ΚΟΣΜΟΣ

Έξι συνολικά οι δράστες

Βρυξέλλες: Και δεύτερος καμικάζι στο Μετρό

Οι βελγικές αρχές καταζητούν και έναν δεύτερο συνεργό των τρομοκρατών που διέπραξαν τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας Le Monde.
metrovrixelles

Επιβεβαιωμένα, δράστες του μακελειού είναι τα αδέρφια Ιμπραΐμ και Χαμίντ ελ Μπακράουι. Ο Ιμπραΐμ είναι ο ένας από τους καμικάζι που ανατινάχθηκαν στο αεροδρόμιο και ο Χαλίντ εκείνος που ανατινάχθηκε στο μετρό.

Στις κάμερες ασφαλείας του μετρό των Βρυξελλών βιντεοακοπήθηκε  άλλο ένα άτομο να κουβαλάει επίσης έναν μεγάλο σάκο και να συνοδεύει τον Χάλιντ Ελ Μπακράουι, λίγο πριν ο τελευταίος ανατιναχθεί στον σταθμό του Μάλμπεκ.

Ο άλλος ύποπτος που καταζητείται συνόδευε τους δύο καμικάζι που ανατινάχθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, τον Ναζίμ Λαχράουι και τον αδελφό του Χάλιντ, τον Ιμπραχίμ Μπακράουι.

Τα ονόματα των δύο υπόπτων δεν είχαν γίνει γνωστά ως χθες το βράδυ.

Η ταυτοποίηση των τριών καμικάζι των Βρυξελλών, όλοι βελγικής υπηκοότητας, επιβεβαιώνουν τις υποψίες των υπηρεσιών ασφαλείας, ότι οι επιθέσεις του Νοεμβρίου στο Παρίσι και αυτές στην βελγική πρωτεύουσα πραγματοποιήθηκαν από τον ίδιο γαλλο-βελγικό πυρήνα, που σχηματίστηκε πριν από περισσότερο από έναν χρόνο γύρω από τον τζιχαντιστή Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, σύμφωνα με την Monde.

Έτσι οι δράστες της επίθεσης στις Βρυξέλλες είναι τουλάχιστον έξι:

- Τα αδέρφια Μπακράουι

- Ο Λαχράουι

- Ο Αμπρινί

- Ο δεύτερος άνδρας στο μετρό

- Ο άνδρας που συνελήφθη στην πιτσαρία στο Άντερλεχτ!

Πηγή: Le Monde

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.