ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λίγο πριν τη συνάντηση Γεννηματά με Θεοδωράκη

Σκανδαλίδης: Το ιδανικό θα ήταν η δημιουργία ενός κόμματος από μηδενική βάση

«Το ιδανικότερο θα ήταν η δημιουργία ενός κόμματος από μηδενική βάση, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει με κατάργηση των υπαρχόντων κομμάτων σήμερα. Το καταλαβαίνετε γιατί, είναι αδιανόητο αυτά τα πράγματα. Δεν βγαίνουν από παρθενογένεση. Πρέπει να γίνει μέσα από μια διεργασία», δήλωσε σήμερα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης, σχολιάζοντας τη συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Σταύρο Θεοδωράκη.
skandalidis

Ο κ. Σκανδαλίδης, μιλώντας στο mega, είπε: «Αυτή η διεργασία επιταχύνεται εξ ανάγκης. Και κακώς επιταχύνεται εξ ανάγκης. Θα έπρεπε από την αρχή να το καταλάβει η ηγεσία του Ποταμιού και των άλλων δυνάμεων, ότι έπρεπε να επιταχυνθεί ενόψει του κρίσιμου πολιτικού χρόνου που έρχεται. Ήδη ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε εκλογές. Μην το ξεχνάμε αυτό».

«Δεν μπορεί να πει κανείς ότι θα γίνει ένα κόμμα ενιαίο, ούτε να καταργήσει κανείς τα κόμματα που εκφράζονται στη σημερινή Βουλή, πρέπει να γίνει μια συνεργασία, μιας συμπαράταξης δυνάμεων ενόψει των επόμενων εξελίξεων και μέσα σε αυτή τη διαδικασία να απευθυνθούμε κάποια στιγμή στη λαϊκή βάση και να αποφασίσει αυτή εάν θέλει ένα κόμμα από το μηδέν ή θέλει μια ομοσπονδία κομμάτων, αυτή είναι μια προοπτική που είναι μπροστά μας και για την οποία θα πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσει η βάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης», συμπλήρωσε.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Το ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ κ. Σκανδαλίδη δημιουργήθηκε απο την Αρχή με ΑΡΧΕΣ και και από μηδενική βάση ….
  Σε είδα τοτε μεσα στην αίθουσα , να πηγαίνεις εναντια στο ρεύμα του κόσμου που έτρεχε να υπογράψει την διακήρυξη και στο είπα …
  Εσύ όμως δίαλεξες τον δρόμο που οδηγούσε προς την έξοδο .
  Τώρα μας ξεφουρνίζεις τα της «μηδενικής βάσης» ;
  Εμείς τα ξέρουμε καλά αυτά γιατι και Δημοκράτες είμαστε και Σοσιαλιστικά πράττουμε .
  Μείναμε στο ΠΑΣΟΚ όσο ηταν ΚΙΝΗΜΑ , οταν βάθυνε ξεχωρίσαμε τις ευθύνες μας.
  Είπαμε οχι στον Βενιζέλο και στην ομάδα του ,εσύ. Τι έκανες τότε ;

 2. ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ : »Αρχή Σοφίας η των Ονομάτων Επίσκεψις »

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.