ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Θα συνεργαστώ με τον Τσίπρα μέχρι τέλους

«Προσκυνήσατε κ. Μητσοτάκη τον προδότη της παράταξης και της οικογενείας σας, τον Α. Σαμαρά, για να γίνετε αρχηγός», τόνισε απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ. «Η Ν.Δ. από μαχητής κατά της διαφθοράς και του ΠΑΣΟΚ, έγινε συμμέτοχος. Δεν άλλαξα εγώ, η Ν.Δ. άλλαξε. Εγώ έκανα συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο Αλ. Τσίπρας δεν πήρε σπίτι από τον Χριστοφοράκο, ούτε ήταν εμπλεκόμενος στη Siemens», τόνισε ο Π. Καμμένος ενώ υπενθύμισε το αυτογκόλ Μητσοτάκη για τη ΝΕΡΙΤ. «Κάθε μέρα στη ΝΔ ήταν ο Μαυρίκος» σημείωσε επίσης ο υπουργός Άμυνας.
tsipraskammenos

«Όταν αντέδρασα για το λεκτικό λάθος του κ. Μουζάλα, υπέβαλα την παραίτησή μου και των υπουργών μου. Εσείς γιατί δεν καταθέσατε πρόταση μομφής κατά του κ. Μουζάλα; Ο κ. Μητσοτάκης είπε στην κ. Μέρκελ ότι είμαι λαϊκιστής και θέλω να ανατρέψω την κυβέρνηση. Να προσέχετε τι λέτε στο εξωτερικό και στο εσωτερικό. Θα σας θυμίσω μία φράση που είχε πει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής στον Ανδρέα Παπανδρέου: Τα αιτήματα ενίοτε γίνονται και αποδεκτά». ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Εσείς αλλάξατε την Νέα Δημοκρατία και την κάνατε δικηγόρο υπεράσπισης του ΠΑΣΟΚ και του παρακράτους της διαπλοκής. Όταν ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί των υποβρυχίων θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι και η γάτα Ιμαλάιων μαζί. Η επίθεση συνεχίζεται από ΜΜΕ μέχρι σήμερα. Επιτίθεστε σε Παππά και Σπίρτζη γιατί χτυπούν τη διαπλοκή και τα συμφέροντα», τόνισε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εθν. Άμυνας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.