ΕΛΛΑΔΑ

Μεταξύ δημοτικών συμβούλων, δημοσιογράφων, παλαίμαχων παικτών

Θεσσαλονίκη: Αγώνες μπάσκετ με στόχο συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες

Αγώνες μπάσκετ μεταξύ ομάδων που θα αποτελούνται από δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θεσσαλονίκης, δημοσιογράφους και βετεράνους καλαθοσφαιριστές θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 2 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη με στόχο τη συγκέντρωση βοήθειας για τους πρόσφυγες.
basket

Οι αγώνες, που θα διεξαχθούν στο Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας, θα ξεκινήσουν στις 11:30 το πρωί και επιδίωξη όλων είναι να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα και φαρμακευτικό υλικό, που θα προωθηθούν στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

«Είναι διαφορετικοί αγώνες, δίχως νικητές και ηττημένους, με μοναδικό στόχο να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες», δήλωσε στο ΑΠΕ– ΜΠΕ ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε δράσεις Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

«Ελπίζουμε στη μαζική παρουσία του κόσμου για να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση αγαθών. Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι μαζί, συμπαίκτες, διοίκηση και αντιπολίτευση σ' αυτό τον κοινό σκοπό», πρόσθεσε ο δημοτικός σύμβουλος των «Εντάξει», Σωκράτης Δημητριάδης.

Τους αγώνες στηρίζουν επίσης ο Δήμος Καλαμαριάς και η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας– Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ).

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.