. Κωνσταντίνο Γλυφάδας αποτέλεσε μέγα κοσμικό γεγονός των ημερών εκείνων καθώς και η δεξίωση που δόθηκε στη Βουλιαγμένη μετά το μυστήριο.

    **Κουμπάρος στη βάφτιση ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, παλαιό στέλεχος του ΚΚΕ, αγαπημένο παιδί του Χαρίλαου Φλωράκη, επιβιώσας σε κάθε κυβερνητική κατάσταση και αργότερα κατηγορούμενος με βάση συνομιλίες που κατέγραψε το «μαύρο κουτί» της ΚΥΠ, ως χρηματοδότης της συμμορίας του έγκλειστου Παναγιώτη Βλαστού.

    **Στις εσωκομματικές εκλογές του 2009, ο Πάνος Καμμένος βγήκε μπροστά υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη την οποία όμως και πούλησε πολύ γρήγορα , για τα μάτια του Αντώνη Σαμαρά λίγο πριν την εσωκομματική κάλπη.

    **Αργότερα με την ίδια ευκολία πούλησε και τον Αντώνη Σαμαρά και (με λεφτά, που όπως λέει ο τ. βουλευτής του κόμματος του, Γιάννης Κουράκος)του έβρισκε ο Γιώργος Βουλγαράκης, ίδρυσε τους Ανεξάρτητους
    =========================================================================
    Έλληνες.
    Δεν γνωρίζουμε αν μοιράζεται με τον φίλο του το ρητό «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό», ωστόσο με τον Γιώργο Βουλγαράκη τους συνδέει η κοινή τους αγάπη για τα σκάφη.

  2. ΝΟΜΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
    ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΝΟΜΟΙ?

    Η διάλυση του Πασοκ με την προδοσία, την ανατροπή και την κατασυκοφάντηση Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ήταν και εξακολουθεί να παραμένει η μοναδική επιδίωξη κάθε φοροφυγά και κάθε παράνομου νταβατζή.
    *Σήμερα, καθαρότερα από κάθε άλλη χρονική περίοδο, μετά και την άνανδρη ‘’επίθεση’’ του χουντοαριστερού κ. Τσίπρα που έκανε χθές από το ‘’Γκάζι’’ εναντίον Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ότι όσοι τους μισούν και ζητούν την πολιτική και όχι μόνο εξαφάνισή τους, ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ! τη διαφάνεια, τις αποκαλύψεις , το πόθεν τους και τον τρόπο που το καταστρατηγούν.
    *Ζητούσαν την τιμωρία του Παπακωνσταντίνου γιατί από την πρώτη μέρα ΨΗΦΙΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ‘’κλειδιά’’ για την περιστολή και της φοροδιαφυγής και τη σύλληψη φοροφυγάδων, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Ο Κορυδαλλός , αίθουσα ‘’ VIP’’είναι αξιόπιστος μάρτυρας της επιβολής ευνομίας , ισονομίας και αντικειμενικής φοροδοτικής υποχρέωσης.
    *Ο Παπακωνσταντίνου, υπουργός της κυβέρνησης ΓΑΠ ΑΜΕΣΩΣ ! το 2010,
    με τους νόμους
    3833/15.3.2010,3842/23.4.2010,3888/30.9.2010
    θέσπισε διατάξεις για την αποτελεσματική λειτουργία του ΣΔΟΕ με τη συγκρότηση
    Ειδικού Τμήματος Ανάκτησης Περιουσιακών Στοιχείων και Κεφαλαίων που προέρχονται από εγκληματικές δραστηριότητες.
    *Τα ποινικά αδικήματα της φοροδιαφυγής, όπως είναι η απόκρυψη εισοδήματος συμπεριλήφθηκαν ρητά στα αδικήματα που διερευνώνται από την Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τιμωρούνται μέχρι και με δήμευση περιουσιών.
    *Θέσπισε την άρση του τραπεζικού απορρήτου προβλέποντας υποχρέωση των τραπεζών, να διαβιβάζουν στο Υπουργείο Οικονομικών κάθε στοιχείο οικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος και διευκόλυνε τη δυνατότητα αναγκαστικής είσπραξης με ειδικές νομοθετικές προβλέψεις.
    ΛΟΓΙΚΑ, ΟΛΟΙ σχεδόν οι έντιμοι Έλληνες,
    θα έπρεπε να αγωνισθούμε για την επιβολή αυτών των διαρθρωτικών μέτρων, που ψήφισε η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Γιατί λοιπόν ο Σύριζα, Ο Σαμαράς, ο συκοφάντης καμένος εντελώς και..άλλοι αγωνίστηκαν και αγωνίζονται να αποτύχουν?
    Αναφέρουμε ενδεικτικά ώστε όλοι να μάθουμε ότι:
    • Πριν το 2010 οικονομική αστυνομία δεν υπήρχε.
    • Πριν το 2010 οικονομικοί εισαγγελείς δεν υπήρχαν.
    • Πριν το 2010 διασταυρώσεις σε στοιχεία δεν γινόντουσαν.
    • Πριν το 2010, άρση απορρήτου τραπεζικών λογαριασμών, ούτε κατά διάνοια.
    • Πριν το 2010, χειροπέδες σε εκδότες και μεγαλο-φοροφυγάδες ήταν ανέκδοτο.
    • Πριν το 2010 προσπάθεια για συμφωνία με την Ελβετία, καμία.
    • Πριν το 2010, να ζητήσει υπουργός Οικονομικών στοιχεία από κυβερνήσεις του εξωτερικού, τι λέμε τώρα…
    • Έγινε μια αρχή. Ελπίζουμε ότι όλα αυτά τα βήματα, θα αποτελέσουν το θεμέλιο, για ευνομία, φοροδοτική ισότητα, και ισονομία.
    Η ιστορία έγραψε: Ο Παπακωνσταντίνου, επί Κυβέρνησης Παπανδρέου, θέσπισε τις ρυθμίσεις εκείνες, πάνω στις οποίες σήμερα πλειοδοτούν ή θα “θελαν να πλειοδοτούν στην συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου.

  3. ΣΥΜ-«ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΥ DEFENCENET ΖΗΤΩ Η…ΕΛΛΑΔΑ

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΛΙΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΤΟΥ DEFENCENET)

    Είναι πραγματικά απίστευτη η ικανότητα κάποιων να κάνουν το άσπρο μαύρο και να προπαγανδίζουν με τόσο θράσος, ώστε να νομίζει κανείς πως είτε δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα, είτε θεωρούν εντελώς ηλίθιους όσους τους διαβάζουν / ακούνε / βλέπουν.
    ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ…!
    Θέλουν οι Βούλγαροι να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει…!
    Με αφορμή λοιπόν την αποκάλυψη για ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ της «υπερπατριωτικής» και «αμυντικής» ιστοσελίδας Defencenet, ήρθε στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά όλος αυτός ο γνωστός οχετός / συρφετός της παραπληροφόρησης, που χαρακτηρίζει πανεύκολα προδότες και ανθέλληνες όσους δεν είναι μαζί τους, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ, αν…τρώνε από το ίδιο πιάτο!!!
    Μερικοί μάλιστα, αμφισβήτησαν την εγκυρότητα της είδησης περί Βούλγαρων ιδιοκτητών.
    ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ!
    Διερευνήσαμε περισσότερο το θέμα και ανακαλύψαμε πως ο κύριος λόγος της βουλγαρικής ιδιοκτησίας είναι Η ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ λόγω…οικονομικών προβλημάτων, όπως μας είπαν άνθρωποι που «γνωρίζουν»!
    Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά: Κάποιοι που αυτοπλασσάρονται ως «υπερπατριώτες», κάνουν ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, προκειμένου να μην πληρώσουν φόρους στο ελληνικό κράτος!!!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟΥΣ…ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΥΣ!!!
    Και καλά αυτοί, βρίσκουν και τα κάνουν: Οι κοροϊδάρες που τους υποστηρίζουν, δεν καταλαβαίνουν πως τους δουλεύουν αγρίως;;;
    Φυσικά και το καταλαβαίνουν! Απλά, όπως είπαμε, η εν λόγω ιστοσελίδα – καθώς και άλλες – έχει αναλάβει εργολαβία την υποστήριξη / προώθηση συγκεκριμένου κόμματος, οπότε δεν πειράζουν (τα πρόβατα) ούτε οι Βούλγαροι ιδιοκτήτες, ούτε Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ σε βάρος της Ελλάδας!!!
    ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ?
    Γι’ αυτό και λέμε πως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις: Δηλώνεις υπερπατριώτης; Είσαι, αν εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα, ανεξαρτήτως των «πιστεύω» σου, της νομιμότητας, της αντιστοιχίας λόγων και πράξεων κλπ.
    Φανταστείτε για παράδειγμα, η ιστοσελίδα ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που κάνει αγώνα (και) εναντίον των Παπικών και του Οικουμενισμού, να χρηματοδοτείτο από το ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!
    Δεν θα έπρεπε το λιγότερο να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο που μας παρακολουθεί; ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ;;;
    ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΡΕΤΗ,ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ…
    Είπαμε όμως: Λέξεις όπως αρετή, τιμιότητα, ανδρισμός, ήθος, συνέπεια κλπ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ σε όσους ανερυθρίαστα μοιράζουν «πιστοποιητικά πατριωτισμού» και άλλων…-ισμών!
    Στην Ελλάδα, είσαι ό,τι δηλώσεις: Ακόμα και…»Έλληνας» Made in Bulgaria…!
    Υ.Γ. ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ…!
    Υ.Γ. 2 Κατά τ’άλλα, η πώληση των Μαρινών στους Τούρκους τους «μάρανε», τους «πατριώτες»…!
    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/02/defencenet_7.html

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.