ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»

Ν. Κακλαμάνης: Δεν αποκλείω να γίνουν εκλογές τον Ιούνιο

Για το ενδεχόμενο εκλογικού αιφνιδιασμού τον Ιούνιο μίλησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.
kaklamanis-e1352812691470-507x330

«Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε καλύτερα απ' ό,τι οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ», χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα «αναξιόπιστο», σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «RealNews».

Σχετικά με την δήλωση του Γιάννη Μουζάλα, που προκάλεσε αναταραχή στον πολιτικό κόσμο, ανέφερε πως «ξαφνικά μας προέκυψε ο κ. Καμμένος, λες και δεν γνώριζε ότι τα 2/3 του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με την άποψη Μουζάλα, ότι κυβερνητικά έγγραφα πάνε και έρχονται έχοντας μέσα το όνομα "Μακεδονία"».

Για τη διεύρυνση της ΝΔ, ο κ. Κακλαμάνης υπογραμμίζει την ανάγκη πρώτα να πεισθούν οι πολίτες ότι αξίζει να εμπιστευθούν και πάλι το κόμμα. «Τα πρόσωπα έπονται», συνεχίζει, «άλλωστε κάποιοι δεν μπόρεσαν να σώσουν τα κόμματά τους, θα σώσουν τη Νέα Δημοκρατία;».

Σχολιάζοντας τους πρώην πρωθυπουργούς, Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε πως η πείρα τους «είναι απόλυτα αναγκαία» στο κόμμα της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.