ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχείς επιθέσεις μέσω Twitter

Η Ζωή «πυροβολεί» τον Τσίπρα: Τώρα που τον εμπιστεύεται ο Σόιμπλε, έγινε ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο λαός

Νέα σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
zoi_konstantopoulou

Με αναρτήσεις της στο Twitter και με αφορμή την αναφορά του Γερμανού υπουργού Οικονομικών ότι, εμπιστεύεται τον πρωθυπουργό η κ. Κωνσταντοπούλου έστρεψε εκ νέου τα πυρά της στον κ. Τσίπρα.

«Τώρα που ο Σόιμπλε δηλώνει ότι εμπιστεύεται τον Αλ. Τσίπρα, είναι ολοφάνερο γιατί δεν πρέπει να τον εμπιστεύεται ο ελληνικός λαός», σχολίασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Οι πρώτες δηλώσεις εμπιστοσύνης της Κομισιόν ήρθαν το καλοκαίρι, όταν το ΟΧΙ του λαού έγινε Ναι του @atsipras.Το ΟΧΙ κλόνιζε την "εμπιστοσύνη". Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού, ενώ θρηνούμε μωρά-θύματα της εκτρωματικής συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, η ...εμπιστοσύνη απογειώνεται

Την ίδια ώρα,καταβυθίζονται όχι μόνο οι λέμβοι των προσφύγων, αλλά και ανθρώπινα δικαιώματα-διεθνές δίκαιο, υπό το βλέμμα τούρκων επιτηρητών Με τις ευλογίες του @atsipras, η Τουρκία βαφτίστηκε "ασφαλής χώρα". Στα θύματα ακραίων παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα μοιράσει τριαντάφυλλα», έγραψε στο Twitter η κ.Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.