ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Τι λένε τα ζώδια για εσάς αυτή την εβδομάδα;

Σεληνιακή έκλειψη έχει αυτή η εβδομάδα: Για να δούμε τι σημαίνει αυτό για εσάς...
zodia

Κριός
Τα αστρολογικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας, για σένα, εκτυλίσσονται στη χώρα του Εμείς. Πράγματι, υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα σεληνιακή έκλειψη στον 7ο ηλιακό σου οίκο του «Μαζί», της συνύπαρξης, του Ανθρώπου για τον οποίο χτυπά η καρδιά σου.  Μία έκλειψη που φέρνει κινητικότητα, που φέρνει χαρά στις υπάρχουσες σχέσεις, καθώς και την πολυπόθητη χαλαρότητα – στα δε ελεύθερα πουλιά του ζωδίου σου φέρνει αστραφτερές, πολλά υποσχόμενες νέες γνωριμίες. Πού θα μπορούσε να είναι η παγίδα; Στον Ερμή, που σε ρωτά αν όντως έχεις ξεμπλέξει με όλα τα απολιθώματα του ερωτικού σου παρελθόντος.

Ταύρος
Δε γίνεται να μην ξεκινήσω αναφέροντας ότι εδώ και αρκετό καιρό η καθημερινότητά σου κάνει την καθημερινότητα του μέσου σκλάβου στη γαλέρα να φαντάζει επιθεώρηση στο Δελφινάριο. Δουλειά, δουλειά, και πάλι δουλειά – η οποία ως γνωστόν, σε μεγάλες δόσεις τρώει τον αφέντη. Αυτά τα απαράδεκτα πράγματα έρχεται να διορθώσει η κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, αλλά και η σεληνιακή έκλειψη  στον 6ο οίκο σου της εργασίας, της ρουτίνας, και της καθημερινότητας. Τώρα είναι καιρός να προσέξεις τον/την καινούργιο/α συνάδελφο και να προτείνεις ένα ποτό μετά από μία κουραστική μέρα – αλλά έχε το νου σου και βεβαιώσου ότι είναι όντως ελεύθερος/η, εκτός από ωραίος/α!

Δίδυμοι
Στο Ζυγό, που για σένα αντιπροσωπεύει τον τομέα εκείνο του ωροσκοπίου σου που αφορά στο φλερτ, τη χαρά της ζωής, τη δημιουργικότητα και τον έρωτα, γίνεται η σεληνιακή έκλειψη   – κέφι, συναίσθημα ΚΑΙ σεξ αν θέλεις μετάφραση.  Ενώ άλλο κόσμο η σεληνιακή αυτή έκλειψη  τον αποπροσανατολίζει, για σένα σηματοδοτεί μία υπέροχη εβδομάδα για να λύσεις με τρυφερότητα, ρομαντισμό, φαντασία και σεξ τα όποια τυχόν προβλήματα χρονίζουν σε μία υπάρχουσα σχέση. Αν είσαι ελεύθερος σκοπευτής, τότε ο έρωτας μπορεί να έρθει πολύ απροσδόκητα με κάποιο κάπως …ανορθόδοξο, ασυνήθιστο άτομο. Άλλο που δε θες!

Καρκίνος
Το σπίτι ενός/μίας Καρκίνου είναι το βασίλειο και το άσυλό του (με την καλή την έννοια) – κι όταν ο/η Καρκίνος μιλά για σπίτι δεν εννοεί ασφαλώς τα ντουβάρια, μολονότι το «έχεις» τρελά με τη διακόσμηση και την αισθητική. Εννοεί την έννοια του ασύλου και της εσωστρέφειας, εννοεί την οικογένεια και όλους όσους την αποτελούν. Με μία σεληνιακή έκλειψη   στο συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σου, προφανώς η εβδομάδα ενδείκνυται για αγκαλιές, χουχούλιασμα, για Σαββατοκύριακα στο σπίτι μόνο οι δυο σας όπου κανείς δε βγαίνει από το κρεβάτι παρά μόνο για φυσική ανάγκη. Κάτι τελευταίο:  δεν είναι κατάλληλη εβδομάδα για να ζητήσεις ή να συζητήσεις συγκατοικήσεις και γάμους. Το σύνθημα των ημερών είναι Χαλαρά και Διασκεδαστικά!

Λέων
Δίχως αμφιβολία, διανύεις εδώ και καιρό μία περίοδο εντονότατης αυτογνωσίας και διαπίστωσης πολλών πραγμάτων, ευχάριστων αλλά και δυσάρεστων, για τις ανθρώπινες σχέσεις. Στο πλαίσιο αυτής της προσωπικής σου μεταμόρφωσης, ε, έχουν έρθει και μέρες που δεν ήσουν ούτε ο πιο ευχάριστος άνθρωπος στον κόσμο, ούτε ο πιο ευγενής. Η σεληνιακή έκλειψη  λοιπόν, στην καρδιά της Επικοινωνίας σου  έρχεται να βάλει λίγο τα πράγματα στη θέση τους. Αν κρίνεις πως έχεις γίνει δυσάρεστος/η με αυτόν/η που σε ενδιαφέρει τώρα είναι η ώρα να εξομαλύνεις τα πράγματα με μπόλικη Αφροδίσια αστερόσκονη και υπέροχο, κεφάτο σεξ γεμάτο φαντασία. Αν θέλεις να προσεγγίσεις κάποιον/α καινούργιο/α που σε κάνει να χάνεις τον ύπνο σου, η συνταγή είναι η ίδια, απλά βάζεις μπροστά το επικοινωνιακό σου χάρισμα και κρατάς το σεξ για επιδόρπιο.

Παρθένος
Στην καρδιά του  2ου ηλιακού οίκου σου συντελείται μία σεληνιακή έκλειψη . Η κάλυψη των πρωταρχικών 5 αισθήσεων είναι η βάση της ηρεμίας και της χαράς αυτή την εβδομάδα και σου προσφέρει μία υπέροχη, παιδική αίσθηση ασφάλειας. Και όχι, δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για αυτή την ευτυχία, αν και με το συνδυασμό αυτό μπορεί να δεις το ταμείο σου να γεμίζει αισθητά, κυρίως από χρωστούμενα που σου επιστρέφουν. Μία βόλτα στη λιακάδα, η αίσθηση ενός άλλου χεριού που κρατά το χέρι σου, η αγκαλιά και η έξαψη ενός άλλου σώματος πάνω στο δικό σου είναι αρκετά για να καταλάβεις πως οι περίεργες, άκεφες, όλο υποχρεώσεις μέρες είναι παρελθόν. Η παγίδα; Μα φυσικά το κυβερνητάκι σου το τρελό, ο Ερμής στα Ψάρια– μην ανοίξεις την πόρτα σε περασμένες σου αγάπες του καιρού χαλάσματα, να χαρείς ό,τι αγαπάς δηλαδή…

Ζυγός
Στο ζώδιό σου συντελείται μία σεληνιακή έκλειψη,  που επισημαίνει  την ευγένεια, την κοινωνικότητα και το έμφυτο ταλέντο σου να περνάς καλά και να δημιουργείς αρμονία και ομορφιά όπου βρίσκεσαι.  Όλα σου αυτά τα προσόντα τα επικοινωνείς με θάρρος, πράγμα που αποτελεί παγκόσμια πρώτη σου και μπράβο σου! Θάρρος, καλή διάθεση και χαλαρή σεξουαλικότητα είναι τα κλειδιά του παραδείσου – το μόνο σημείο που καλό θα είναι να προσέξεις είναι ο Ιχθύσιος Ερμής: βεβαιώσου ότι λες αυτό ακριβώς που πιστεύεις και θέλεις να πεις, βεβαιώσου πως ο/η άλλος/η που σε ενδιαφέρει έχει καταλάβει σωστά, βεβαιώσου ότι όταν «πλασάρεις» τον εαυτό σου δεν πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες γιατί δε θέλεις ακόμα μία περαστική σχέση αλλά κάτι να μείνει στη ζωή σου.

Σκορπιός
Με τη Σεληνιακή έκλειψη στο Ζυγό και το 12ο ηλιακό σου οίκο,  νομίζω πως δικαιούσαι την ερωτική ξεγνοιασιά και τη χαλάρωση που σου προσφέρει το αστρολογικό σκηνικό της τρέχουσας εβδομάδας, Σκορπιέ. Το …ανάλαφρα πάει χέρι χέρι με το σεξουαλικά και το πικάντικα,  και έχοντας δεδομένο τον  Ερμή να περνά από τα Ψάρια στον Κριό, θα έλεγα πως δύο πράγματα έχεις μόνο να προσέχεις. Τις παρορμητικές αγορές και τα έξοδα, και τις παρασκηνιακές ερωτικές κινήσεις. Αφέσου στο φως των ημερών, και νιώσε στο πετσί σου την ανεμελιά, θα το διασκεδάσεις διπλά – τόσο χαλαρώνοντας, όσο και γελώντας με όλους όσους θα αναρωτιόνται γιατί χαμογελάς τόσο και τι στην ευχή τους ετοιμάζεις!

Τοξότης
Ένα θεματάκι με το διαχωρισμό των σχέσεών σου σε στεγανά πάντα το είχες και πάντα θα το έχεις, Τοξότη. Πχ, κανείς ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν δεν τρέχει τίποτα παραπάνω με τον κολλητό σου που πίνετε μπύρες μέχρι το ξημέρωμα, ή τη σχολική σου φίλη που ξέρει όλα σου τα μυστικά. Το θέμα είναι πως ούτε κι εσύ το ξέρεις, και πάντα σε τρώει αυτό το «τι θα συνέβαινε αλήθεια εάν…». Σε αυτές τις αναζητήσεις πάνω έχεις να μετράς πολλές πανωλεθρίες, αλλά άκου να δεις τώρα τι συμβαίνει:  Δε θα ξέρεις αν δε δοκιμάσεις – είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις μπροστά! Τα δύσκολα είναι αν είσαι παράλληλα σε μία σχέση την οποία ΔΕΝ έχεις ακόμα βαρεθεί, και ΔΕΝ θέλεις να διαλυθεί με πάταγο. Τι να πω, υπάρχουν και κάποιες αποφάσεις που μόνο εσύ μπορείς να πάρεις.

Αιγόκερως
Ξέρεις και ξέρω, Αιγόκερε, πως παίρνεις  πολύ σοβαρά τον όποιο κοινωνικό ρόλο καλείται να παίξεις – ακόμα και αυτόν του/της συντρόφου ζωής κάποιου/ας, για να μην πω ΚΥΡΙΩΣ αυτόν. Ο κυβερνήτης σου ο Κρόνος, καλός, χρυσός και άγιος, βάζει ωστόσο το χεράκι του να νιώθεις πάντα κάπως λίγος/η ή κατώτερος/η των περιστάσεων και των απαιτήσεων του αγαπημένου σου προσώπου, και να προσπαθείς ολοένα και περισσότερο. Αυτό συχνά φέρνει κοντά σου ανθρώπους είτε αχάριστους, είτε απλώς ανικανοποίητους. Επίσης, κι αυτό ίσως είναι το χειρότερο, αναρριχητικούς «κισσούς» που αφήνουν τα πάντα σε σένα ενώ εκείνοι το μόνο που κάνουν είναι να …ακουμπούν πάνω σου. Η έκλειψη σελήνης στο επιφανέστερο σημείο του ωροσκοπίου σου, δείχνει πως έχεις όλη την εύνοια και κάθε ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις την ερωτική σου ζωή από παντός είδους τέτοια ζιζάνια, και μάλιστα θα το ευχαριστηθείς κιόλας. Επίσης, οι μέρες είναι θαυμάσιες για να επιλύσεις θέματα στη σχέση σου – αν πάλι είσαι ελεύθερος/η, άνοιξε τα μεγάλα και ωραία σου μάτια και κοίτα στα γύρω γραφεία!

Υδροχόος
Μετά από κυριολεκτικό αστρολογικό σφυροκόπημα εβδομάδων, για να μην πω μηνών, νομίζω πως ένα διάλλειμα από την παράνοια και τη συνεχή προσπάθεια χρειαζόταν, Υδροχόε! Και τι καλύτερη ιδέα για ένα πλάσμα ανοιχτών οριζόντων από…  τον ίδιο τον ορίζοντα! Δηλαδή όχι μόνο του τον ορίζοντα να κοιτάς το άπειρο εσύ κι ο εαυτός σου…ο ορίζοντας όμως σετάκι με κάποιον/α που κάνει την καρδιά σου να χτυπά διαφορετικά, αυτό μάλιστα – αξίζει να το συζητήσουμε. Πάρ’ τον/την και φύγετε. Ακόμα και οι όποιες αναποδιές, καθυστερήσεις και κακοσυνεννοήσεις  περισσότερο γέλιο θα φέρουν παρά εκνευρισμό. Και φυσικά εύκολα όλο αυτό θα καταλήξει σε υπέροχο, χαλαρό σεξ όπως σου αρέσει, χωρίς δεσμούς, δεσμά, υποχρεώσεις, σ΄αγαπώ – μ΄αγαπάς και συμβόλαια. Και φυσικά, όλο αυτό θα σου θυμίσει πως είναι υπέροχο να κάνεις έρωτα και να ξυπνάς δίπλα σε κάποιον/α που πρωτίστως είναι, ή μπορεί να γίνει όποτε χρειαστεί, ο καλύτερος φίλος σου!

Ιχθείς
Μία εβδομάδα που φέρνει το διασκεδαστικό, ξένοιαστο, χαλαρό σεξ στο προσκήνιο, δεν μπορεί να είναι ποτέ κακή εβδομάδα, Ψαράκι! Πράγματι, η σεληνιακή έκλειψη  στον 8ο ηλιακό σου οίκο μιλά για ευχάριστα ερωτικά συναπαντήματα. Για τα ζευγαρωμένα παιδιά του ζωδίου σου, η εβδομάδα αυτή είναι ένα φωτεινό, υπέροχο διάλλειμα ξενοιασιάς, απολύτως ικανό να σε βγάλει από τη ρουτίνα της σχέσης και τις υποχρεώσεις που σας έχουν κάνει να ξεχάσετε πώς είναι να είστε μαζί, ήρεμοι και κυρίως, χαρούμενοι. Για τους ελεύθερους πάλι, μιλά για μία σεξουαλική, αρχικά, περιπέτεια, η οποία όμως έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί σε μία γεμάτη, κεφάτη, πλούσια σε εμπειρίες και αγάπη σχέση. Μόνος κίνδυνος: μη βιαστείς να βάλεις στη σέντρα τα οικονομικά σας. Εις σάρκαν μίαν, ναι, βεβαίως – όλα τα άλλα όμως καλό είναι να παραμείνουν διακριτά δύο, μέχρι νεοτέρας!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.