ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τι αποφάσισε η Sony

Το Playstation έρχεται σε Smartphones και Tablets

Την πρόθεσή της να μεταφέρει την εμπειρία του Playstation στην πλατφόρμα των smartphones ανακοίνωσε η Ιαπωνική Sony, ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα της Nintendo που πρόσφατα λάνσαρε την εφαρμογή Miitomo με επιτυχία στην Ασία.
playstations

Το νέο τμήμα της εταιρείας που θα αναλάβει τη μεταφορά τίτλων και ηρώων γνωστών βιντεοπαιχνιδιών της παιχνιδομήχανής σε περιβάλλον για tablets και smartphones με iOS και Android, θα ονομάζεται Forward Works και το λανσάρισμά του θα γίνει την 1η Απριλίου. Ημέρα που το gaming τμήμα της μετονομάζεται από Sony Computer Entertainment σε Sony Interactive Entertainment.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τίτλους βίντεοπαιχνιδιών που θα μεταφερθούν στις πλατφόρμες iOS και Android, αλλά τονίζει η μεταφορά των video games θα είναι "πλήρης" που σημαίνει ότι δεν θα έχουν να ζηλέψουν κάτι από την version τους για την παιχνιδοκονσόλα.

Το λανσάρισμα της Forward Works, πρόκειται να γίνει στην Ασιατική αγορά όπου το mobile gaming είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, και εάν αποδειχτεί επιτυχής, θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.