ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος

Iαβέρης: Με την ποσότητα που είχε καταναλώσει ο Παντελίδης ούτε να περπατήσει δεν θα μπορούσε

Με αφορμή το πόρισμα για τον Παντελή Παντελίδη, σύμφωνα με το οποίο ο άτυχος τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ο Τάσος “Ιαβέρης” Μαρκουίζος δήλωσε ότι με τέτοια ποσότητα "όχι να οδηγήσει δεν μπορεί κάποιος, αλλά ούτε καν να περπατήσει”.

“Μέσα στην ατυχία του Παντελή, άρχισαν κάποιοι να ασχολούνται με τα αυτονόητα. Ήταν 6 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο κατανάλωσης αλκοόλ, που είναι 0.25 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος, που σημαίνει πως είχε επηρεαστεί άμεσα και καταλυτικά το κομμάτι της αντιληπτικότητάς του, ενώ πολλές φορές αυξάνει και την επιθετικότητα. Με τέτοιο ποσοστό που βρέθηκε στο αίμα του (1,5 g/l) όχι να οδηγήσει δεν μπορεί κάποιος, αλλά ούτε καν να περπατήσει” και όπως λέει ο λαός: “Είδε ο τρελός τον μεθυσμένο και φοβήθηκε” τονίζει στο newsit.gr o Τάσος “Ιαβέρης” Μαρκουίζος.

Όσον αφορά τη νοοτροπία πολλών “Σιγά, μπορείς να πιεις 2-3 ποτηράκια και να πηγαίνεις με χαμηλή ταχύτητα”, ο κ. Ιαβέρης τονίζει: “Τι σημαίνει να έχεις πιει και να πηγαίνεις σιγά; Σιγά, σε μία γειτονιά που παίζουν παιδιά, ή που γυρίζεις από τα μπουζούκια με μηδέν αντιληπτικότητα και πεσμένα τα αντανακλαστικά;»

Σύμφωνα με τον κ. Ιαβέρη, όποιος οδηγάει μεθυσμένος πρέπει να του περνούν χειροπέδες. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι οι έλεγχοι πρέπει να γίνονται έξω από τα μπουζούκια, πριν καν μπουν στο αυτοκίνητό τους όσοι έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ”.

“Η μητέρα και ο πατέρας δεν θα δουν εγγόνι από τον Παντελή. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι αλλάζει η οικογένεια, η οποία βυθίζεται στη δυστυχία. Οι γονείς τους θα τον περιμένουν κάθε μέρα να ανοίξει την πόρτα και αυτός δεν θα μπαίνει”, συμπλήρωσε ο κ. Ιαβέρης.

Η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια, σύμφωνα με το vima.gr. Όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, στον οργανισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή δεν βρέθηκαν άλλες ουσίες, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.