AUTO - MOTO

Ο νέος Bandit είναι Camaro!

Στη φετινή έκθεση της Νέας Υόρκης ανάμεσα σε πολλά εντυπωσιακά αυτοκίνητα που παρουσιάστηκαν, έδειξε τις δικές της προτάσεις και μια εταιρεία από το Ταλαχάσι, η Trans Am Worldwide.

Πρόκειται για ενθουσιώδεις λάτρεις των παλιών κλασσικών μοντέλων της Pontiac οι οποίοι αφού είδαν πως δεν μπορούσε να τους εξυπηρετήσει η ίδια η εταιρεία, αποφάσισαν να αυτοεξυπηρετηθούν και να δημιουργήσουν τις δικές τους εκδόσεις Trans Am. Παράλληλα βέβαια δημιούργησαν και μια αρκετά προσοδοφόρα επιχείρηση κατά πως φαίνεται δεδομένου πως ήδη έχουν 4-5 διαφορετικά μοντέλα στη γκάμα τους και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Μάλιστα οι τιμές ξεκινούν απο περίπου 70.000 δολάρια και φτάνουν τις 115.000!

Πιο ακριβό, πιο πρόσφατο, πιο εντυπωσιακό και ένα αναμενόμενο best seller είναι το Trans Am Bandit, ένα αυτοκίνητο είδωλο στην Αμερική, που εκτοξεύτηκε ψηλά στις καρδιές των θαυμαστών συνδέοντας την ύπαρξή του με την ταινία του 1977, “Smoky and the Bandit”.

Η εταιρεία παρουσίασε λοιπόν τη σύγχρονη έκδοση του Bandit που είναι μια Chevrolet Camaro ειδικά διαμορφωμένη εμφανισιακά ώστε να μοιάζει με άψογη Trans Am. Το νέο Bandit θα κατασκευαστεί σε 77 κομμάτια και είναι συλλεκτικό όπως αντιλαμβάνεστε ενώ κάθε ένα από αυτά θα είναι και υπογεγραμμένο από τον ίδιο Bo “Bandit” Darville, τον Αμερικανό ηθοποιό Burt Reynolds.

Οι άνθρωποι της εταιρείας έχουν φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια ώστε να τρελαίνεται ο εκάστοτε αγοραστής - λάτρης του Bandit και η πιο χαρακτηριστική απο αυτές είναι το πουλί στο καπό, το οποίο κρύβει τον κινητήρα των 850ps.

Πηγή : www.highoctane.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.