Neo

Θέλει αρετή και τόλμη…

«Θέλει αρετή και τόλμη η απόδοση της πραγματικής δικαιοσύνης», λέει ο Μιχάλης Καρχιμάκης, που προκαλεί την κυβέρνηση να την επιδείξει.

Αναφερόμενος στην «πολλή συζήτηση» που έχει αναπτυχθεί για τη διαφάνεια, τα φαινόμενα διαφθοράς, τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, που πέραν από την ηθική διάσταση, οι επιπτώσεις τους δημιουργούν συνθήκες άνισης μεταχείρισης στους πιο αδύναμους, στέρηση δημοσίων εσόδων, αλλά και συμπεριφορές αναπαραγωγής των φαινομένων αυτών, ο πρώην υπουργός και νυν κορυφαίο στέλεχος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, υποστηρίζει πως «ίσως κάποιοι αποφεύγουν να συγκρουστούν συντεταγμένα».

Όταν, όμως οι συγκρούσεις είναι αποσπασματικές, οδηγούν σε αναποτελεσματικότητα αλλά και αναπαραγωγή των φαινομένων, λέει, κάνοντας λόγο για φαύλο κύκλο με μόνιμα θύματα τους αδύναμους. «Τα φαινόμενα λοιπόν αυτά θέλουν συντεταγμένο χτύπημα και θεσμικά και περιπτωσιολογικά. Το χτύπημα και η αναμέτρηση με τα φαινόμενα αυτά, πρέπει να λάβει χαρακτηριστικά εθνικής συστράτευσης με ενέργειες που θα οδηγούν και στον παραδειγματισμό, και που συστηματικά θα αναχαιτίζει και θα αποτρέπει όλα τα φαινόμενα αδιαφάνειας, κακοδιοίκησης, κακοδιαχείρησης και παράνομου πλουτισμού ειδικά στο δημόσιο χώρο και όλες τις εκφράσεις του», λέει, αναρωτώμενος αν οι έχοντες την πολιτική ευθύνη, έχουν και τη βούληση να αναλάβουν πρωτοβουλίες, που θα πείσουν τους πολίτες που δοκιμάζονται ότι υπάρχουν δημόσια πρόσωπα που λειτουργούν απέναντι στο πελατειακό και το αδιαφανές περιβάλλον που αναπαράγει το αίσθημα της αδικίας, με συγκρουσιακή διάθεση και χωρίς ισορροπίες και εκπτώσεις.

Αναρωτιέται επί παραδείγματι, αν μπορούν οι ελεγκτικές αρχές της Πολιτείας να διερευνήσουν τα πόθεν έσχες όλων όσοι διετέλεσαν σε θέσεις ευθύνης σε όλο το δημόσιο τομέα (στενό και ευρύτερο) από το 2000 και μετά, σε προμήθειες, τελωνεία, εφορίες, δασικές υπηρεσίες, πολεοδομίες, διευθύνσεις εργασίας, διευθύνσεις εγκρίσεων και χορηγήσεων των αναπτυξιακών νόμων και όπου αλλού υπήρξε διαχείριση και διοχέτευση χρήματος από το Κράτος προς τρίτους. «Θέλει αρετή και τόλμη η απόδοση πραγματικής Δικαιοσύνης», καταλήγει, «θα αποτολμηθεί;».

7 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. NMan. 9:51 04/03/2016

  Για πρώτη φορά οικονομική αστυνομία
  ==================================
  * Η διαπλοκή, είδε για πρώτη φορά οικονομική αστυνομία και οικονομικό εισαγγελέα, και κατάλαβε ότι ‘’κάτι πρωτόγνωρο’’ συμβαίνει και φυσικά ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. [[Ακούς ‘’άρση του τραπεζικού απορρήτου’’ να ψηφίσει ο Παπακωνσταντίνου, έλεγαν και..τραβούσαν τα μάγουλά τους!

  *Είδαν για πρώτη φορά χειροπέδες οι ’’Χρυσοχέρηδες’’ και ανατρίχιασαν.
  *Είδαν αποφάσεις επιτροπών της βουλής, αντίθετες στο κοινό συναίσθημα του λαού, να μεταβάλλονται σε λαιμητόμους των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, με τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
  *Είδαν και κατάλαβαν ότι κλέφτες και μεσάζοντες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρυφτούν.
  Ο θόρυβος και οι βρώμικες προσπάθειες για την λίστα Λαγκάρντ , ήταν το μεγάλο λάθος τους. Ξεγυμνώθηκαν οι κλέφτες και οι ..προστάτες τους.
  Τώρα όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι ο πόλεμος λάσπης εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου γίνεται από τα βρώμικα κυκλώματα.

 2. NMan. 9:50 04/03/2016

  Για πρώτη φορά οικονομική αστυνομία

  * Η διαπλοκή, είδε για πρώτη φορά οικονομική αστυνομία και οικονομικό εισαγγελέα, και κατάλαβε ότι ‘’κάτι πρωτόγνωρο’’ συμβαίνει και φυσικά ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ. [[Ακούς ‘’άρση του τραπεζικού απορρήτου’’ να ψηφίσει ο Παπακωνσταντίνου, έλεγαν και..τραβούσαν τα μάγουλά τους!

  *Είδαν για πρώτη φορά χειροπέδες οι ’’Χρυσοχέρηδες’’ και ανατρίχιασαν.
  *Είδαν αποφάσεις επιτροπών της βουλής, αντίθετες στο κοινό συναίσθημα του λαού, να μεταβάλλονται σε λαιμητόμους των καταχραστών του δημοσίου χρήματος, με τους ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
  *Είδαν και κατάλαβαν ότι κλέφτες και μεσάζοντες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κρυφτούν.
  Ο θόρυβος και οι βρώμικες προσπάθειες για την λίστα Λαγκάρντ , ήταν το μεγάλο λάθος τους. Ξεγυμνώθηκαν οι κλέφτες και οι ..προστάτες τους.
  Τώρα όλοι ΞΕΡΟΥΜΕ, ότι ο πόλεμος λάσπης εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου γίνεται από τα βρώμικα κυκλώματα.

 3. ΕΙΣΑΙ ΛΕΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ? ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΦΑΪΛΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
  ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚH ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
  ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ – ΕΙΝΑΙ – ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ !!!

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ !!!!!!…
  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
  Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη
  Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα γιατί τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τα μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.
  Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμο-διαφυγή!

  Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά Φαήλο Κρανιδιώτη
  Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται η πολιτική αγωγή δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου.

  Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά
  Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά
  Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά
  Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά
  Το δικαστήριο αναβάλλεται για έκτη φορά
  Το δικαστήριο αναβάλλεται για έβδομη φορά
  Το δικαστήριο αναβάλλεται για όγδοη φορά

  Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη
  Το δικαστήριο αναβάλλεται για ένατη φορά
  Παραγράφηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!
  Παρασκευή 24 – 05 – 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή.
  =================================
  Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας.
  Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια οι εφημερίδες οι δημοσιογράφοι, γιατί τη μεγάλη πίτα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ τη μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.

  Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων, τους απαλλάσσει και από τη κατηγορία της πλαστογραφίας.

  Φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ δεν έχουν πληρωθεί ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις
  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: για όσους και όσες τυχόν δεν γνωρίζουν, να πούμε εδώ ότι δικηγόρος του Μελισσανίδη είναι ο «εκ δεξιών» του Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης…. Τι σύμπτωση ε;

  ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

  • NB 10:05 04/03/2016

   ΤΟ ‘’ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ’’ ΕΝΟΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
   ===========================================
   Υποικ: Κύριε Πρόεδρε έχουμε ειδική περίπτωση μεγάλου προστίμου και επιθυμώ να σας ενημερώσω.
   Παπανδρέου: Όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο. Στο εξής δεν θα με ρωτάς, αλλά θα πράττεις σύμφωνα με τους νόμους.. Γι αυτό μας ψήφισε ο λαός μας…
   ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ σε Λάτση και Βαρδινογιάννη για λαθραία εισαγωγή πετρελαίου. Οι πάσης μορφής επίορκοι τρομοκρατήθηκαν, κι ενώ το κράτος άρχισε, επί τέλους, να λειτουργεί, οι επίορκοι τυφλοπόντικες τα ‘’έχασαν’’ !
   Τα ‘’κόκκινα’’ τηλέφωνα κτύπησαν και τα φερέφωνα άκουγαν χωρίς να μιλούν
   Το ίδιο βράδυ ξεκίνησε ο πόλεμος των ΜΜΕ κατά της κυβερνητικής προσπάθειας να σωθεί η χώρα
   Την Ελλάδα ..κατέστρεψαν οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου ‘’σιγοψιθύριζε’’ ο πληθωρικά ατάλαντος σε προσωπικούς τους
   γυμνοσάλιαγκες !!!
   Οι οχετοί της διαπλοκής είχαν ανοίξει..
   Κι όμως με τροπολογία ΧΑΡΙΣΑΝ το πρόστιμο 1,2 Δις. ευρώ που είχε επιβάλλει για λαθραία διακίνηση και εισαγωγή πετρελαίου σε Λάτση και Βαρδινογιάννη .
   Και εμείς ‘’οι έντιμοι’’ που ..επαναστατούμε με το παραμικρό όταν θίγονται τα συμφέροντά μας, τι δίδαγμα δίνουμε στα παιδιά μας, στην Ελλάδα του αύριο? Που είναι η ηθική συμπαράσταση, στον έντιμο αγωνιστή που διώκεται από την κλίκα , γιατί είναι ΕΝΤΙΜΟΣ?
   Στις 25 Φεβρουαρίου οδήγησαν τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ στο ειδικό δικαστήριο , οι έντιμοι του Σύριζα, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του συκοφάντη και ψεύτη καμένου και των χρυσοδολοφόνων γιατί δεν …εισέπραξε 120.000 ευρώ από τη Λίστα Λαγκαρντ, ενώ αυτοί επί τρία χρόνια σχεδόν …τι εισέπραξαν?

   * Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ Βενιζέλος, κατάλαβε ότι χάνει το παιχνίδι και ήλθε σε επαφή με τον Σαμαρά, τον άλλο ΑΠΟΣΤΑΤΗ, και κατόπιν Μπαροζικής οδηγίας και υποστήριξης αποφάσισαν την ανατροπή και την τιμωρία αυτών που αγνόησαν τα αφεντικά τους.
   Για πρώτη φορά, στην ιστορία της Ελλάδας, βρέθηκαν δύο πολιτικοί και επέβαλαν το πραγματικό πρόστιμο σε λαθροδιακινητές τεραστίων ποσοτήτων πετρελαίου.
   ========================================================
   »ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» φώναζαν, προσπαθώντας να αποσύρουν τις καταθέσεις με τα εκατομμύρια, για να πέσει η κυβέρνηση…..

 4. NMan. 9:39 04/03/2016

  ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ 90ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΗΝ
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

  Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ και κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας έκλεψαν ληστές από το διαμέρισμα 90χρονης πρώην εισαγγελέα στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας.
  Εντύπωση προκαλεί το ποσό που είχε στο σπίτι της η 90χρονη. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. δεν ήταν σίγουρη πως η υπέργηρη γυναίκα είχε υπολογίζει σωστά τα χρήματα.
  «Η οικονομική κρίση και η πιθανή πτώχευση της χώρας με ανάγκασαν να βγάλω τα χρήματα από τις τράπεζες. Τα είχα βάλει μέσα στην ντουλάπα, όπου τα βρήκαν οι δράστες και τα πήραν» κατέθεσε η άτυχη 90χρονη.
  Το χρονικό της ληστείας
  Η ληστεία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Οι δύο διαρρήκτες αναρριχήθηκαν από τον φωταγωγό στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και από ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας μπήκαν στο πολυτελές νεοκλασικό διαμέρισμα.
  Η 90χρονη, που εκείνη την ώρα μελετούσε ένα βιβλίο, είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο άγνωστους κουκουλοφόρους. Την ακινητοποίησαν στην καρέκλα, τη χτύπησαν και άρχισαν να ψάχνουν το διαμέρισμα. Τελικά άρπαξαν τα… πακέτα με τα χαρτονομίσματα και τα χρυσαφικά, και έφυγαν σαν κύριοι

  Θρασύτατη ληστεία: Εκλεψαν 2 εκατ. ευρώ μετρητά και …
  http://www.iefimerida.gr/…/εκλεψαν-2-εκατ-ευρώ-μετρητά-και-κοσμήματα-αμ...


  19 Οκτ 2014 – Θρασύτατη ληστεία: Εκλεψαν 2 εκατ. ευρώ μετρητά και κοσμήματα αμύθητης αξίας από 90χρονη πρώην δικαστικό στο Κολωνάκι. Θρασύτατη …
  Κολωνάκι: Έκλεψαν από 90χρονη πρώην δικαστικό 2 …
  http://www.newsbomb.gr/…/kolonaki-eklepsan-apo-90hroni-proin-dikastiko-2...


  20 Οκτ 2014 – Κολωνάκι: Έκλεψαν από 90χρονη πρώην δικαστικό 2 εκατομμύρια… Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ και κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας έκλεψαν …
  ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ληστεία: Έκλεψαν 2 εκατ.ευρώ μετρητά από …
  http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=248430


  20 Οκτ 2014 – … πρώην δικαστικού σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι την προηγούμενη εβδομάδα!… … 2 εκατ.ευρώ μετρητά από 90χρονη πρώην δικαστικό στο Κολωνάκι!…. ΝΕΟ Τζακ Ποτ στο Τζόκερ- Μοιράζει περισσότερα από δυο εκατομμύρια …
  «Λαβράκια» από τη λίστα Μπόργιανς- Συνταξιούχοι και …
  http://www.matrix24.gr/…/lavrakia-apo-ti-lista-borgians-sintaxiouchi-ke-dimos...

  4 Φεβ 2016 – Συνταξιούχος δήλωνε 477.000 και είχε έξω καταθέσεις 1,9 εκ ευρώ. Δημόσιος … ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ 90ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 2 …

 5. Η ‘’ΧΡΥΣΑΛΟΙΦΗ’’ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ !!!

  Κύριε Εισαγγελέα Παυλόπουλος λέγεται.

  865.000 προσλήψεις από το 2004-2009,
  εκ των οποίων οι περισσότεροι από το..παραθύρι της ντροπής , της εξαπάτησης, της σπατάλης, της μικροκομματικής διαφθοράς και παραζάλης της γαλάζιας ‘’συνέντευξης’’.
  Καλόγηροι και πολιτικές καλόγριες κυβερνούσαν ,
  αγόραζαν και πούλαγαν τα κρατικά ιμάτια και αποφάσιζαν για το σήμερα, το χθές και το αύριο των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
  Και δεν παραπέμπεται ΚΑΝΕΙΣ !
  γι αυτό το κακούργημα, αντιθέτως ο φυσικός αυτουργός ‘’ψηφίζεται’’ για Πρόεδρος Δημοκρατίας.
  Τελικά ο Προκρούστης είχε…δίκιο ?

  ΣΧΟΛΙΟ: Κι ενώ δεν τον ήθελαν για βουλευτή ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, εν τούτοις ο »ομοϊδεάτης» Τσίπρας τον έκρινε »Καταλληλότατο»
  Όλη η Ελλάδα , γυρίζει αλλού το κεφάλι , από οργή και ντροπή!

  Αξιός σας ΑΝΑΞΙΟΙ εκλέκτορες !!!!!!

 6. ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ 90ΧΡΟΝΗ ΠΡΩΗΝ
  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ

  Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ και κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας έκλεψαν ληστές από το διαμέρισμα 90χρονης πρώην εισαγγελέα στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας.
  Εντύπωση προκαλεί το ποσό που είχε στο σπίτι της η 90χρονη. Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. δεν ήταν σίγουρη πως η υπέργηρη γυναίκα είχε υπολογίζει σωστά τα χρήματα.
  «Η οικονομική κρίση και η πιθανή πτώχευση της χώρας με ανάγκασαν να βγάλω τα χρήματα από τις τράπεζες. Τα είχα βάλει μέσα στην ντουλάπα, όπου τα βρήκαν οι δράστες και τα πήραν» κατέθεσε η άτυχη 90χρονη.
  Το χρονικό της ληστείας
  Η ληστεία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας. Οι δύο διαρρήκτες αναρριχήθηκαν από τον φωταγωγό στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και από ανασφάλιστο παράθυρο της κουζίνας μπήκαν στο πολυτελές νεοκλασικό διαμέρισμα.
  Η 90χρονη, που εκείνη την ώρα μελετούσε ένα βιβλίο, είδε ξαφνικά μπροστά της τους δύο άγνωστους κουκουλοφόρους. Την ακινητοποίησαν στην καρέκλα, τη χτύπησαν και άρχισαν να ψάχνουν το διαμέρισμα. Τελικά άρπαξαν τα… πακέτα με τα χαρτονομίσματα και τα χρυσαφικά, και έφυγαν σαν κύριοι

  **Θρασύτατη ληστεία: Εκλεψαν 2 εκατ. ευρώ μετρητά και …
  http://www.iefimerida.gr/…/εκλεψαν-2-εκατ-ευρώ-μετρητά-και-κοσμήματα-αμ...
  19 Οκτ 2014 – Θρασύτατη ληστεία: Εκλεψαν 2 εκατ. ευρώ μετρητά και κοσμήματα αμύθητης αξίας από 90χρονη πρώην δικαστικό στο Κολωνάκι. Θρασύτατη …
  **Κολωνάκι: Έκλεψαν από 90χρονη πρώην δικαστικό 2 …
  http://www.newsbomb.gr/…/kolonaki-eklepsan-apo-90hroni-proin-dikastiko-2...
  20 Οκτ 2014 – Κολωνάκι: Έκλεψαν από 90χρονη πρώην δικαστικό 2 εκατομμύρια … Το ποσό των 2 εκατ. ευρώ και κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας έκλεψαν …
  **ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ληστεία: Έκλεψαν 2 εκατ.ευρώ μετρητά από …
  http://www.star.gr/Pages/Ellada.aspx?art=248430
  20 Οκτ 2014 – … πρώην δικαστικού σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι την προηγούμενη εβδομάδα!… … 2 εκατ.ευρώ μετρητά από 90χρονη πρώην δικαστικό στο Κολωνάκι! ….

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.