ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση Λαλιώτη

Προβοκάτσια η επαναφορά σεναρίων συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε…προβοκάτσια απέδιδαν στην Χαριλάου Τρικούπη δημοσιεύματα που συνέδεαν τη συνάντηση του Κώστα Λαλιώτη με τον Δημήτρη Ρέππα την προηγούμενη Παρασκευή με σενάρια συγκυβέρνησης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον ΣΥΡΙΖΑ.
reppaslaliotis

Θύμιζαν εξάλλου δύο απανωτές συνεντεύξεις της Φώφης Γεννηματά όπου έκλεινε οριστικά,κατ’ αυτούς, το θέμα, αναρωτώμενοι για ποιον λόγο επανέρχεται στην επικαιρότητα…

Χρειάστηκεως και δήλωση του Κώστα Λαλιώτη, με την οποία επιβεβαιώνει μεν τη συνάντηση,διαψεύδει όμως το περιεχόμενο που επιχειρήθηκε να της αποδοθεί.

«Η Κεντροαριστερά έχει τη δική τηςαυτόνομη στρατηγική με συγκεκριμένες θέσεις και πρωτοβουλίες, με σαφείςοριοθετήσεις τόσο ως προς το νεοφιλελευθερισμό και το συντηρητισμό της Δεξιάςκαι το δήθεν μεταρρυθμιστικό προσωπείο της Ν.Δ. όσο και ως προς τον δογματικόκαι αδιέξοδο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ με τις αποτυχημένες πολιτικές του και τους επικίνδυνουςπειραματισμούς του, ως προέκταση της παραδοσιακής αριστεράς, ως μετεξέλιξη τηςκομμουνιστικής αριστεράς», αναφέρει μεταξύ άλλων, υποστηρίζοντας ότι σύμφωνα μεαυτές τις πολιτικές, ιδεολογικές και προγραμματικές οριοθετήσεις, «το ΠΑΣΟΚ καιη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η Κεντροαριστερά ως πόλος αναφοράς δεν μπορούν καιδεν πρόκειται να γίνουν δεκανίκι και ουρά είτε της ΝΔ είτε του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ.Λαλιώτης τονίζει ότι συμφωνεί απολύτωςμε αυτή τη θέση του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όπως έχειδιατυπωθεί από την Φώφη Γεννηματά, σε συνδυασμό με όλες τις μετεκλογικέςπρωτοβουλίες της για μία «δυναμική και θετική προοπτική της Κεντροαριστεράς, μεαυτόνομο λόγο, με αυτοδύναμη στρατηγική, με ουσιαστική και αποφασιστικήπαρέμβαση», όπως λέει.

Θυμίζοντας, μάλιστα ότι έχει δημοσίωςεκφράσει τις πολιτικές του θέσεις για το ΠΑΣΟΚ, τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, τηνΚεντροαριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζει «ευφάνταστα σενάρια» ταδημοσιεύματα περί ‘παρασκηνιακών ζυμώσεων’ και ‘μυστικών ραντεβού’ για τηνΚεντροαριστερά και την δήθεν μελλοντική σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΔημήτρηςΡέππας είναι φίλος μου εδώ και 45 χρόνια έξω και πέρα από τις πολιτικέςσυγκυρίες και ανεξάρτητα από τις συμφωνίες και τις διαφωνίες μας στην πολιτική.Με δεδομένες τις διαχρονικές φιλικές, προσωπικές και οικογενειακές μας σχέσεις,οι συναντήσεις μας δεν αποτελούν είδηση και πολύ περισσότερο δεν συνιστούν “μυστικάραντεβού” και “παρασκηνιακές ζυμώσεις”», λέει, συνιστώντας ως κατακλείδα της απάντησήςτου …ψυχραιμία.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. 5.000 Χιλιάδες νεκροί αναζητούν τους δολοφόνους τους.

    ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ?????

    Κατέστρεψε την Ελλάδα, μας οδήγησε στη δυστυχία και στην αθλιότητα και κρύβεται σαν… άρρωστη γάτα.
    Δεν έχει το θάρρος, τον ανδρισμό, το φιλότιμο, να βγεί να μιλήσει, να απολογηθεί να ζητήσει συγγνώμη ο άθλιος αχόρταγος .
    *Κατέστρεψαν την Ελλάδα από κοινού με τον Σαμαρά και σε γνώσει όλων των ‘’μεγάλων’’ στελεχών του προσωπικού τους αγήματος διαλύσανε την οικονομία και τρώγανε ΟΛΟΙ σαν πεινασμένα όρνια, μέχρις ότου φτάσαμε στο ‘‘πάτο’’ του βαρελιού και άφησαν μόνο την υπογραφή τους και κανείς δεν μίλησε, και κανείς δεν τιμωρήθηκε, αφού η δεξιά είναι η πόρτα, που οδηγεί τους Έλληνες στην κόλαση της δυστυχίας επί 200 σχεδόν χρόνια !!!

    * Σήμερα η δυστυχία βγάζει στο παζάρι της διαφθοράς , την ευτυχία μας, την υγεία μας, το μέλλον των παιδιών μας.

    *Σήμερα οι..επίγονοι ! συνεχίζουν χωρίς ΙΧΝΟΣ ενοχής και μετάνοιας να διεκδικούν την ΑΘΛΙΑ Καραμαλήτικη καταστροφή και ΡΕΜΟΥΛΑ.

    *Κανείς δεν έχει λίγο ΦΙΛΟΤΙΜΟ να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες τόσων νεκρών που αυτοκτόνησαν από την συνειδητή χρεοκοπία της δεξιάς κλίκας.

    *Σήμερα με πολιτική ‘’παρθενορραφή’’ οι συνεργάτες του άθλιου και ανίκανου μπουχέσα, επιζητούν μια ευκαιρία να ‘’πάνε στον παράδεισο’’ της κουτάλας, της προδοσίας, της γενοκτονίας.

    *Σήμερα, ο Τσίπρας δίνει ‘’ασυλία’’ στον εγκληματία Καραμανλή και σαν άλλη ‘’χρυσαλοιφή’’ ..χρυσώνει το μαχαίρι του δεξιού δολοφόνου.

    *Σήμερα η ΔΕΞΙΑ δικαιοσύνη καλύπτει τους ‘’δολοφόνους’’ και αναμένει τις νέες μισθολογικές και ..άλλες προσαυξήσεις.?

    ΕΣΥ Έλληνα τι σκέπτεσαι να κάνεις για τα παιδιά σου? θα κάνεις πάλι πείραμα ώστε μετά τον Σαμαρά και τον Τσίπρα, θα φέρεις στην εξουσία τους πολιτικούς απογόνους του εγκληματία Καραμανλή?

    *Ούτε μία συγγνώμη στον Γιώργο, στον άνθρωπο που μας έσωσε?

    Κι ύστερα θα φταίει πάλι η Μέρκελ?

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.