ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Φανταστικοί και πολύ καλοί άνθρωποι οι Έλληνες»

Ρανιέρι: Δεν πρόλαβα να χτίσω την Εθνική που ήθελα

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μίλησε για την Εθνική Ελλάδας και την εκπληκτική πορεία της Λέστερ.
ranieri

Ο προπονητής της εκπληκτικής εφέτος Λέστερ, ο Κλαούντιο Ρανιέρι, παραχώρησε συνέντευξη στην «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ και αναφέρθηκε στην πορεία των «αλεπούδων» στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και στο αποτυχημένο πέρασμά του από την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία της Λέστερ: Είναι μία εξαιρετική χρονιά. Ο πρόεδρος μου ζήτησε να μείνουμε στην κατηγορία την εφετινή και την επόμενη σεζόν, αλλά τελικά εξελίχθηκε ακόμη καλύτερη. Δεν ξέρω αν υπάρχει μυστικό. Το μυστικό είναι να υπάρχει μία καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, με τους παίκτες, τα μέλη της ομάδας και τους οπαδούς.

Για το αν μπορεί η Λέστερ να κατακτήσει το πρωτάθλημα: Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή θέση. Για μας είναι σημαντικό να κερδίζουμε παιχνίδι-παιχνίδι. Δεν έχω όνειρα. Σκέφτομαι πρώτα τη δουλειά και πως μπορούμε να βελτιωθούμε.

Για το αν μετάνιωσε που ανέλαβε την Εθνική: Δεν μετανιώνω για την Ελλάδα. Ήταν μία περίεργη περίοδος. Έπρεπε να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα, να πάρω παίκτες από τη Β' Εθνική. Δεν πρόλαβα να χτίσω κάτι δικό μου. Δεν έμεινα πολύ καιρό. Μόνο 4 παιχνίδια. Ήταν δύσκολο. Πολλοί μου λένε να γράψω βιβλίο. Προς το παρόν έχει προτεραιότητα το ποδόσφαιρο.

Για το αν θα έπαιρνε κάποιον Έλληνα στη Λέστερ: Γιατί όχι; Υπάρχουν Έλληνες παίκτες με τη νοοτροπία μας.

Τέλος, έστειλε μήνυμα στους Έλληνες: Εύχομαι στους Έλληνες να έχουν πολλές επιτυχίες. Είναι φανταστικοί και πολύ καλοί άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.