ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη και στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος

Συνάντηση Παυλόπουλου με τον Ισραηλινό πρόεδρο

Επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ πραγματοποιεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ύστερα από πρόσκληση του ομολόγου του Ρέβεν Ρίβλιν.
paulopoulos1

Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί, σήμερα το πρωί, με τον Πρόεδρο του Κράτους του Ισραήλ κ. Ρίβλιν, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος.

Στη συνέχεια θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας Δικαίου του Εβραϊκού Πανεπιστημίου Ιεροσολύμων, όπου θα απευθύνει ομιλία με θέμα «Η Ευρωπαϊκή έννομη τάξη στον λαβύρινθο της οικονομικής κρίσης». Αργότερα, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Κνεσέτ Γιούλι Εντελστάιν και το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει προς τιμήν του ο Ιραηλινός ομόλογός του.

Αύριο Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το πρωί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ΄. Ο κ. Παυλόπουλος θα συναντηθεί στη συνέχεια με την Ελληνική Λέσχη της Κοινότητας των Ιεροσολυμιτών καθώς και με το προεδρείο του Σωματείου Ελλήνων Επιζώντων Ολοκαυτώματος.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου στο Ισραήλ θα ολοκληρωθεί με τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπ.  Νετανιάχου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.