ΥΓΕΙΑ

Ξεκίνησαν οι συνεντεύξεις για τους νέους διοικητές νοσοκομείων

Ξεκίνησαν στο υπουργείο Υγείας οι συνεντεύξεις 26 υποψηφίων σε 8 νοσοκομεία, που έχουν έδρα σε ισάριθμα νοσοκομεία του Αιγαίου.
nosokomeio

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πρόκειται για τα νοσοκομεία Λήμνου, Μυτιλήνης, Σάμου, Χίου, Λέρου, Ρόδου, Κω και Καλύμνου. Στη συνέντευξη δεν έχουν κληθεί όλοι οι υποψήφιοι, αλλά εκείνοι που η επιτροπή έκρινε με βάση τα βιογραφικά τους ότι πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις.

Για τους υπόλοιπους κρίθηκε ότι ακόμη και άριστα να έπαιρναν στη συνέντευξη δεν είχαν καμία ελπίδα λόγω του χαμηλού βιογραφικού τους. Σημειώνεται ότι το αποτέλεσμα της συνέντευξης αντιπροσωπεύει το 1/11 της συνολικής βαθμολογίας, που δύναται να συγκεντρώσει ένας υποψήφιος.

Τα προαναφερόμενα 8 νοσοκομεία επελέγησαν για δύο κυρίως λόγους:

Πρώτον, έχουν δεχθεί μεγάλη πίεση από το προσφυγικό και συνεπώς είναι άμεση ανάγκη να τοποθετηθούν νέοι διοικητές.
Δεύτερον, ο αριθμός των υποψηφίων δεν ήταν μεγάλος και έτσι μπορούν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ταχύτερα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εφεξής, η αρμόδια πενταμελής επιτροπή του υπουργείου Υγείας υπό την προεδρεία του γ.γ. κ. Π. Γιαννουλάτου θα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα Πέμπτη και Παρασκευή από τη μία μετά το μεσημέρι μέχρι και τις 9 το βράδυ, ώστε να διεκπεραιώσει σταδιακά όλες τις συνεντεύξεις των υποψηφίων.

Μετά τα νησιωτικά νοσοκομεία, θα ακολουθήσουν τα νοσοκομεία Κιλκίς και Γουμένισσας, τα οποία επίσης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσφυγικής κρίσης. Ακολούθως, θα ακολουθήσουν τα περιφερειακά πανεπιστημιακά νοσοκομεία (Πάτρας, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου και Αλεξανδρούπολης).

Όλα δείχνουν ότι, αν εξελιχθούν ομαλά τα πράγματα, η επιλογή των διοικητών Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει!!! Γνωρίζω περίπτωση φίλης μου (με 16 χρόνια υπηρεσία & 2 μάστερ πτυχιούχο Α.Ε.Ι.) που έκανε αίτηση για 1 από τα νοσοκομεία των νησιών αυτών & αντί να καλέσουν αυτήν για συνέντευξη κάλεσαν 1 υπάλληλο από τον ίδιο φορέα με τον δικό της πτυχιούχο Α.Τ.Ε.Ι. και με 8 χρόνια υπηρεσία και μάστερ Ε.Σ.Δ.Υ. Φυσικά δεν τον επέλεξαν…

  2. Μαρία 16:52 04/04/2016

    Τι λέτε ρε παιδιά όλα στημένα είναι, γνωρίζω υποψήφιο διηκητη που το βιογραφικό του είναι κλάσεις ανώτερο από αυτών που κλήθηκαν για συνέντευξη!! Και όμως δεν τον κάλεσαν, Ξεγελάσαν τόσο κόσμο, τι να πω ,αριστερά είναι αυτή!!

  3. “Στη συνέντευξη δεν έχουν κληθεί όλοι οι υποψήφιοι, αλλά εκείνοι που η επιτροπή έκρινε με βάση τα βιογραφικά τους ότι πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις.

    Για τους υπόλοιπους κρίθηκε ότι ακόμη και άριστα να έπαιρναν στη συνέντευξη δεν είχαν καμία ελπίδα λόγω του χαμηλού βιογραφικού τους. Σημειώνεται ότι το αποτέλεσμα της συνέντευξης αντιπροσωπεύει το 1/11 της συνολικής βαθμολογίας, που δύναται να συγκεντρώσει ένας υποψήφιος. »

    Εν τω μεταξυ,καμμια επισημη λιστα με αρ.μητρωου δεν εχει δημοσιευθει,τα ονοματα αυτων που συμμετεχουν παραμενουν αγνωστα. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΦΑΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ 1500 ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΤΗΣΗ. ΝΤΡΟΠΗ !ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ-ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.