Neo

Η σιωπή είναι χρυσός…

Στο πλευρό του Δημάρχου του Πειραιά Γιάννη Μώραλη στάθηκε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, απαντώντας με σκληρά λόγια στην δριμεία κριτική της παράταξης «Λιμάνι της Αγωνίας» του Θοδωρή Δρίτσα για το 18μηνο έργο της Δημοτικής Αρχής.

«Αυτό που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν στο ‘Λιμάνι της Αγωνίας’ είναι ότι οι καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον και την προοπτική του Πειραιά δεν εξαρτώνται από τη Δημοτική Αρχή, αλλά από την κυβέρνηση και τους υπουργούς της», είπε,σχολιάζοντας στην πραγματικότητα ότι για τα όποια κακώς κείμενα στα μεγάλα θέματα του μεγάλου λιμανιού, από το μετρό, ως τον ΟΛΠ και το δυσανάλογο βάρος που σηκώνει η πόλη με το προσφυγικό-μεταναστευτικό, δικαιοδοσία δεν είχε ο Δήμος αλλά η κυβέρνηση, της οποίας και μεγαλοσχήμων υπουργός είναι ο Θοδωρής Δρίτσας. «Αποσιωπούν, ότι ο επικεφαλής τους, ο κ.Δρίτσας είναι κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που με τις αποφάσεις και τη δράση της εδώ και 14 μήνες έχει δημιουργήσει πολύ μεγαλύτερα αδιέξοδα στον Πειραιά», είπε, πιστώνοντας αντίθετα στη δημοτική αρχή ότι έχει να επιδείξει υψηλό αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας,αρνούμενη να ακολουθήσει τον εύκολο δρόμο του λαϊκισμού και της δημαγωγίας καιδίνοντας τον καλύτερό της εαυτό στην αντιμετώπιση τουπροσφυγικού-μεταναστευτικού στην πόλη.

Κατέληξε,δε, καλώντας το ‘Λιμάνι της Αγωνίας’, στον βαθμό που θέλει να διατηρήσει μίαστοιχειώδη αξιοπιστία, να σιωπά. «Η σιωπή είναι χρυσός!», θύμισε…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.