ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για τη σημαία στο ματς με το Μαυροβούνιο

Καταγγελία της Αλβανίας για την Ελλάδα στη FIFA

ΕΛΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ( ΦΙΛΙΚΟ )

Η αλβανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία στη FIFA, ισχυριζόμενη την εμφάνιση σημαίας με τη Βόρειο Ήπειρο, στη φιλική αναμέτρηση της Ελλάδας με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αλβανίας με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την Ελλάδα στη FIFA, καθώς όπως ισχυρίζεται εμφανίστηκε γιγαντιαία σημαία στο παιχνίδι της Εθνικής με το Μαυροβούνιο, η οποία προωθούσε τον εθνικισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αλβανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στην επίσημη
ιστοσελίδα της:

«Η αλβανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη βαθιά της αγανάκτηση για την ανάδειξη των εξτρεμιστικών εθνικιστικών συμβόλων. Η εμφάνιση μίας γιγαντιαίας σημαίας στο γήπεδο, η οποία προκαλεί ένα πνεύμα ανοιχτού
μίσους, δεν αντιπροσωπεύει μόνο μια ομάδα εξτρεμιστών οπαδών, αλλά και αποδεικνύει την έλλειψη στην οργάνωση και τη διοίκηση του παιχνιδιού από τη χώρα υποδοχής. Αυτά τα επεισόδια δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και παραβιάζουν τους κανόνες της FIFA.

Οι αρμόδιες επιτροπές της FIFA θα πρέπει να πάρουν θέση σχετικά με αυτή την υπόθεση προώθησης εθνικισμού, και δεν έχει καμία σχέση με το πνεύμα του Fair Play».

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 22:26 29/03/2016

    Οι κατσαπλιάδες κωλοαλβανοί που καίνε και ξεσκίζουν με κάθε ευκαιρία τις Ελληνικές σημαίες θα κάνουν καταγγελία στην ΦΙΦΑ.Ότι και να κάνουν οι κατσαπλιάδες μια ζωή θα βλέπουν την πλάτη της Ελλάδας.Εδώ έφαγαν ψωμί κάποια λιγούρια Αλβανοί ποδοσφαιριστές από την βρωμόχωρά τους και έβριζαν και την Ελλάδα από πάνω.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.