Neo

Παπαδημούλης εναντίον Down Town

Από χθες διεξάγεται ένα τεράστιο debate στα social media σχετικά με το εξώφυλλο του περιοδικού Down Town, αφού σ’ αυτό απεικονίζονται ηθοποιοί, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι και γενικώς, αυτό που λέμε «επώνυμοι», ντυμένοι με τα χαρακτηριστικά πορτοκαλί σωσίβια των προσφύγων.

Το περιοδικό δέχεται βολές για εκμετάλλευση του πόνου των προσφύγων, ενώ μία από τις συμμετέχουσες στο εξώφυλλο-κολάζ, η –κατά τα άλλα «τεράστια»- τραγουδίστρια Τάνια Τσανακλίδου, απολογήθηκε μέσω facebook, λέγοντας ότι ήταν λάθος της που έδωσε άδεια για να χρησιμοποιηθεί φωτογραφία της στο εξώφυλλο. Χθες, μάλιστα, παρενέβη στη σχετική συζήτηση ο –πάντα ζωηρός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- Δημήτρης Παπαδημούλης. «Αυτό που διάφορες τηλεπερσόνες ντύθηκαν πρόσφυγες, ποιους βοηθάει; Σίγουρα το περιοδικό και τα πρόσωπα που ποζάρουν. Τους πρόσφυγες όμως, όχι...», έγραψε στην σελίδα του στο facebook ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας ότι παρότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, έχει πλήρη εικόνα για το τι γίνεται στην Αθήνα…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 6:53 12/03/2016

    Ο κυριος Παπαδημουλης και το κομμα του, το μορφωμα του ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφερονται αποκλειστικα και μονο για τους Ισλαμιστες Λαθρομεταναστες και καθολου για τους Ελληνες.Ας κοιταξουν τα χαλια τους οι προδοτες και ανθελληνες του ΣΥΡΙΖΑ και να σταματησουν τις επιθεσεις σε εντυπα και ηλεκτρονικα μεσα ενημερωσηςΟ φασισμος εχει και ορια κυριε Παπαδημουλη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.