ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση στην Όλγα Γεροβασίλη

Κουμουτσάκος: Δεν θα περάσουν τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Τα νοσηρά σχέδια της παρέας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κυβερνά τη χώρα δεν θα περάσουν», αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος, δίνοντας απάντηση στην Όλγα Γεροβασίλη.

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα καταθέσει αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.

"Στην εποχή της κυβέρνησης που καταστρέφει τη χώρα, τρέχουσες συνομιλίες εκλεγμένου βουλευτή - εκπροσώπου τύπου κόμματος και δημοσιογράφου, που γίνονται σε ανύποπτο χρόνο και δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Δικαιοσύνη, καταγράφονται από κρατικές υπηρεσίες, δημοσιοποιούνται και μετά παραποιούνται δολίως από την κυβερνητική εκπρόσωπο", δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Παράλληλα μίλησε για γκεμπελικής έμπνευσης χονδροειδή απόπειρα σύνδεσης παντελώς άσχετων πραγμάτων που "αποδεικνύει ότι με τρόπο βορβορώδη στήνουν σκηνικό λασπομαχίας και διχασμού ενόψει της Τρίτης".

Είπε επίσης ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος και εκείνοι που εκπροσωπεί είναι ηθικά και πολιτικά αδίστακτοι.

"Αντί να απολογηθούν για τη δημοκρατική εκτροπή, έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις. Ο πανικός της κατάρρευσης, τους μεταλλάσσει κάθε μέρα σε μηχανισμό κατασυκοφάντησης και σπίλωσης κάθε πολιτικού τους αντιπάλου. Αποδεικνύονται επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 0:37 28/03/2016

    Ό προδότης Τσίπρας την προσεχή Τρίτη στην Βουλή θα παρουσιασθεί κυριολεκτικά ξεβράκωτος.Ή διαπλοκή έχει σάρκα και οστά με τον ΣΥΡΙΖΑ.Όλο το Δημόσιο ο Τσίπρας το γέμισε με τους αληταράδες που έχει στο πολιτικό του μόρφωμα.Όχι μόνο δεν δουλεύουν αυτά τα ρεμάλια στις θέσεις του Δημοσίου που τους τοποθέτησε ο Εθνικός καταστροφέας Τσίπρας, αλλά μας καταστρέφουν καθημερινά.Ή γκέμπελς του ΣΥΡΙΖΑ η κυβερνητική εκπρόσωπος θα έπρεπε να το βουλώνει αντί να μιλάει.Τα σκάνδαλα που έχει στην πλάτη της από την ιδιαίτερη εκλογική της περιφέρεια είναι ακόμη νωπά.Στο σπίτι του ΣΥΡΙΖΑ του κρεμασμένου κυρία Γεροβασίλη μην ψάχνεις για σχοινί.

  2. ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ??

    ΟΙ ‘’ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΥ’’ , ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΗ .

    Δύσκολοι καιροί για … ανέμους.

    Α:ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΨΕΥΤΗΣ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ
    Καταδίκη 100 000 ευρώ στον Καμμένο για τα CDS
    Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο Πάνος Καμμένος αφού σήμερα εκδόθηκε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του από το Πολυμελές Πρωτοδικείο για τα όσα υποστήριζε περί εμπλοκής της Μ. Ξαφά σε κερδοσκοπικά παιχνίδια με τα CDS εις βάρος του Δημοσίου την περίοδο ένταξης της Ελλάδας στο Μνημόνιο.
    Το δικαστήριο έκρινε (Αρ. Απ. 2284/2014) ότι δεν προέκυψε καμία τέτοια συναλλαγή της εταιρείας της κ. Ξαφά JJ Partners η οποία είχε προσφύγει εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων , αποκαλούμενου και ως «Ανέμου απελευθέρωσης από τα δεσμά του Μνημονίου» από φίλια σε αυτόν ΜΜΕ καταδικάζοντάς τον σε χρηματική ποινή 100.000 ευρώ.
    Σύμφωνα δε με το σκεπτικό της απόφασης ο κ. Καμένος δεν προσκόμισε κανένα αποδεικτικό στοιχείο ούτε καν επικαλέστηκε αυτά που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο ενώ «ο ισχυρισμός του ότι ενεργούσε με πεποίθηση αληθείας, πέραν της εγγενούς αοριστίας του, αποδεικνύεται αβάσιμος και κατ΄ ουσίαν». Το ψευδές του ισχυρισμού του «προκύπτει επίσης από το έγγραφο του πιστωτικού ιδρύματος με την επωνυμία Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με ημερομηνία 16/5/2013, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ουδεμία συναλλαγή σε CDS επί ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου είχε με την ενάγουσα εταιρεία JJ Partners είτε κατά το 2009 … είτε οποτεδήποτε άλλοτε».
    Β:ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ
    ΠΑΝΟΣ Σε πολιτικό επίπεδο, ωστόσο, το μεγαλύτερο τραύμα για τον πολιτικό αρχηγό Πάνο Καμμένο έχει προκαλέσει η ακατανόητη, ακόμη και για στελέχη που βρίσκονται στον ηγετικό πυρήνα των ΑΝΕΛ, προσβολή του προς το πρόσωπο του Κάρολου Παπούλια και τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας.
    *Σχεδόν δύο χρόνια μετά, απάντηση για τους λόγους που αποφάσισε να εμπλέξει τον κ. Παπούλια σε ένα πρωτοφανές σκηνικό πολιτικής ιλαρότητας δεν έχει ακόμη δοθεί.
    * Ο κ. Καμμένος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος στα μεταπολιτευτικά χρονικά που έχει διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση της Προεδρίας, καθώς
    υποστήριζε ότι «πλαστογραφήθηκε» το έγγραφο με τις προτάσεις του και τους όρους του για μια κυβέρνηση «εθνικής ανάγκης».
    *Ζητούσε να έχει λόγο για τον πρωθυπουργό και να ορίσει τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, την ώρα που επισήμως δήλωνε ότι δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανένα από τα «κόμματα του Μνημονίου».
    Ιδού η επιστολή Καμμένου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας…
    =============================================
    http://www.enikos.gr/my-blog/43845,APOKLEISTIKO-H-epistolh-Kammenoy.html
    Γ. ‘’ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ..ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ’’????
    ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Να θυμίσω μερικά πράγματα:
    Α) «Ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος φέρεται ως νικητής στο παιχνίδι της Σοφοκλέους. Με αρχικό κεφάλαιο 18,7 εκατ. δρχ. και επενδύοντας επιπλέον 63,8 εκατ. δρχ., βρέθηκε με κέρδη περίπου 614 εκατ. δρχ.
    Ο κ. Καμμένος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Από την υπόθεση του Χρηματιστηρίου όχι μόνο έχασα το κεφάλαιο που είχα επενδύσει, αλλά δύο φορές τόσα. Τα αναφερόμενα ως κέρδη στη δήλωση του “πόθεν έσχες” αφορούν επενδύσεις της πρώην συζύγου μου (σημ.Λασκ.: της βιομηχανίας ΦΑΓΕ). Καμία οικονομική διαχείριση ούτε απολαβή είχα απ’ αυτά τα κέρδη. Απλώς δηλώθηκαν γιατί η δήλωση του “πόθεν έσχες” ήταν κοινή»
    (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – 16/06/2005).
    Αλήθεια , πόσα εκατομμύρια ‘’έπαιξε’’ ο Πάνος?
    1. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
    ==================================================
    ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΜΝΗΜΗ…..
    Τα χρόνια εκείνα αναφύονται σιγά σιγά οι εμμονές του Πάνου σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Δαπανά χρόνο και χρήμα ψάχνοντας τα αρχεία της Στάζι. Χωρίς αποτέλεσμα. Μετά είναι η φάση της εμμονής με τη 17Ν, την οποία ο Καμμένος ταυτίζει grosso modo με το ΠΑΣΟΚ, ώσπου έρχεται το 2002 και η εξάρθρωσή της από την Κατεχάκη επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Ακόμη ένας μύθος καταρρέει. Ενδιαμέσως όμως ο Καμμένος ζει τον μύθο του στη Σοφοκλέους του 1999-2000.

    2. Ο Μιλτιάδης Εβερτ θα αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση του «εγκλήματος
    ——————————————————————–
    του Χρηματιστηρίου», κατά τη διατύπωσή του. Ο άλλοτε εβερτικός Καμμένος όμως αφήνει τους πάντες σύξυλους όταν στο πόθεν έσχες του, σύμφωνα με στοιχεία που ***δίνει η Συγγρού, εμφανίζεται να έχει παίξει εννέα δισ. δραχμές αέρα. Ο ίδιος
    *** =======================================================
    εμφανίζει εαυτόν ζημιωμένο κατά 105 εκατ. δραχμές, αλλά τα ποσά από πωλήσεις
    —————————————————————————————————-
    και αγορές δεν «τσεκάρουν» ακριβώς, με αποτέλεσμα η τότε ΝΔ να αγωνίζεται να
    —————————————————-
    τα δικαιολογήσει και να τον καλύψει.

    3. ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ 10 ΔΙΣ . ‘’ΑΕΡΑ’’ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ???
    ========================================================
    3. Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    ======================
    Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».
    Είναι αυτά που θα υπαινιχθεί σε πρόσφατες δηλώσεις του ο βουλευτής της Β’ Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος.
    ———————————–
    «Κάνουμε τώρα καταγγελίες αλλά δεν κοιτάμε την καμπούρα μας. Ας κοιτάξουν τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι πενήντα βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ.
    ——————————————————————
    Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του Καμμένου την περίοδο 2000-2002, θα
    —————————————————————————————-
    καταλάβετε. Τα κέρδη ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου όπως και άλλοι συνάδελφοι…».

  3. ΜΝΗΜΩΝ 12:14 27/03/2016

    «Ποια πεθερά; Εμένα με πλήρωνε ο Καμμένος»
    ===================================
    Aναφωνεί ο Ικαριώτης εργολάβος της βίλας του προέδρου των ΑΝΕΛ

    Με την επίβλεψη του Πάνου Καμμένου κατασκευάστηκε εξαρχής η βίλα «Freedom» ιδιοκτησίας της πεθεράς του, Δέσποινας Τζούλη, στην Ικαρία, όπως αποκαλύπτει ο Ικαριώτης εργολάβος Γιάννης Καρίμαλης, ο οποίος εξαρχής ανέλαβε την…
    κατασκευή του ξενώνα, μετά την έγκριση της επιδότησης από κοινοτικό πρόγραμμα για τη διαμόρφωση τουριστικών υποδομών.

    *Οι αποκαλύψεις του εργολάβου καταρρίπτουν τα επιχειρήματα του προέδρου των ΑΝΕΛ, ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του είχε τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα αφού η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Τζούλη δεν μπορούσε να ξέρει εκ των προτέρων εάν θα … συγγένευε στο μέλλον με τον Πάνο Καμμένο, ενώ σημείωσε ότι παντρεύτηκε τη νυν σύζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης.

    Το «Εθνος της Κυριακής» επικοινώνησε με τον 77χρονο εργολάβο οικοδομών ο οποίος είχε αναλάβει τη συνολική εποπτεία για την κατασκευή της τουριστικής έπαυλης στο Γιαλισκάρι Ικαρίας.

    * Σε ερώτηση εάν είχε επικοινωνία με τη πεθερά του Πάνου Καμμένου, ο οικοδόμος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
    * «Ποια πεθερά;
    *Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι
    ====================================================
    εργασίες και κανονίζαμε τα πάντα, ακόμη και τις πληρωμές», λέει σημειώνοντας ότι παρέλαβε ένα κτίριο που είχε μόνο «κολόνες και πλάκεςε».

    *«Εδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί
    ================================================
    προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος», συμπληρώνει.

    *Σύμφωνα με τον εργολάβο ο Πάνος Καμμένος άφησε χρέος 35.300 ευρώ. Οπως αναφέρει, παρέδωσε στον κ. Καμμένο τιμολόγιο το οποίο ανέγραφε-όπως και τα
    ==================================================
    προηγούμενα- ότι είχε εξοφληθεί προκειμένου να εισπραχθεί η τελευταία δόση της επιχορήγησης και να πληρωθεί κατόπιν ο ίδιος, όπως έκαναν και στις προηγούμενες πληρωμές.
    * Ομως ο Πάνος Καμμένος δεν του απέδωσε το ποσό με αποτέλεσμα, όπως λέει ο οικοδόμος, να πληρώσει τα συνεργεία από τη τσέπη του.

    *Τη νομική οδό εξάλλου επέλεξε ένας άλλος εργολάβος ο οποίος ανέλαβε το 2009 να κάνει εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας και απέστειλε εξώδικο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, όπου τον κατηγορεί ότι του οφείλει 27.000 ευρώ.

  4. NB 18:52 26/03/2016

    Ποια είναι ρε παιδιά η DEFENCENET μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε που πουλήθηκε σε… Βούλγαρο ‘’πατριώτη’’;
    Ποιος δεν έχει ούτε ..τρίχες, να φανερώσει τον τρόπο που χαλά το χρήμα είτε του μπαμπά ,είτε το υπόλοιπο της πρώτης προικας; Καταλάβατε τώρα τι παίζει στην πλάτη μας ως προς την πληροφόρησή μας;;;; Καλού κακού ερευνείστε μήπως το σπίτι στο οποίο κατοικείτε έχει πουληθεί. ΤΟ DEFENCENET μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε παραγωγή προϊόντων media , ΕΧΕΙ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ! ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ:
    http://www.et.gr/idocs-nph/search/dllTx … 9M8nMKL43C
    Από το truth.freeforums
    Χρειάζονται εδώ και τώρα διευκρινίσεις, εάν πρόκειται για το ..γνωστό DEFENCE NET η είναι σατανική σύμπτωση. Άντε γιατί θα πέσουν μερικά ..ταβάνια.
    Ποιος παρλο- φαφλατάς ’’κρύβεται’’ πίσω από τον…βούλγαρο; Πάλι παραμύθια ‘’πουλάει’’;
    ΣΥΝΤΟΜΑ ..ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!
    Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2013

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.