ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την επίθεση στο Α.Τ. Παγκρατίου

Ν.Δ.: Η κυβέρνηση παρέδωσε τη χώρα στην αναρχία

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας και των κάθε λογής ακραίων στοιχείων, το θράσος των οποίων έχει ξεπεράσει κάθε όριο, δήλωσε ο Συντονιστής Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Κυριαζίδης, για την επίθεση στο Α.Τ. Παγκρατίου την Πέμπτη.
neadimokratia

Σύμφωνα με τον κ. Κυριαζίδη, η κυβέρνηση, σφυρίζοντας προκλητικά αδιάφορα, αντί να παρεμβαίνει, αφήνει ακόμη μεγαλύτερα περιθώρια δράσης σε κάθε λογής εξτρεμιστικό στοιχείο, αφοπλίζοντας και παραγκωνίζοντας την Ελληνική Αστυνομία και θέτοντας σε κίνδυνο ζωές πολιτών και αστυνομικών.

»Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει την έκδηλη ανησυχία της για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα περιστατικά βίας και καλεί την Κυβέρνηση να πάψει να “χαϊδεύει” όλους αυτούς που αμφισβητούν και απειλούν τη νομιμότητα, τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια του πολίτη» σημείωνει.

Μάλιστα, προσθέτει ότι «ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας καθίσταται πλέον προσωπικά υπεύθυνος για όλα όσα συμβαίνουν, καθώς οι πράξεις, οι παραλείψεις, η αδράνεια αλλά και οι ακολουθούμενες στον τομέα αυτό πολιτικές των Υπουργών του βαραίνουν τον ίδιο που τις ανέχεται».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.