ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Για λόγους αρχής»

Η ΝΔ θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική

Η ΝΔ θα υπερψηφίσει την πρόταση που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Κουμουτσάκος.
koumoutsakos

Παράλληλα δήλωσε ότι αληθινό μέλημα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ δεν είναι η διαφάνεια και κατηγόρησε τα δύο κυβερνητικά κόμματα ότι προσπαθούν να εγκλωβίσουν το δημόσιο διάλογο και τα άλλα κόμματα σε μικροκομματικούς και επικοινωνιακούς τακτικισμούς τους.

«Δεν θα το επιτύχουν», συμπλήρωσε σημειώνοντας ότι η ΝΔ έχει διαχρονικά ταχθεί εμπράκτως υπέρ της διαφάνειας στο δημόσιο βίο.

Υπενθύμισε επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσφατα έδωσε απτά δείγματα γραφής του σεβασμού του, όπως είπε, στους φορολογούμενους πολίτες, δίνοντας στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία για την οικονομική κατάσταση της ΝΔ και ένα αυστηρό πρόγραμμα αποπληρωμής των δανείων της.

«Συνεπώς για λόγους αρχής η ΝΔ υπερψηφίζει την πρόταση σύστασης αυτής της εξεταστικής επιτροπής. Αναμένουμε από τα κυβερνητικά κόμματα να αποδεχθούν την πρόταση της ΝΔ για την εξεταστική επιτροπή διερεύνησης των συνθηκών που οδήγησαν στις καταστροφικές εξελίξεις για την οικονομία πέρυσι το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.