ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα υπάρξει και συνάντηση

Τι είπαν στο τηλέφωνο Παπανδρέου - Λεβέντης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη είχε σήμερα ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου.
leventispapandreou

Η επικοινωνία έγινε ύστερα από το αίτημα που κατέθεσε η Ένωση Κεντρώων, προκειμένου να ενταχθεί στη Σοσιαλιστική Διεθνή, με τον Γιώργο Παπανδρέου να κρίνει σκόπιμο να ενημερώσει προσωπικά τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων για τις προβλεπόμενες διαδικασίες από τις καταστατικές αρχές της Διεθνούς καθώς και για τα όσα ορίζονται σχετικά με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει κάθε κόμμα που ενδιαφέρεται για την ένταξή του.

Διεξοδικότερη συζήτηση για το θέμα θα έχουν οι δύο άνδρες, σε συνάντηση που θα έχουν το επόμενο διάστημα και η οποία μέλλει να προγραμματιστεί.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Γιά να γίνεις Σοσιαλιστής κ. Λεβέντη θα πρέπει να ζητήσεις πολλές συγγνώμες πριν για τα όσα έχεις ξεράσει κατα καιρούς εναντίον των ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ και της οικογένειας των Παπανδρέου.
    Στην συνέχεια η μεταμέλεια σου να ειναι έμπρακτη και να αποβάλείς την καρεκλομανία σου, γλύφοντας προς όλες τις κατευθύνσεις …..
    Τέλος κάνε πράξη και αντικατέστησε ολους τους βουλευτές σου, όπως εχει υποσχεθεί οτι θα κάνεις κάθε έξη μήνες και προφανώς έτσι βρέθηκαν ορισμένοι και σε πίστεψαν.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.