ΚΟΣΜΟΣ

Κατηγορείται για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου

Συνελήφθη ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

O διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ συνελήφθη στην Φλόριντα  και κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό μιας δημοσιογράφου, σύμφωνα με αρχεία της αστυνομίας.

Η αναφορά από το αστυνομικό τμήμα του Τζούπιτερ, στην Φλόριντα, στο νοτιοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, αναφέρει ότι ο Κόρεϊ Λεβαντόφσκι, 42 ετών, κατηγορείται ότι εκ προθέσεως άρπαξε και μωλώπισε το χέρι της Μισέλ Φιλντς, μιας δημοσιογράφου που εκείνη την περίοδο εργαζόταν για το ενημερωτικό μέσο Breitbart, παρά τη θέλησή της σε μια προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ την 8η Μαρτίου.

Ο στενός συνεργάτης του μεγιστάνα «συνελήφθη σήμερα το πρωί και αφέθηκε ελεύθερος αφού του επιδόθηκε μια κλήση» για να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άνταμ Μπράουν, εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Τζούπιτερ.

«Ο κ. Λεβαντόφσκι είναι απόλυτα αθώος στην κατηγορία» που του απαγγέλθηκε, επισημαίνουν οι εκπρόσωποι της εκστρατείας του Τραμπ σε μια ανακοίνωση, ενώ ο η εκπρόσωπος τύπου του Τραμπ, Χόουπ Χικς, επισήμανε ότι ο Λεβαντόφσκι δεν έχει συλληφθεί.

«Ο ίδιος θα δηλώσει αθώος και αδημονεί να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Είναι απόλυτα βέβαιος ότι θα απαλλαχθεί από τις κατηγορίες». Την ίδια ώρα, το αστυνομικό τμήμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου καταγράφεται το περιστατικό μεταξύ της Φιλντς και του Λεβαντόφσκι.

Στο βίντεο εμφανίζεται η γυναίκα να περπατάει στο πλευρό του Τραμπ και τότε ο Λεβαντόφσκι την αρπάζει από το χέρι και την τραβάει προς τα πίσω. Ο Λεβαντόφσκι κατηγορείται για ξυλοδαρμό. Αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 1 έτος ή πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.