ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιες δυσώδεις υποθέσεις θα αναφέρει ο πρωθυπουργός

«Μπαρούτι» από Τσίπρα απόψε στη Βουλή

Να υπενθυμίσει στην κοινή γνώμη γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι διαφορετικός από τους άλλους, ακόμη κι όταν προωθεί σκληρά «μνημονιακά» μέτρα θα επιχειρήσει απόψε ο πρωθυπουργός με την παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την διάρκεια μιας προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης που θα ανεβάσει στα ύψη τον πολιτικό υδράργυρο.

του Γιώργου Μελιγγώνη

Κεντρική επιδίωξη του πρωθυπουργού, αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου είναι να φανεί για μία ακόμη φορά ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ίδιος με τους άλλους» -διακήρυξη που έχει «θολώσει» από τον πόλεμο που δέχεται η κυβέρνηση από ΜΜΕ και αντιπολίτευση στο «μαλακό υπογάστριο» της Αριστεράς: στο ηθικό της πλεονέκτημα.

Σκελετοί στις ντουλάπες

Ο Αλέξης Τσίπρας, λοιπόν, θα επιχειρήσει μία «φυγή προς τα εμπρός» και θα στείλει απόψε μηνύματα στην κοινωνία τα οποία αφορούν στους… σκελετούς που έχουν στις ντουλάπες τους κυρίως η ΝΔ, αλλά και το ΠΑΣΟΚ. Κατά πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα αναφερθεί σε «τροπολογίες ντροπής», σε παρεμβάσεις των δύο κομμάτων στη Δικαιοσύνη όταν κυβερνούσαν, αλλά και σε υποθέσεις που δείχνουν πόσο έχουν «ζημιώσει» την οικονομία η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ακόμη και
μέσω του υπερβολικού δανεισμού και των ανεξόφλητων δανείων που έχουν πάρει από τράπεζες και τώρα καλείται ο ελληνικός λαός να τα «καλύψει», με την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Παράλληλα, στόχος του Μεγάρου Μαξίμου είναι να αναδείξει, έστω και με «φωτογραφικό» τρόπο, πώς οι προηγούμενες κυβερνήσεις είχαν ως μέλημα να «ευνοήσουν» συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά και συγκροτήματα ΜΜΕ, ούτως ώστε να βγουν στην επιφάνεια οι «σκελετοί» που υπάρχουν στις ντουλάπες των δύο κομμάτων. Φυσικά, αυτοί οι «σκελετοί» αφορούν και στις ευαίσθητες πολιτικές ισορροπίες που επικρατούν στο εσωτερικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μεταξύ της νυν ηγεσίας και της… προηγούμενης. Για παράδειγμα, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να φέρει σε δύσκολη θέση τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν θα τον καλέσει να «απολογηθεί» για τα –κατά την ΝΔ- «απλήρωτα τιμολόγια» από την εταιρεία του κατηγορούμενου ως εκβιαστή Τάκη Μαυρίκου προς την ΝΔ, επί προεδρίας Σαμαρά. Ταυτόχρονα, το ίδιο ισχύει και για την
Φώφη Γεννηματά, σε σχέση με την υπόθεση Βγενόπουλου και την εμπλοκή Βενιζέλου σ’ αυτή.

Δύσοσμες υποθέσεις

Βεβαίως, κορυφαίο ρόλο στα όσα θα αναφέρει ο πρωθυπουργός θα διαδραματίσει η υπόθεση που αποτέλεσε και την αφορμή γι’ αυτή την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση: οι καταγγελίες της εισαγγελέως Τσατάνη κατά του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, αναφορικά με την υπόθεση Βγενόπουλου. Ο ίδιος ο κ. Παπαγγελόπουλος, εξάλλου, σκοπεύει να «εκθέσει» την εισαγγελέα, αναφέροντας την δική του εκδοχή σχετικά με την υπόθεση.

Όπως προαναφέρθηκε, ο πρωθυπουργός θα υπενθυμίσει και την υπόθεση για το κύκλωμα εκβιασμών πολιτικών από δημοσιογράφους, ζητώντας από την ΝΔ και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν για τις «σχέσεις» του κόμματος με το εν λόγω κύκλωμα επί προεδρίας Σαμαρά.

Ταυτόχρονα, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να ρίξει στη συζήτηση και ορισμένες «φωτογραφικές» τροπολογίες, όπως την διάταξη με την οποία «αμνηστεύθηκαν» κατηγορούμενοι για τα εξοπλιστικά, αλλά και την διάταξη που εξασφάλιζε το…
«ακαταδίωκτο» σε τραπεζικά στελέχη που έδωσαν «θαλασσοδάνεια» στα δύο πρώην κυβερνητικά κόμματα, δηλαδή στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. Σημειωτέον ότι η υπόθεση αφορά σε δάνεια ύψους… 250 εκατομμυρίων ευρώ την 11ετία 2000-2011, τα οποία
άρχισαν να εξετάζονται κατόπιν παραγγελίας του τότε οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, ο πρωθυπουργός αναμένεται να κάνει ειδική αναφορά στην υπόθεση Siemens –που ούτως ή άλλως αγγίζει και τον πρόεδρο της ΝΔ- και στην διαφυγή του Μιχάλη Χριστοφοράκου από τη χώρα, ενώ θα αναφερθεί ακόμη στο σκάνδαλο της Αγροτικής Τράπεζας, στο σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αλλά και στα δάνεια που έχουν λάβει επιχειρήσεις ΜΜΕ. Στο σημείο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακουστεί το όνομα του ιδιοκτήτη του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη σε σχέση με την «εκκρεμούσα» υπόθεσή του στην Δικαιοσύνη, για την οποία, εξάλλου, διενεργεί έρευνα ο εισαγγελέας.

Τέλος, πέραν όλων των παραπάνω, μένει να φανεί αν ο πρωθυπουργός θα έχει και κάποιο «χαρτί» σε σχέση με τις λίστες μεγαλοκαταθετών (Λαγκάρντ και Μπόργιανς). Θεωρείται δεδομένη η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στις λίστες αυτές, προκειμένου να «εκτεθούν» οι προηγούμενες κυβερνήσεις που κατηγορούνται ότι είτε δεν έκαναν τίποτα για να τις πάρουν, είτε… έχαναν τα USB από συρτάρι σε συρτάρι, ενώ ο κ. Τσίπρας προφανώς και θα υπενθυμίσει και την εμπλοκή στην υπόθεση Λαγκάρντ του στενού συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρου Παπασταύρου, ο οποίος υπήρξε και «διαπραγματευτής» με την τρόικα επί κυβέρνησης Σαμαρά.

10 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Κε. Ν Βράχε ( σχ. 14:07 )
  Το περασμένο Σάββατο πήρα τον οδοντωτό από το Διακοφτό πρός τα Καλάβρυτα .
  Ο ΟΣΕ δεν είχε μηχανή και δεν δέχονταν κάρτες .
  Το πιό κουφό ειναι οτι την ίδια μέρα ο υφυπουργός οικονομικών κ. Αλεξιάδης θεάθηκε στα Καλάβρυτα .
  Δεν φαντάζομαι να πήγε και αυτός με το τραινάκι για να συναντήσει την τύφλα του με την μη χρησιμοποίηση καρτών σε κρατική , νευραλγική Τοποθεσία για τον τουρισμό !
  Το αλλο όμως ηταν προφανές παντού . Το καφενείο όπου σαν βλαχοδήμαρχος της παλιάς εποχής έκανε τίς επαφές του στα Καλάβρυτα, αφενός δεν έκοβε αποδείξεις και αφετέρου μεσα , η έλουσα ηταν σκέτος ντεκές από το κάπνισμα των θαμώνων του .
  Ήσαν Συριζαίοι αυτοί ;
  Δεν παίρνω όρκο . ο ίδιος όμως ο υφυπουργός είναι , δεν είναι ;

 2. ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1,2 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ, ΣΕ ΛΑΤΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
  Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων… Ποιοί εμπλέκονται και πως…»φαγώθηκαν» Παπανδρέου και Πακακωνσταντίνου…
  Σκάνδαλο ολκής με το λαθρεμπόριο καυσίμων… Ποιοί εμπλέκονται και πως…»φαγώθηκαν» Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου… Το 2010 η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχαν φέρει στη Βουλή νόμο με τον οποίο απαγόρευαν τις ….»τριγωνικές συναλλαγές».

  Συγκεκριμένα είχε ψηφιστεί νόμος που απαγόρευε αυτές τις «τριγωνικές συναλλαγές» μέσω «φορολογικών παραδείσων» του εξωτερικού καθώς είχε διαπιστωθεί ότι με τον τρόπο αυτό, εταιρείες εισαγωγών στην Ελλάδα καυσίμου αλλά και άλλων προϊόντων γλύτωναν την καταβολή μεγάλων ποσών για φόρους στο ελληνικό δημόσιο. Είχαμε δηλαδή να κάνουμε με ένα καλά στημένο σύστημα λαθρεμπορίας που ο νόμος του 2010 ήθελε να καταστρέψει. Τι σημαίνει «τριγωνικές συναλλαγές»..???

  Κάποιος μεγάλος εισαγωγέας αγοράζει προϊόντα από τρίτες (εκτός Ε.Ε) χώρες, τα πηγαίνει σε χώρα της Ε.Ε με χαμηλή φορολογία (πχ Κύπρο ή Βουλγαρία) και στη συνέχεια τα φέρνει στην Ελλάδα αφορολόγητα, στερώντας νόμιμους φόρους και έσοδα από το ελληνικό κράτος.. Αυτό γινόταν κατά κόρον από τις μεγάλες εταιρείες πετρελαίου (που αποθήκευαν στην Κύπρο) και έφερναν αφορολόγητο πετρέλαιο στην Ελλάδα…
  Τα πρόστιμα που μπήκαν στις εταιρείες πετρελαίου (Βαρδινογιάννης, Λάτσης κλπ) από τον Παπακωνσταντίνου ανήλθαν σε 1,2 δις ευρώ (από αυτά 240.000.000 ευρώ ήταν πρόστιμο στην Μότορ Οϊλ του Βαρδινογιάννη) και ξεκίνησε η διαδικασία είσπραξης τους, που καθυστερούσε με τα γνωστά κόλπα και τις…ενστάσεις των εταιρειών….!!! Τα μεγάλα αυτά συμφέροντα, που ελέγχουν τράπεζες, μίντια, επιχειρήσεις , δικαστικούς, δημοσιογράφους και…πολιτικούς έβαλαν μπρος το σχέδιο…

  Πρώτα φαγώθηκαν Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου.. Ηταν ενοχλητικοί.. Ιδιαίτερα ο δεύτερος που τον ενέπλεξαν στη λίστα Λαγκάρντ για να απαλλαγούν οριστικά…. Ενώ τον πρώτο τον πολεμούν, ακόμη, με όλα τα μέσα γιατί…γνωρίζει και μπορεί να μιλήσει κάποια στιγμή… με ονόματα και διευθύνσεις…!!! Επειτα, από ένα μεσοδιάστημα Παπαδήμου (που το σαμποτάρησαν) έριξαν στο παιχνίδι τα μεγάλα τους χαρτιά… Σαμαράς, Βενιζέλος και…Στουρνάρας… Αποτέλεσμα και ενώ έπρεπε να είχαν καταβάλει, ήδη, τα πρόστιμα του 1, 2 δις ευρώ…..σβήνονται αναδρομικά τα πρόστιμα αυτά…με τροπολογία που κατέθεσαν-στη ζούλα-στη Βουλή οι υπουργοί Στουρνάρας και Βρούτσης…

  Αν δεν είναι σκάνδαλο αυτό τότε ποιό είναι..?? Και πόσες τρύπες θα μπορούσαν να κλείσουν τα χρήματα αυτά, όταν αναζητούνται μερικές εκτοντάδες εκατομμύρια ευρώ για να μην μειωθούν και άλλο οι συντάξεις, ή μερικές δεκάδες εκατομμύρια για να έχουν ρεύμα όλοι οι έλληνες… ΝΤΡΟΠΗ τους… (Αλλά θα επανέλθουμε γιατί το ζήτημα δεν έχει τελειώσει)…

 3. [[Υπάρχει κυβέρνηση σήμερα ?
  =========================
  Υπάρχει πρωθυπουργός που μπορεί να σώσει την Ελλάδα σήμερα, αρκεί να έχει πολιτικά αρχ@@@@α ?
  ———————————————————————————————————–
  Ας το αποδείξουν εισπράττοντας το πρόστιμο από τους λαθρεπιβάτες του ελληνισμού]]
  ———————————————————————————————————–
  Γιώργος Παπακωνσταντίνου:
  ======================
  Ο Μοναδικός υπουργός που έβαλε 1,2 Δις ευρώ πρόστιμο σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία διακίνηση και εισαγωγή πετρελαίου μέσω του τριγωνικού συστήματος διαπλοκής..

  Κι όμως! Σαμαράς και Βενιζέλος με (ν)τροπολογία Παρασκευή βράδυ χάρισαν το πρόστιμο στα πιράνχας.

  Για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική ιστορία της Ελλάδας, ένας πρωθυπουργός και μια κυβέρνηση
  ===============================================
  ΚΤΥΠΟΥΝ την διαπλοκή και τις ύαινες κατά πρόσωπο, κι αντί ο λαός να βρεθεί σύσσωμος δίπλα τους, έπεσε στην παγίδα της ελληνικής τρόϊκας της διαπλοκής .

  Έπεσε θύμα του εφιάλτη καθ΄εξιν και κατ΄επάγγελμα Αντώνη Σαγματοποιού του πληθωρικά πολιτικά ατάλαντου ‘’δοκησίσοφου’’, του χουντοαναθρεμμένου Αλέξη του πανηλίθιου και κομματικά ‘’αμπλαούμπλα’’ καΜένου (κατ΄όνομα και κατ΄ουσίαν) εντελώς.

  ΓΙΑΤΙ ο Τσίπρας δεν επαναφέρει το πρόστιμο των 1,2 δις ευρώ με νέο νόμο, ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ !!!
  ===================================================
  ώστε με τα χρήματα αυτά να επιλύσει ΟΛΑ! σχεδόν τα παρόντα προβλήματα?

 4. Συνελήφθη 92χρονος καστανάς και κατασχέθηκαν κάστανα και φουφού
  ==============================================
  Επιχείρηση-σκούπα έκανε η αστυνομία στη Θεσσαλία και στα χέρια της βρίσκεται πλέον και ένας 92χρονος καστανάς.
  Ο υπερήλικος συνελήφθη γιατί δεν είχε ταμειακή μηχανή, ενώ οι αστυνομικοί του κατέσχεσαν τα κάστανα και τη φουφού. Ο 92χρονος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της «άνευ αδείας εμπορίας», του «αθέμιτου ανταγωνισμού», «της μη ύπαρξης ταμειακής μηχανής» και «της παράνομης χρήσης ρυπαίνοντος μηχανισμού» (δηλαδή της φουφούς).
  Σύμφωνα με το thessalianews.gr αυτή φαίνεται πως είναι η δεύτερη φορά που θα δικαστεί για τον ίδιο λόγο.

 5. Ναί , Σύγουρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ εχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους!
  Γιά το νεόφερτο όμως ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί κάποιος να πεί το αντίθετο.
  Δηλαδή οτι μέσα στο απέραντο «οστεοφυλάκιο » που εχει γίνει το κομμα τους από τα πολλά ψέματα και τις αμέτρητες ψευτιές τους ,συν τα ρουσφέτια και τις κομπίνες των Φλαμπουράρηδων ,των Μητρόπουλων και τωνΣταθάκηδων, συν τα διαμερήσματα του Κουρουμπλή και τα βολέματα της Σακοράφας , της Δούρου και της Θάνου οτι οι σκελετοί τους ειναι ζώντες . Κράντ γκινιόλ !
  Ευτυχώς που κάποιοι εφεύραν και θέσπισαν τους φορολογικούς εισαγγελείς ….

 6. freeman 13:30 29/03/2016

  Βάζω στοίχημα ότι ο … ΑΔΕΚΑΣΤΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ,ο …ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΛΑΙΚΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ του Βουνού ΤΣΙΠΡΟ-ΘΑΝΟΣ , θα ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ γνωστό ΣΚΑΣΜΟ για τα ΤΕΡΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ της περιόδου 2004-2009 …
  To αναπολόγητο Ραφήνιο Γουρούνι ΚΑΙ η δοτή Σύζυγος-Χειρουργός που το ξέπλυνε από τις λάσπο- Ιδιαιτερότητες , μπορούν να συνεχίζουν να απολαμβάνουν ανέμελα τις τρυφηλές ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΧΛΙΔΑΤΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ με ΟΛΑ τα έξοδα πληρωμένα από έναν Λαό που Ξεκληρίζεται , στην φτώχεια , στην ανεργία , στην αιμορραγία γενιών επιστημόνων , στην αποεπένδυση, στην κατάρρευση υλικών & ηθικών αξιών, στην σωρευτική οικονομική & αξιακή ύφεση, στην ραγδαία πτώση βιοτικού επιπέδου, στην απώλεια Εθνικής εδαφικής Κυριαρχίας λόγω μηδενισμού Πολιτικού & Διπλωματικού Κεφαλαίου, στην σταλινοναζιστική φασιστοποίηση , στην απώλεια της όποιας κοινωνικής συνοχής , στον εξανδραποδισμό της νέας γενιάς , στην Ιστορική διεθνή καταισχύνη & εξευτελισμό από κρατίδια -μορφώματα που τον περικλείουν με συρματοπλέγματα ως Ευρωπαικό μίασμα προς αποφυγή , στην Εθνική Κατάθλιψη … ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΦΗΝΙΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟ Πολιτικό & Ποινικό ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΘΩΣ :
  Η υπόθεση ξεκίνησε τα έτη 2005, 2006 και 2007, οπότε κατατέθηκαν περί τις 4.000 αγωγές από δικαστικούς λειτουργούς που ζητούσαν να εξισωθούν αναλογικά και αναδρομικά από το 2000 οι αποδοχές τους με αυτές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ). Οι αγωγές αυτές δεν εκδικάστηκαν ποτέ, καθώς η διαφορά ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ το 2008 με απόφαση των υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Δικαιοσύνης, την οποία οι δικαστικοί λειτουργοί αποδέχθηκαν.
  ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ τo ΚΟΡΥΦΑΙΟ Ρουσφέτι , για αυτό οι δικαστικοί πέρα των κυκλωμάτων , από συντεχνιακή ευγνωμοσύνη, έχουν στο απυρόβλητο τον Πτωχεύσαντα την ελληνική Οικονομία Ραφήνιο Λιποτάκτη και το Οικονομικό Επιτελείο του .

 7. ΝΒ 13:20 29/03/2016

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ???
  Το μεγαλύτερο ΕΓΚΛΗΜΑ πολιτικού »οργανισμού» κατάληψης της εξουσίας , στην νεότερη Ελλάδα.

  »ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» !!!

  Γράφει ο Ν Βράχος ( Γράφαμε προεκλογικά)

  Και τώρα πρόσωπο με πρόσωπο με όσους και όσα, μας πρόσφεραν και διαψεύστηκαν.

  *Σήμερα λοιπόν, έχουμε φθάσει σε οριακό σημείο, αντιπαλότητας, ψευδολογίας, συκοφαντίας και οικονομικής αναιμίας. Ποιο είναι εκείνο το θαυματουργό πρόγραμμα που θα εφαρμόσουν οι τρείς κατ΄εξοχήν αντιμνημονιακοί, αντίπαλοι μεταξύ τους και με όλους, όλοι μαζί και καθένας χωριστά, ώστε να σωθούμε, αφού είναι οι «πατέρες’’ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ??? και εκτελεστές της εθνικής προσπάθειας για επιβίωση?

  * Πως θα πείσουν τον κόσμο να πληρώσει και αυτά ακόμη που ίσως μπορεί, όταν οι κρουνοί του λαϊκισμού έχουν πληρώσει όλα τα κενά, για κάθε εθνική και υπερεθνική προσπάθεια διάσωσης, επιβίωσης δια της προσωπικής μας συμμετοχής?
  * Δηλαδή η καταστροφή και η χρεοκοπία που ‘’ρίζωσε’’ στον τόπο μας και με την δική τους ΑΜΕΡΙΣΤΗ συμμετοχή και συμπαράσταση, δεν τους φθάνει και νομίζουν ότι προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο να πληρώσει, θα καλύψουν τη δική τους ανικανότητα, έλλειψη προγράμματος, και εγκληματική επιθυμία να κυβερνήσουν?

  *Πόσο ηλίθιος θα πρέπει να είναι κάποιος για να ψηφίσει ένα εκατομμυριούχο ζάμπλουτο πολιτικό, όταν ακούς δια τηλεοράσεως, να ‘’εξορκίζεται’’ ο Καμμένος ότι δεν έχει να πληρώσει μέρος της εφορίας του, και όταν ακούς ότι έχει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ φορολογικές παραβάσεις, σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θέλεις να τον ‘φτύσεις’’ τουλάχιστον και όχι να τον ψηφίσεις.?

  *Αλήθεια είναι τόσο φτωχός ( εκτός τω πνεύματι), ή, μας θεωρεί όλους τόσο μαλάκες ένας αποδεδειγμένα ηλίθιος συκοφάντης? Έχει τόσα πολλά χρήματα και αρνείται να πληρώσει τις υποχρεώσεις του, όταν η πατρίδα μας ζητά επειγόντως χρήματα για να επιβιώσουμε, και ζητά ψήφο να κυβερνήσει τη χώρα?

  *Κι όταν ο ανθυπολιτικός Κατα-καμμένος, δηλώνει αδυναμία –άρνηση πληρωμής, τότε γιατί εγώ να πληρώσω ακόμη ‘’κι αν έπειθε’’ τον κόσμο να το ψηφίσει??

  *Κι όταν ο Στρατούλης που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ,
  μου λέει ότι δεν πληρώνετε όσα πρέπει και όσα μπορείτε, πως θα με πείσετε τώρα να σας πληρώσω ΑΝ(????) οι ΗΛΙΘΙΟΙ συμπατριώτες μας πειστούν, ότι Τσίπρας-Καμμένος και χρυσοφονιάδες, μπορεί να συνεννοηθούν και να λειτουργήσουν καλλίτερα από το σημερινό χάλι Σαμαρά –Βενιζέλου???

  Και αυθόρμητα ο νούς μας επιστρέφει σε εκείνους τους πολιτικούς που θυσιάστηκαν για να μας σώσουν.

  Που είσαι Γιώργο να μας σώσεις

 8. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ(ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ?) ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
  Κατάντησε πια φαρσοκωμωδία, κάθε φορά που είτε η δεξιά, είτε η ‘’αριστερά’’ έχουν εσωτερικά ή και εξωτερικά δισεπίλυτα προβλήματα να μας ‘’προκαλούν’’ σε μια ακόμη κοκορομαχία χλωροφόρμισης.
  Τι μπορεί να ακούσουμε από αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να ακούσουμε?
  Ασφαλώς ‘’άλλα λόγια’’ να αγαπιόμαστε.
  Τι θα μας πει ο Κυριάκος? Θα μας πει ότι …δεν είναι Σαμαράς? ΄Ότι δεν είναι δεξιός? Ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα του συστήματος? Όλο αυτό τον καιρό της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Σαμαρά, τον ακούσαμε να ψελλίζει έστω και ένα ‘’όχι’’?
  Το πρώτο πράγμα που τόλμησε ήταν να αποψιλώσει την ‘’ΔΙΑΥΓΕΙΑ’’ προκειμένου να οργανώσει την ‘’επόμενη’’ ημέρα του και παρουσία του στη Νέα ‘’Δεξιά’’ που θέλει να μας παρουσιάσει. Δηλαδή ,’’περί όνου σκιάς’’ !
  Για τον Αλέξη, το μόνο που μπορεί να πεί κανείς, είναι ότι ,όσο πιο γρήγορα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ από την πολιτική και την Ελλάδα, τόσο υπάρχει ελπίδα ‘’κάτι’’ να γίνει, αφού βέβαια συμπαρασύρει και προς τον πολιτικό καιάδα και ηλίθιο και άχρηστο μπουρδολόγο φοροφυγά συνεταίρο του.
  Παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα του τι ‘’μπορεί’’ να παρουσιάσει ως ..κατόρθωμα , είτε η δεξιά, είτε η καΜένη εντελώς ‘’αριστερά».
  ΤΙ ΔΕΞΙΑ, ΤΙ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’ ?
  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ..ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
  Κοινό στοιχείο των ‘’δοτών’’ κυβερνώντων, είναι το ψέμα και το απύθμενο βάθος της διαπλοκής τους.
  ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑΣ
  ==========================
  [[[Υπάρχουν περίπου 7 δις, που υπολογίζουμε ότι θα παραμείνουνε, θα περισσέψουν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την Αγροτική]]].
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ψέματα του Α. Σαμαρά για την Αγροτική (14 Ιουνίου)
  ===================================
  Καραμπινάτα ψέματα είπε ο Α. Σαμαράς για την τύχη της Αγροτικής Τράπεζας, όταν ήθελε να κλέψει τις ψήφους. Στις 14 Ιουνίου μίλησε στη Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο σε νέους. Εκεί είχε υποσχεθεί την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και της Αγροτικής Τράπεζας.
  Δεν πέρασαν 50 μέρες και αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα.
  Παραθέτουμε το περιεχόμενο της δήλωσης επί λέξει: «Θέλω να σας πω μια και μιλήσαμε για τους αγρότες. Και θα ήθελα να το πω αυτό.
  *Για εμάς, η Αγροτική Τράπεζα είναι ένας δημόσιος τραπεζικός πυλώνας, που δεν πρέπει να κλείσει, γιατί μέσα της έχει εγγυήσεις αγροτικής γης, που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της, και δεν πρέπει να μείνει χωρίς χρηματοδότηση.
  *Σπόρους σήμερα δε μπορούν να αγοράσουν σε πολλά χωριά οι αγρότες, σπόρους, πόσο μάλλον τρόφιμα, ζητήματα ζωοτροφών, ενέργειας, που υπάρχουν σήμερα για τον αγρότη.
  *Υπάρχουν περίπου 7 δις, που υπολογίζουμε ότι θα παραμείνουνε, θα περισσέψουν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την Αγροτική».
  ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
  *Αυτή τη στιγμή λοιπόν, έρχεται στη πόρτα της ΑΤΕ bank ο μεγαλοαπατεώνας Σάλας, και τη ρωτάει
  -«τι καλό έχετε; »
  Η Αγροτική, απαντά:
  -Έχουμε πολλά δάνεια με ενέχυρο Ελληνική Γη, αλλά έχουμε και Δάνεια σε MEGAλα κόμματα τα οποία θα τα πάρουμε του -αγίου ποτέ- ίσως και του -αγίου πούτσου- ανήμερα, (μη γελάτε, υπάρχει ο εορτασμός του αγίου πούτσου, ψάξτε google) .
  Και απαντά ο κύριος Σάλας:
  -Μάλιστα, θα πάρω το πρώτα για μένα και τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο Ελληνικός Λαός!
  Σημείωση: εδώ όπως καταλαβαίνετε πρόκειται να κάνουμε με ιδιοφυία, τς τς τς! Θα πάρει δηλαδή ο εβραίος Ελληνική Γη και τα δάνεια που δανείστηκε η Νέα Δη(μο)κτατορία θα τα φορτωθεί ο Λαουτζίκος!
  Αγαπητέ Αναγνώστη, όπως καταλαβαίνεις, πολύ απλά, πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα τελευταία 100 χρόνια της Ελλάδας το οποίο δε συγκρίνεται ούτε και με το Ξεπούλημα της Κύπρου που έγινε επι χούντας του Ναζιστή Παπαδόπουλου!
  Εδώ μιλάμε για αμέτρητα ελληνικά γεωργικά στρέμματα τα οποία θα χαριστούν στη κυριολεξία σε ομάδα πρακτόρων του τραπεζικού συστήματος.
  2. Τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για τα αεροδρόμια και τη Fraport πριν
  ==================================================
  γίνει πρωθυπουργός…

  «Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζει το ξεπούλημα του σε ιδιώτες.
  * 25 Μάη τους χαλάμε τα σχέδια».
  *Έγραφε στις 5 Μαΐου 2014 ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter για το «ξεπούλημα» των περιφερειακών αεροδρομίων με αφορμή την επίσκεψη του στο νησί της Κέρκυρας.
  *Στις 30 Νοεμβρίου 2014 σε ομιλία του στα Γιάννενα είχε πει: «Αναρωτιόμαστε: τι όφελος μπορεί να έχει για την ανάπτυξη του τόπου η ιδιωτικοποίηση του αεροδρόμιου στο Άκτιο; Ή το να μην υλοποιούνται μέχρι σήμερα τα αναγκαία έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων; Η απάντηση είναι: κανένα όφελος. *Πουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους και εγκαταλείπουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν».
  *Στις 13 Δεκεμβρίου 2014 σε ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης είχε πει:»Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αεροδρόμιου στα Χανιά. Είναι προφανές πόσο σημαντικό είναι για την επικοινωνία της Κρήτης με την Ελλάδα και τον κόσμο. Αλλά το ΤΑΙΠΕΔ το ξεπουλάει, για να μετατραπεί σε κερδοφόρο μαγαζί. Και έτσι, ένα κομμάτι από το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον, μετατρέπεται σε ιδιωτικό κέρδος».
  *Στις 20 Φεβρουαρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το τίμημα που πρόσφερε η Fraport «δίκαιο». «Αλλά τα αεροδρόμια είναι μέρος της τουριστικής μας βιομηχανίας. Έτσι η Ελλάδα βγάζει τα προς το ζην της. Είναι κάτι που πρέπει επίσης να εξετάσουμε.
  Αυτό που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ιδιωτικοποίηση αλλά αχαλίνωτο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε φίλους του συστήματος», έλεγε στο περιοδικό Στερ.

  Αυτές κύριε Παππά δεν είναι επενδύσεις.
  Είναι πισώπλατες μαχαιριές, στη δικιά μας πατρίδα, την Ελλάδα μας…

 9. ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ(ΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ?) ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

  Κατάντησε πια φαρσοκωμοδία, κάθε φορά που είτε η δεξιά, είτε η ‘’αριστερά’’ έχουν εσωτερικά ή και εξωτερικά δισεπίλυτα προβλήματα να μας ‘’προκαλούν’’ σε μια ακόμη κοκορομαχία χλωροφόρμισης.
  Τι μπορεί να ακούσουμε από αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να ακούσουμε?
  Ασφαλώς ‘’άλλα λόγια’’ να αγαπιόμαστε.
  Τι θα μας πει ο Κυριάκος? Θα μας πει ότι …δεν είναι Σαμαράς? ΄Ότι δεν είναι δεξιός? Ότι δεν είναι παιδί του κομματικού σωλήνα του συστήματος? Όλο αυτό τον καιρό της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ Σαμαρά, τον ακούσαμε να ψελλίζει έστω και ένα ‘’όχι’’?
  Το πρώτο πράγμα που τόλμησε ήταν να αποψιλώσει την ‘’ΔΙΑΥΓΕΙΑ’’ προκειμένου να οργανώσει την ‘’επόμενη’’ ημέρα του και παρουσία του στη Νέα ‘’Δεξιά’’ που θέλει να μας παρουσιάσει. Δηλαδή ,’’περί όνου σκιάς’’ !
  Για τον Αλέξη, το μόνο που μπορεί να πεί κανείς, είναι ότι ,όσο πιο γρήγορα ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ από την πολιτική και την Ελλάδα, τόσο υπάρχει ελπίδα ‘’κάτι’’ να γίνει, αφού βέβαια συμπαρασύρει και προς τον πολιτικό καιάδα και ηλίθιο και άχρηστο μπουρδολόγο φοροφυγά συνεταίρο του.
  Παρουσιάζουμε ένα μικρό δείγμα του τι ‘’μπορεί’’ να παρουσιάσει ως ..κατόρθωμα , είτε η δεξιά, είτε η καΜένη εντελώς ‘’αριστερά».
  ΤΙ ΔΕΞΙΑ, ΤΙ ‘’ΑΡΙΣΤΕΡΑ’’ ?
  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ..ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ
  Κοινό στοιχείο των ‘’δοτών’’ κυβερνώντων, είναι το ψέμα και το απύθμενο βάθος της διαπλοκής τους.
  ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΑΜΑΡΑΣ
  ==========================
  [[[Υπάρχουν περίπου 7 δις, που υπολογίζουμε ότι θα παραμείνουνε, θα περισσέψουν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την Αγροτική]]].
  ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα ψέματα του Α. Σαμαρά για την Αγροτική (14 Ιουνίου)
  ===================================
  Καραμπινάτα ψέματα είπε ο Α. Σαμαράς για την τύχη της Αγροτικής Τράπεζας, όταν ήθελε να κλέψει τις ψήφους. Στις 14 Ιουνίου μίλησε στη Θεσσαλονίκη στο Βελλίδειο σε νέους. Εκεί είχε υποσχεθεί την ενίσχυση του αγροτικού τομέα και της Αγροτικής Τράπεζας.
  Δεν πέρασαν 50 μέρες και αποδείχθηκε ότι έλεγε ψέματα.
  Παραθέτουμε το περιεχόμενο της δήλωσης επί λέξει: «Θέλω να σας πω μια και μιλήσαμε για τους αγρότες. Και θα ήθελα να το πω αυτό.
  *Για εμάς, η Αγροτική Τράπεζα είναι ένας δημόσιος τραπεζικός πυλώνας, που δεν πρέπει να κλείσει, γιατί μέσα της έχει εγγυήσεις αγροτικής γης, που βρίσκονται υπό τον έλεγχό της, και δεν πρέπει να μείνει χωρίς χρηματοδότηση.
  *Σπόρους σήμερα δε μπορούν να αγοράσουν σε πολλά χωριά οι αγρότες, σπόρους, πόσο μάλλον τρόφιμα, ζητήματα ζωοτροφών, ενέργειας, που υπάρχουν σήμερα για τον αγρότη.
  *Υπάρχουν περίπου 7 δις, που υπολογίζουμε ότι θα παραμείνουνε, θα περισσέψουν από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την Αγροτική».
  ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
  *Αυτή τη στιγμή λοιπόν, έρχεται στη πόρτα της ΑΤΕ bank ο μεγαλοαπατεώνας Σάλας, και τη ρωτάει
  -«τι καλό έχετε; »
  Η Αγροτική, απαντά:
  -Έχουμε πολλά δάνεια με ενέχυρο Ελληνική Γη, αλλά έχουμε και Δάνεια σε MEGAλα κόμματα τα οποία θα τα πάρουμε του -αγίου ποτέ- ίσως και του -αγίου πούτσου- ανήμερα, (μη γελάτε, υπάρχει ο εορτασμός του αγίου πούτσου, ψάξτε google) .
  Και απαντά ο κύριος Σάλας:
  -Μάλιστα, θα πάρω το πρώτα για μένα και τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο Ελληνικός Λαός!
  Σημείωση: εδώ όπως καταλαβαίνετε πρόκειται να κάνουμε με ιδιοφυία, τς τς τς! Θα πάρει δηλαδή ο εβραίος Ελληνική Γη και τα δάνεια που δανείστηκε η Νέα Δη(μο)κτατορία θα τα φορτωθεί ο Λαουτζίκος!
  Αγαπητέ Αναγνώστη, όπως καταλαβαίνεις, πολύ απλά, πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα τελευταία 100 χρόνια της Ελλάδας το οποίο δε συγκρίνεται ούτε και με το Ξεπούλημα της Κύπρου που έγινε επι χούντας του Ναζιστή Παπαδόπουλου!
  Εδώ μιλάμε για αμέτρητα ελληνικά γεωργικά στρέμματα τα οποία θα χαριστούν στη κυριολεξία σε ομάδα πρακτόρων του τραπεζικού συστήματος.
  2. Τι έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας για τα αεροδρόμια και τη Fraport πριν
  ==================================================
  γίνει πρωθυπουργός…

  «Προσγείωση στο αεροδρόμιο Κέρκυρας. Το ΤΑΙΠΕΔ ετοιμάζει το ξεπούλημα του σε ιδιώτες.
  * 25 Μάη τους χαλάμε τα σχέδια».
  *Έγραφε στις 5 Μαΐου 2014 ο Αλέξης Τσίπρας στο Twitter για το «ξεπούλημα» των περιφερειακών αεροδρομίων με αφορμή την επίσκεψη του στο νησί της Κέρκυρας.
  *Στις 30 Νοεμβρίου 2014 σε ομιλία του στα Γιάννενα είχε πει: «Αναρωτιόμαστε: τι όφελος μπορεί να έχει για την ανάπτυξη του τόπου η ιδιωτικοποίηση του αεροδρόμιου στο Άκτιο; Ή το να μην υλοποιούνται μέχρι σήμερα τα αναγκαία έργα αναβάθμισης στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων; Η απάντηση είναι: κανένα όφελος. *Πουλάνε ό,τι βρουν μπροστά τους και εγκαταλείπουν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν».
  *Στις 13 Δεκεμβρίου 2014 σε ομιλία του στο Ηράκλειο Κρήτης είχε πει:»Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Αεροδρόμιου στα Χανιά. Είναι προφανές πόσο σημαντικό είναι για την επικοινωνία της Κρήτης με την Ελλάδα και τον κόσμο. Αλλά το ΤΑΙΠΕΔ το ξεπουλάει, για να μετατραπεί σε κερδοφόρο μαγαζί. Και έτσι, ένα κομμάτι από το ευρύτερο κοινωνικό συμφέρον, μετατρέπεται σε ιδιωτικό κέρδος».
  *Στις 20 Φεβρουαρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το τίμημα που πρόσφερε η Fraport «δίκαιο». «Αλλά τα αεροδρόμια είναι μέρος της τουριστικής μας βιομηχανίας. Έτσι η Ελλάδα βγάζει τα προς το ζην της. Είναι κάτι που πρέπει επίσης να εξετάσουμε.
  Αυτό που βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν ιδιωτικοποίηση αλλά αχαλίνωτο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας σε φίλους του συστήματος», έλεγε στο περιοδικό Στερ.

  Αυτές κύριε Παππά δεν είναι επενδύσεις.
  Είναι πισώπλατες μαχαιριές, στη δικιά μας πατρίδα, την Ελλάδα μας…

 10. ΝΜan. 12:11 29/03/2016

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΑΙΜΑ

  Τσίπρας: «Τέρμα τα μνημόνια και η τρόικα την επομένη των εκλογών!»
  «Την επόμενη μέρα των εκλογών δεν θα υπάρχουν Μνημόνια και Τρόικα» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη διακαναλική του συνέντευξη στο Ζάππειο Μέγαρο και πρόσθεσε ότι ακόμα και με αυτοδυναμία του κόμματός του θα επιδιώξει συνεργασίες.
  *Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε «καθαρή και ισχυρή εντολή, για να έχουμε τα χέρια μας λυμένα την επόμενη μέρα» και υπογράμμισε ότι ο ελληνικός λαός είναι μπροστά σε ένα κρίσιμο, ιστορικό ραντεβού και καλείται να αποφασίσει «αν θα συνεχιστεί η τραγωδία που έζησε τα τελευταία χρόνια, ο δρόμος των θυσιών δίχως αντίκρισμα ή αν θα υπάρξει διέξοδος, ελπίδα, πραγματική διαπραγμάτευση, επιστροφή στην ανάπτυξη, αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».
  *Ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα, αμέσως μετά τις εκλογές, λέγοντας πως δεν θα υπάρχουν μνημόνια και τρόικα.
  «Ο λαός αποκτά αξιοπρέπεια» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

  *Σήμερα,
  αφού όλα απεδείχθησαν μύθοι και κακοήθειες, και προκειμένου να μη αρχίσει ο λαός να διαπιστώνει την ΑΠΑΤΗ, οδηγούν την κοινωνία οι αποτυχημένοι της ζωής και της οικογένειας, σε μετεμφυλιακή ρήξη και αιματοχυσία.
  *Ζητούν αφορμή, καταβάλουν προσπάθειες να καλυφτούν πίσω από αθώο αίμα.
  Αυτή ήταν μια ζωή η ‘’τακτική’’ τους και το πρόγραμμά τους. ΤΑ ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ μιας άτιμης και προγραμματισμένης επίθεσης στη ζωή, στην νεολαία, στην δημοκρατία, στην Ελλάδα.
  *Γεννημένοι μέσα στο μίσος και στον ρεβανσισμό κινδυνεύουν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε νέο εμφύλιο, για να ‘’ακουστούν’’ , για να δηλώσουν παρόντες.
  Παίζουν με την Ελλάδα, με την τύχη των παιδιών μας, οι κόκκινοι διάβολοι της αθεϊας και της κατάρας.
  *Τσίπρα και όλοι εσείς η γενιά των ηττημένων απογόνων. Η Ελλάδα δεν γίνεται ούτε Αλβανία, ούτε Ρουμανία.
  *Όλοι σήμερα αγωνιζόμαστε για μια καλλίτερη τύχη , για ένα καλλίτερο αύριο.
  Αλέξη Τσίπρα, ήδη η ιστορία ‘’σκιτσάρει’’ την αποτυχημένη σου προσωπικότητα, τον επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό σου την μηδενιστική σου ταυτότητα..

  ΣΧΟΛΙΟ: Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.