ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ

ΠΙΤΤΑΚΙΟΝ 28/3/2016

Με πιστόλι και κουκούλα μπορείς να κλέψεις το πολύ μέχρι 200-300 χιλιάδες. Για παραπάνω χρειάζεσαι κουστούμι, να σε λένε Αλεξιάδη, να έχεις μόνιμο στασίδι στον Παπαδάκη και τον Αυτιά και να είσαι υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αρμόδιος για τους φόρους...

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΛΑΒΑΣ 18:15 28/03/2016

  Αμάν βρε Δημοσθένη, όλα τοις μετρητοίς τα παίρνεις, αυτά που λένε οι συριζοκαμένοι και μας τα έχουν πρήξει, δεν ισχύουν για τους ποιμένες, σιγά μην κάτσει ο παλιός φορατζής να κάνει έλεγχο, σε άλλου είδος δραστηριότητες έχουν μάθει.

 2. Με αυτήν την ευκαιρία της επίσκεψης σου στα Καλάβρυτα θα ήθελα νά σου γνωρίσω ,κε. Αλεξιάδη (γιατί σεις πολύ πιθανά δεν πληρώςατε εισιτήριο στον οδοντωτό από το ΔΙΑΚΟΠΤΟ ) οτι εκεί , ο ΟΣΕ δεν παίρνει κάρτες !
  Άκουσον -Άκουσον …. Οι τουρίστες σε ένα τόσο τουριστικό μέρος δεν μπορούν να πληρώσουν το εισιτήριό τους με κάρτα.
  Και σεις κάνατε στις βόλτες σου στην πόλη των Καλαβρύτων σαν ένας άλλος τουρίστας της κυβέρνησης αυτής .

 3. Με αυτήν την ευκαιρία της επίσκεψης σου στα Καλάβρυτα θα ήθελα νά σου γνωρίσω , γιατί εσύ πλού πιθανά δεν πλήρωσες εισιτήριο στον οδοντωτό από το ΔΙΑΚΟΠΤΟ , οτι εκεί , ο ΟΣΕ δεν παίρνει κάρτες !
  Άκουσον -Άκουσον …. Οι τουρίστες σε ενα τόσο τουριστικό μέρος δεν μπορουν να πληρώσουν το εισιτήριό τους με κάρτα.
  Και συ , κύριε Υπουργέ μου , έκανες τις βόλτες σου στην πόλη των Καλαβρύτων σαν ένας άλλος τουρίστας της κυβέρνησης αυτής .

 4. Με αυτήν την ευκαιρία της επίσκεψης σου στα Καλάβρυτα θα ήθελα νά σου γνωρίσω , (γιατί εσύ πλού πιθανά δεν πλήρωσες εισιτήριο στον οδοντωτό από το ΔΙΑΚΟΠΤΟ ) οτι εκεί , ο ΟΣΕ δεν παίρνει κάρτες !
  Άκουσον -Άκουσον …. Οι τουρίστες σε ενα τόσο τουριστικό μέρος δεν μπορουν να πληρώσουν το εισιτήριό τους με κάρτα…..
  Και συ έκανες τις βόλτες σου στην πόλη των Καλαβρύτων σαν άλλος τουρίστας της κυβέρνησης αυτής .

 5. Αντιλήφθηκε άπραγες υφυπουργός Αλεξιάδης , οταν επισκέφτηκε τα Καλάβρυτα το περασμένο Σάββατο , οτι ο ΟΣΕ στον σταθμό / αφετηρία του Διακοφτού που παίρνεις τον οδοντωτό δεν δέχονται κάρτες ;
  Οι Τουρίστες άραγε πως τα καταφέρνουν ;
  Αυτά έπρεπε να δεις κ. Υφυπουργέ μου , οχι να συνοστιζεσαι στα καφενεία για βλάχο πολιτική συζήτηση , εν μέσω στιγαροκαπνού που πήγανε σύννεφο .
  Τι βλέπεις λοιπόν στις προπληρωμένες από το Δημόσιο περιοδείες σου και τι κάνεις αλλο από «δημόσιες βλάχο σχέσεις » κε. Υφυπουργέ επί των οικονομικών της καταχρεωμένης μας Χώρας ;
  Μάλλον κατ εμέ , συμβάλεις να το μεγαλώνεις αυτό το χρέος με πολλούς τρόπους και ανοχές !

 6. Προχθές ( Σάββατο 26 Μαρτίου ) πάντως δεν ηταν στο στασίδι του .
  Επεσκεπτετο τα Καλάβρυτα με τους παρακαθήμενους και την φρουρά του , κάνοντας δημόσιες βλάχο- δημαρχιακές σχέσεις και δεν αντιλήφθηκε καν οτι οι μαγαζάτορες δεν έκοβαν αποδείξεις … Ούτε φαινεται οτι τον νοιάζει ..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.