ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού

Μαξίμου: Μαζί με την αγωγή να προσκομίσει και τα τιμολόγια ο κ. Κουμουτσάκος

Πυρά κατά του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Κουμουτσάκου εξαπολύει το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
maximou c

Με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Αλέξη Τσίπρα, καλεί τον εκπρόσωπο της ΝΔ «μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια - τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί - και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών».

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι «εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον "κινέζο" στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με κατηγορούμενους για εκβιασμούς» και καταλήγει: «τα τιμολόγια των 18.000 μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν».

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Εδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί
  ======================================================

  «Εδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος», συμπληρώνει.
  Σύμφωνα με τον εργολάβο ο Πάνος Καμμένος άφησε χρέος 35.300 ευρώ. Οπως αναφέρει, παρέδωσε στον κ. Καμμένο τιμολόγιο το οποίο ανέγραφε-όπως και τα προηγούμενα- ότι είχε εξοφληθεί προκειμένου να εισπραχθεί η τελευταία δόση της επιχορήγησης και να πληρωθεί κατόπιν ο ίδιος, όπως έκαναν και στις προηγούμενες πληρωμές. Οπως ο Πάνος Καμμένος δεν του απέδωσε το ποσό με αποτέλεσμα, όπως λέει ο οικοδόμος, να πληρώσει τα συνεργεία από τη τσέπη του.

  Τη νομική οδό εξάλλου επέλεξε ένας άλλος εργολάβος ο οποίος ανέλαβε το 2009 να κάνει εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας και απέστειλε εξώδικο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, όπου τον κατηγορεί ότι του οφείλει 27.000 ευρώ.

 2. ΝΜan. 11:14 27/03/2016

  Παρέδιδε τιμολόγια προεξοφλημένα για να παίρνουν την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ [email protected]!!!
  =====================================================
  Αλβανός οικοδόμος ζητά από τον Π. Καμμένο 27.000 ευρω χρεωστούμενα για εργασίες στη βίλα της Ικαρίας
  Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014
  Δεν έχει τέλος το σίριαλ με το εξοχικό του Πάνου Καμμένου στην Ικαρία και τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκαν τα χρήματα για να κατασκευαστεί. Μετά από την σκληρή αντιπαράθεση που ξεκίνησε με τον Αδωνι Γεωργιάδη και την κοινοτική επιδότηση για την εξοχική κατοικία του προέδρου των ΑΝΕΛ, έρχεται και ένα νέο επεισόδιο. Πρωταγωνιστής …

  ένας οικοδόμος που έχει στείλει εξώδικο στον κ.Καμμένο για απλήρωτη οφειλή ύψους 27.000 ευρώ, αλλά και πως όλες οι εργασίες έγιναν -εν αγνοία του οικοδόμου- χωρίς την άδεια πολεοδομίας.

  Το εξώδικο του Αλβανού οικοδόμου Αλέξανδρος Λίλα δημοσιεύεστε σήμερα στην εφημερίδα τα ΝΕΑ και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο καταγγέλλων οικοδόμος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τού οφείλει 27.000 ευρώ για την ανέγερση μαντρότοιχου και άλλων εξωτερικών κατασκευών τού ανατέθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2009 από τον ίδιο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παρουσία της συζύγου του.

  «Το έργο κατασκευάστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και παρελήφθη από εσάς με πολλούς προς εμένα επαίνους για την ταχύτητα κατασκευής και την ποιότητά του στο τέλος Μαρτίου 2010», αναφέρεται στο εξώδικο, όπου διευκρινίζεται πως στα έργα συμμετείχαν συνολικά έξι άτομα. Από την πλευρά του οικοδόμου επισημαίνεται ότι η συνεργασία του με τον κ. Καμμένο σε προηγηθείσες εργασίες στην εν λόγω οικοδομή ήταν άψογη.

  Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, όπως ισχυρίζεται ο κ. Λίλα στο εξώδικο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ άρχισε να τον «κοροϊδεύει» λέγοντάς του ότι θα τον εξοφλήσει «από τον έναν μήνα στον άλλο». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται πως έπειτα από συνεχείς οχλήσεις του προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκείνος άλλαξε στάση απέναντί του λέγοντάς του ότι το σπίτι είναι της πεθεράς του και «άντε βρες τη να πληρωθείς».

  Ο κ. Λίλα στην ίδια δήλωσή του εμπλέκει και τη σύζυγο του κ. Καμμένου αναφέροντας ότι εκείνη επικοινώνησε μαζί του και «εκμεταλλευόμενη τη μέγιστη οικονομική ανάγκη» του ζήτησε έκπτωση λέγοντάς του τα εξής: «Λόγω κρίσης, αν θέλεις να πληρωθείς αμέσως, στείλε μου ένα χαρτί που να λέει ότι σου οφείλεται το ποσό των 20.000 ευρώ». Ο οικοδόμος ισχυρίζεται ότι έστειλε το συγκεκριμένο χαρτί και παρ” όλ” αυτά δεν έλαβε χρήματα.

  «Οπως εκ των υστέρων διαπίστωσα, όλες οι εργασίες έλαβαν χώρα εν αγνοία μου χωρίς την άδεια πολεοδομίας. Τούτο το αντιλήφθηκα πολύ αργότερα σε κάποια από τις τελευταίες προσωπικές μου οχλήσεις προς εσάς στο Γιαλισκάρι, όταν τυχαία διάβασα εντοιχισμένη στην υπερπολυτελή σας εξοχική κατοικία πινακίδα ότι «η παρούσα οικοδομή ανεγέρθη με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης»», προσθέτει ο οικοδόμος

 3. ΝΜan. 22:59 26/03/2016

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΜΜΕΝΟ:

  ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑΚΑΜΑΝ

  Καλό παιδί ο Πάνος αλλά του αρέσει πολύ να το παίζει Στάκαμαν!
  [[Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!»]]

  Πιστεύει ότι φωνάζοντας μόνο κατά του μνημονίου ή επαναλαμβάνοντας ραδιοφωνικά συνθήματα λειτουργείς και προεδρεύεις κόμματος.
  Εγώ, δεν θα μείνω στο αν είναι γνήσιο ή όχι το non paper στο Προεδρικό. Εγώ έζησα ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα συμπεριλάβω σε βιβλίο. Έβγαλα ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα, άκουσα πριν από τις εκλογές ορισμένους «Ανεξάρτητους» να λένε πως αμέσως μετά τις εκλογές θα αρχίσει η ανασύνθεση της Κεντροδεξιάς.
  Εκείνο που δεν κατάλαβα είναι πως μπορεί να είσαι φίλος του στρατηγού Γρυλλάκη και να έχεις παλαιότερα στενές σχέσεις με τον Γιώργο Γεωργαλά (τον προπαγανδιστή της επταετίας) και να λες ότι μπορείς να τα βρεις… με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.
  Πως μπορείς να γράφεις βιβλία για την τρομοκρατία με την συνδρομή όπως υποστηρίζει εκείνος (του Γεωργαλά) και ταυτόχρονα να θέλεις να έχεις πολιτική επαφή με ένα χώρο που προηγουμένως έχεις κατηγορήσει ότι πιθανότατα ενέχεται στη δράση της τρομοκρατίας!
  Όταν δεν έχεις πρόγραμμα, δεν έχεις πολιτική έμπνευση και δηλώσεις ότι έχεις μια επιταγή της DELEC έναντι του ορυκτού πλούτου της χώρας, κάποια στιγμή θα φανείς μετέωρος και ελλιποβαρής αν και αρκετά βαρύς.

  ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Γλιτώσαμε!
  ΔΙΔΑΓΜΑ: Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν επιδέξιους κώλους!»

 4. Υποψήφια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις Ευρωεκλογές η Ζωή Γεωργαντά
  ====================================================
  Κανείς δεν πάει χαμένος σε αυτή τη χώρα πόσο μάλλον όταν έχει συμβάλει καθοριστικά στην εδραίωση των διαφόρων εθνικών μύθων μας και φυσικά καταριέται από όπου σταθεί και βρεθεί το Μνημόνιο.

  Η κ. Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια με τους Ανεξάρτητες Έλληνες του Πάνου Καμμένου, του ανθρώπου που διαχρονικά έχει χτίσει την καριέρα του κατηγορώντας για απίθανα πράγματα τους πολιτικούς του αντιπάλους, στους οποίους στη συνέχεια ζητάει συγγνώμη μέσα στις δικαστικές αίθουσες.

  Κάπως έτσι, η Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια για το Ευρωκοινοβούλιο, το οποίο με πρόσφατο ψήφισμα του απέρριψε κατηγορηματικά τις διάφορες ανοησίες που η ίδια υποστήριζε περί φουσκώματος του ελλείμματος το 2009.

  Μένει να δούμε αν στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα συμπεριληφθεί και η Ελένη Λουκά.

 5. NMan. 22:44 26/03/2016

  Καμμένος: Δεν έχω να πληρώσω το χαράτσι…..
  =======================================

  «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος είπε ο Πάνος.
  Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

  Ντροπή σου αχάριστε λαέ.
  «Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει»
  Την αποκάλυψη πως αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, όπως όλοι οι Έλληνες, έκανε στην εκπομπή «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, ο Πάνος Καμμένος.

  «Δεν έχω να πληρώσω την τρίτη δόση του φόρου εισοδήματος. Έχω πέντε παιδιά.
  Η επίθεση στην αξιοπρέπεια του Έλληνα πρέπει να σταματήσει» συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
  Όσον αφορά τη δήλωση της κα Γιαταγάνα, περί θανατικής ποινής, ανέφερε πως ήταν μία ακραία έκφραση και υποδήλωνε την ατιμωρησία στο ελληνικό κράτος.

  ΣΧΟΛΙΟ: Κι ύστερα περιμένεις καλοσύνη και ..επανάσταση, από ένα λαό που ΔΕΝ(;) συγκινείται με τίποτε.
  Πέντε παιδιά έχει ο πρώην γαμπρός της ΦΑΓΕ
  και ιδιοκτήτης κατά 50% της Α.Ε ΚΑΜΜΕΝΟΣ- DAIHATSU ναυτιλιακές επιχειρήσεις, χρηματιστηριακές επιδόσεις και Λοιπές εισαγωγές, και ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν πρότεινε να ανοίξουμε ένα ..τραπεζικό λογαριασμό , μία τράπεζα ..κρέατος, ένα ψυγείο για ..ΣΟΥΣΙ και λοιπά ορεκτικά.
  Ντροπή σου αχάριστε λαέ.

  Τον άνθρωπο που ..συνέλαβε τον Ανδρέα Παπανδρέου να ‘’συνουσιάζεται’’ γυμνός στην οδό Πανεπιστημίου με την ..17 Νοέμβρη, και απάλλαξε την Ελλάδα από την τρομοκρατία, και δεν τον βοήθησες μια και ‘’υποφέρει με ΠΕΝΤΕ παιδιά’’, να τον ενημερώσει ότι υπάρχουν και ΔΩΡΕΑΝ προφυλακτικά;
  Τώρα τι θα κάνουν τα παιδιά άμα μεγαλώσουν;
  Το επάγγελμα του Πάνου; Θα κάνουν κόμμα ;
  Κι αν..ζαλίζονται στη θάλασσα, τι βουλευτές θα γίνουν;
  Με τι θα ασχολούνται;

 6. NB 22:36 26/03/2016

  Εδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί
  =====================================================
  3. «Εδινα τα τιμολόγια στον κ. Καμμένο με την ένδειξη ότι έχουν εξοφληθεί προκειμένου να τα καταθέσουν και να πάρουν την επιχορήγηση, με την οποία με πλήρωνε κατόπιν πάλι ο ίδιος», συμπληρώνει.
  Σύμφωνα με τον εργολάβο ο Πάνος Καμμένος άφησε χρέος 35.300 ευρώ. Οπως αναφέρει, παρέδωσε στον κ. Καμμένο τιμολόγιο το οποίο ανέγραφε-όπως και τα προηγούμενα- ότι είχε εξοφληθεί προκειμένου να εισπραχθεί η τελευταία δόση της επιχορήγησης και να πληρωθεί κατόπιν ο ίδιος, όπως έκαναν και στις προηγούμενες πληρωμές. Οπως ο Πάνος Καμμένος δεν του απέδωσε το ποσό με αποτέλεσμα, όπως λέει ο οικοδόμος, να πληρώσει τα συνεργεία από τη τσέπη του.

  Τη νομική οδό εξάλλου επέλεξε ένας άλλος εργολάβος ο οποίος ανέλαβε το 2009 να κάνει εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας και απέστειλε εξώδικο στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, όπου τον κατηγορεί ότι του οφείλει 27.000 ευρώ.

 7. nb 22:07 26/03/2016

  Οι αποκαλύψεις του εργολάβου καταρρίπτουν τα επιχειρήματα
  του προέδρου των ΑΝΕΛ,
  ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του
  είχε τονίσει ότι δεν είχε καμία σχέση με την κατασκευή του ξενώνα αφού η ιδιοκτήτρια Δέσποινα Τζούλη δεν μπορούσε να ξέρει εκ των προτέρων εάν θα … συγγένευε στο μέλλον με τον Πάνο Καμμένο,
  ενώ σημείωσε ότι παντρεύτηκε
  τη νυν σύζυγό του μετά την κατασκευή της έπαυλης.

  Το «Εθνος της Κυριακής» επικοινώνησε με τον 77χρονο εργολάβο οικοδομών ο οποίος είχε αναλάβει τη συνολική εποπτεία για την κατασκευή της τουριστικής έπαυλης στο Γιαλισκάρι Ικαρίας.
  Σε ερώτηση εάν είχε επικοινωνία με τη πεθερά του Πάνου Καμμένου, ο οικοδόμος απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
  «Ποια πεθερά;
  Μόνο με τον Πάνο Καμμένο είχα επικοινωνία από το 2005, όταν ξεκίνησαν οι εργασίες και κανονίζαμε τα πάντα, ακόμη και τις πληρωμές», λέει σημειώνοντας ότι παρέλαβε ένα κτίριο που είχε μόνο «κολόνες και πλάκες».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.