ΕΛΛΑΔΑ

Ευρωβουλευτής του Ποταμιού

Γραμματικάκης: Καλή συγκυρία που έχουμε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τώρα με το προσφυγικό

«Πρέπει η Ευρώπη να ξαναγυρίσει στις αξίες της», τονίζει ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Γραμματικάκης, μιλώντας στο Κόκκινο και τον Κώστα Αρβανίτη, για το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, ενώ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε πως είναι καλή η συγκυρία της διαχείρισης του προσφυγικού από μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
grammatikakis

«Εκεί που χρειάστηκε, το Ποτάμι στήριξε το ΣΥΡΙΖΑ. Υπερβολές στην κριτική πάντα υπάρχουν. Για παράδειγμα, όλοι κατηγορούν το ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του με το προσφυγικό, ενώ δεν μπορούν να καταλάβουν πόσο τεράστιο πρόβλημα είναι και σε πόσο δύσκολη θέση βρίσκεται η πατρίδα μας με αυτό και πρέπει να μετράμε περισσότερο τα λόγια μας», είπε, και πρόσθεσε, απαντώντας στην ερώτηση αν είναι καλή η συγκυρία που έχουμε ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση να χειρίζεται αυτή την υπόθεση: "Είναι καλή η συγκυρία. Θα συνιστούσα στη κυβέρνηση να σκύψει με περισσότερη προσοχή και σε ότι λέει η αντιπολίτευση. Με ενοχλεί η έλλειψη ενοποιητικής γραμμής, εμείς εδώ στις Βρυξέλλες, οι ευρωβουλευτές, είμαστε ενωμένοι»

«Η δημοκρατία έχει πολλά νοήματα ...χρειάζεται η Ευρώπη να ξαναγυρίσει στις αξίες της, να σκύψει στους πολίτες της, ανεξάρτητα φυλής. Δεν χρειάζονται, δεν βοηθάνε τα περισσότερα μέτρα ασφαλείας, δεν εμποδίζουν αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα, δεν θα βοηθήσει πουθενά. Χρειάζεται μια αντιμετώπιση πιο βαθιά, μόνιμη, πιο πολιτισμένη... Να προβληματισθούν οι πολίτες πώς θα είναι η Ελλάδα και η Ευρώπη αν επικρατήσουν αυτά τα νεοφασιστικά, τα σκοτεινά κινήματα ... », εκτίμησε ο ευρωβουλευτής. -

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.