ΕΛΛΑΔΑ

Αγνώστων στοιχείων

Μυστήριο με γυναίκα που βρέθηκε νεκρή σε πλαζ της Πάτρας

'Αγνωστα παραμένουν τα στοιχεία ταυτότητας γυναίκας που εντοπίστηκε νεκρή  το μεσημέρι στην περιοχή της πλαζ, στην Πάτρα, όπως επίσης και τα αίτια του θανάτου της.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκτιμάται ότι η γυναίκα ήταν περίπου 50 ετών, ενώ δεν πρέπει να είχαν περάσει πολλές ώρες από τον θάνατό της, όταν εντοπίστηκε νεκρή στην πλαζ.

Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις για τα αίτια και την ώρα του θανάτου, αναμένεται να δοθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών, αξιωματικοί του Λιμενικού και της Αστυνομίας συνεργάζονται, προκειμένου να βρουν τα στοιχεία της γυναίκας. Ήδη έχουν ληφθεί δακτυλικά αποτυπώματα και παράλληλα ερευνάται η λίστα με άτομα που αναζητούνται. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, η βέρα που βρέθηκε στο χέρι της γυναίκας δεν έφερε κάποια στοιχεία, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες.

Ακόμη, λιμενικοί και αστυνομικοί πραγματοποιούν έρευνες στην παραλιακή περιοχή, ώστε να εντοπίσουν κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο, ενώ αναζήτησαν άτομα που πιθανόν βρίσκονταν στην περιοχή λίγο πριν βρεθεί η νεκρή η γυναίκα, ώστε να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.