ΚΟΣΜΟΣ

Ο Χαλίντ Ελ Μπακράουι ως Ιμπραχίμ Μααρουφί

Ο καμικάζι των Βρυξελλών χρησιμοποίησε στοιχεία πρώην παίκτη της Ίντερ!

Ο καμικάζι του μετρό των Βρυξελλών Χαλίντ Ελ Μπακράουι χρησιμοποίησε τα στοιχεία του βελγομαροκινού πρώην παίκτη της Ίντερ Ιμπραχίμ Μααρουφί για να νοικιάσει το 2015 διαμέρισμα στην βελγική πόλη Σαρλερουά, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia.
inter

Το Sky Italia συμπληρώνει ότι πρόκειται για το διαμέρισμα-γιάφκα, στο οποίο προετοιμάστηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 13 Νοεμβρίου 2015 στο Παρίσι.

Σε έφοδο της βελγικής αστυνομίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 9 του περασμένου Δεκεμβρίου, στο διαμέρισμα βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα του Αμπαούντ -δηλαδή του φερόμενου ως «εγκέφαλου» των επιθέσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Παρίσι- αλλά και του Μπιλάλ Χάντφι, του καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε έξω από το Σταντ ντε Φρανς της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, Ιμπραΐμ Μααρουφί αγωνίστηκε την τριετία 2006-2009 στην Ίντερ χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κάνει καριέρα και πλέον βρίσκεται στο Βέλγιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν κάποια σχέση ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.