ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αδεια ο Πανιώνιος, προσφυγή ο ΠΑΣ

Αδεια από το Δευτεροβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης εξασφάλισε ο Πανιώνιος κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα πλέι οφ όσο και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
panionios2 (2)

Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την παρακάτω απόφαση κατά πλειοψηφία.
Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 1/7-4-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση. Δέχεται την αίτηση κατά πλειοψηφία και χορηγεί άδεια συμμετοχής στην αιτούσα για τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA και του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE περιόδου 2016-2017.

Ο χαμένος από αυτή την εξέλιξη είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στην περίπτωση που ο Πανιώνιος δεν έπαιρνε την άδεια, θα ήταν αυτός που θα τον αντικαθιστούσε ως έκτος. Βέβαια οι Γιαννιώτες δεν είναι διατεθειμένοι να παραμείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Όπως είχαν προειδοποιήσει οι άνθρωποι της ομάδας εδώ και μέρες σε περίπτωση που ο Πανιώνιος έπαιρνε άδεια, τότε θα προσφύγουν ακόμη και στην UEFA. Η προσφυγή θα γίνει την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.