Neo

«Θα περίμενα από τη ΝΔ…»

Το παράπονό του από την… ΝΔ εξέφρασε ο βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ουρσουζίδης, που ήρθε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής αντιμέτωπος με τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι είχαν υποδεχθεί με γουρουνοκεφαλές τους πρώτους πρόσφυγες από την Ειδομένη.

Μιλώντας στον Σκάι, ο Ουρσουζίδης επισήμανε ότι πλέον στην Βέροια τα πράγματα είναι ήρεμα και, μάλιστα, έχει σημειωθεί «έκρηξη» αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες που έχουν καταλύσει στο τοπικό στρατόπεδο, ενώ εγγυήθηκε πως τα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας είναι παρελθόν και δενπρόκειται να επαναληφθούν. Τότε, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «κάρφωσε» τη ΝΔ, λέγοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είναι το μόνο που δεν έβγαλε καταδικαστική δήλωση για τα έκτροπα», ενώ πρόσθεσε πως «περιμένει ότι κάποια στιγμή θα το κάνει». Μάλλον άδικα θα περιμένει, εικάζει ο Neo…

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 22:41 28/03/2016

    Ένας τραγικός Βουλευτής του φασιστικού ΣΥΡΙΖΑ που του φταίνε όλοι οι άλλοι,στην προκειμένη περίπτωση η Νέα Δημοκρατία, ενώ δεν βλέπει ότι το βρώμικο κόμμα της Κουμουνδούρου έχει διαλύσει την Ελλάδα με τα μνημόνια και τους παράνομους ισλαμιστές.Θα έπρεπε ο κύριος αυτός να το βουλώνει και να μην μιλάει.

  2. SPARTA. 21:27 28/03/2016

    Ό Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην ίδια προδοτική γραμμή με το πολιτικό μόρφωμα της Κουμουνδούρου.Νοιάζεται μόνο για τα σκουπίδια τους Λαθρομετανάστες την στιγμή που η ξενόδουλη κυβερνησή του εκτελεαί τους Έλληνες πολίτες.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.