ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έτοιμος για θεσμικό διάλογο αλλά και για... λάσπη ο Πρόεδρος της ΝΔ

Με απαντήσεις αλλά και «χαρτιά» ο Μητσοτάκης απέναντι στον Τσίπρα

Εντατική είναι η προετοιμασία στη Συγγρού ενόψει της αυριανής προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για την διαφθορά, την οποία προκάλεσε ο Πρωθυπουργός.
kiriakosmitsotakis

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένει ότι οι δύο συγκυβερνώντες θα αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και θα βάλλουν από κοινού εναντίον της αντιπολίτευσης και, συγκεκριμένα, του Προέδρου της ΝΔ. Από την αδειοδότηση των καναλιών μέχρι τη συνάντηση με τη διοίκηση του ΔΟΛ και από τη Siemens μέχρι το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη, στη Συγγρού αναλύουν όλα τα δεδομένα προκειμένου να δώσουν απαντήσεις.

Παράλληλα, και παρά το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα αρχίσει ο ίδιος τον... πόλεμο επιμένοντας σε πολιτική κριτική προς την κυβέρνηση, η Ν.Δ. θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και στη... λασπομαχία. Στη Συγγρού εκτιμούν ότι ο κ. Τσίπρας και, κυρίως, ο κ. Καμμένος δεν θα αποφύγουν τη λάσπη και την πρακτική του αυριανισμού, για την οποία ο κ. Μητσοτάκης έχει καταγγείλει το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, και ετοιμάζονται για τις δικές τους απαντήσεις: Για την πρακτική της κυβέρνησης έναντι των ανεξάρτητων αρχών, για την προσπάθεια δημιουργία συστήματος ελέγχου της δικαιοσύνης, για τα πόθεν έσχες Φλαμπουράρη και Σταθάκη μέχρι τις αθρόες προσλήψεις φίλων, συγγενών και στελεχών όπως ο Ν. Καρανίκας.

Στη Ν.Δ. θεωρούν ότι η συζήτηση περί διαφθοράς αποτελεί το ύστατο όπλο που έχει στα χέρια της η δικομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, προκειμένου να αποφύγει την πλήρη κατάρρευση. Πλην, όμως, βλέπουν και με ικανοποίηση την κοινή γνώμη να αναγνωρίζει ότι το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς έχει, σχεδόν πλήρως, εξανεμιστεί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.