ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συμβούλιο Εφετών Αθήνας

Μακριά από το ποδόσφαιρο πρέπει να παραμείνει ο Μαρινάκης

Μακριά από την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο θα πρέπει να παραμείνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.
marinakis

Το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας έκανε δεκτή την πρόταση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου και απέρριψε την αίτηση του προέδρου του Ολυμπιακού με την οποία ζητούσε την άρση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του στον ανακριτή κατά της Διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για υπόθεση που συνδεέται με «παράνομες πράξεις στο χώρο το ποδοσφαίρου».

Το δικαστικό συμβούλιο πάντως, έκανε δεκτή την αίτηση Mαρινάκη ως προς τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα, μειώνοντας από δυο σε μία τις φορές που είναι υποχρεωμένος να δίνει το παρών .

Υπενθυμίζεται ότι μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους εξής περιοριστικούς όρους : Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, παρουσία δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του καθώς και χρηματική εγγύηση 200 χιλιάδων ευρώ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η ογκώδης δικογραφία βρίσκεται στα χέρια του κ. Δασκαλόπουλου, ο οποίος αναμένεται να διατυπώσει την πρότασή του στο δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφανθούν για την παραπομπή ή μη του κ. Mαρινάκη, καθώς όλων των άλλων εμπλεκομένων προσώπων στη ίδια υπόθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.