ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζήτησε από τον Κοντονή να μην κάνει βήμα πίσω

Αλ. Τσίπρας: «Κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου πάση θυσία!»

Παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα είχαμε την Παρασκευή μετά τη συνάντηση του με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή.

Στα σχετικά tweet ο Τσίπρας τόνισε:

Συνάντησα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σ. Κοντονή, και με ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. (1/2)

 

Του ζήτησα να μην κάνει βήμα πίσω. Ή τώρα όλοι θα δεχθούν την κάθαρση ή θα υποστούν τις συνέπειες. (2/2)

Χθες, Πέμπτη, έγινε η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους εκπροσώπους των διεθνών οργανισμών του ποδοσφαίρου και της ΕΠΟ, χωρίς να βρεθεί κοινό έδαφος για συμφωνία. Ο Σταύρος Κοντονής ξεκαθάρισε ότι δεν αλλάζει την απόφασή του για τη διακοπή του Κυπέλλου Ελλάδας, αν δεν βρεθούν εκτός ποδοσφαίρου όσα στελέχη της ΕΠΟ διώκονται ποινικά και δεν λειτουργήσει άμεσα η Επιτροπή Δεοντολογίας, τονίζοντας πως δεν φοβάται ενδεχόμενο ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

«Στη FIFA προχωρήσατε σε αυτοκάθαρση χωρίς να διώκονται ποινικά αυτοί που τιμωρήσατε. Εδώ έχουμε στη Δικαιοσύνη ένα σωρό υποθέσεις και η Επιτροπή Δεοντολογίας δεν έχει κάνει τίποτα, ούτε έχει την ευθιξία να παραιτηθεί. Αν αποβληθούν οι διωκόμενοι και καθαρίσει η κατάσταση στη διαιτησία, το Κύπελλο μπορεί να γίνει κανονικά» ήταν η θέση του υφυπουργού Αθλητισμού.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ !

    Σε διαφορετικές φυλακές Μπέος, Τσακογιάννης, Καρακούλιας
    ΕΘΝΟΣΠΟΡ 29/6/2011

    ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ. ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ !!!
    Ελεύθερος με εγγύηση 50.000 ευρώ αφέθηκε χτες, μετά την απολογία του στον 9ο τακτικό ανακριτή, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Νίκος Χάλκος, ο δέκατος από τους συλληφθέντες για την υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων.
    Του επιβλήθηκαν επίσης οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
    Τελευταίος απολογείται σήμερα ο οργανωτής στοιχήματος Βασίλης Γεωρτσιάκος, που συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Καρδίτσα, βάσει εντάλματος σύλληψης.
    Εξακολουθούν να διαφεύγουν τη σύλληψη o μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα, Μάκης Ψωμιάδης, ο προπονητής Γιάννης Παπακώστας, ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Νικολόπουλος και ο υπάλληλος της ΕΠΟ Γιάννης Παπαδόπουλος.
    Ετοιμοι για παράδοση
    Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των τριών τελευταίων έχουν δηλώσει την πρόθεση των κατηγορουμένων να παραδοθούν στις αρχές.
    Σε διαφορετικές φυλακές της περιφέρειας μοιράστηκαν οι τρεις προσωρινά κρατούμενοι, για την υπόθεση των «στημένων», Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας, οι οποίοι απολογήθηκαν προχτές στον 9ο τακτικό ανακριτή.Ο κατηγορούμενος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μετήχθη στις φυλακές Ναυπλίου. Στις φυλακές Τρικάλων οδηγήθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολη, Γιώργος Τσακογιάννης, ενώ ο μπουκμέικερ Βασίλης Καρακούλιας λίγο πριν τη μεταφορά του στις φυλακές Γρεβενών, ισχυρίστηκε πως έπαθε καρδιακό επεισόδιο και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».
    Νομικοί κύκλοι υποστήριζαν ότι οι κατηγορούμενοι «θα έπρεπε να κρατούνται σε σωφρονιστικά καταστήματα κοντά στην Αθήνα, καθώς η μεταγωγή τους σε διαφορετικά μέρη και μακριά από την πρωτεύουσα δυσκολεύει την επικοινωνία τους με τους δικηγόρους τους».
    Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, συμπληρωματικό απολογητικό υπόμνημα αναμένεται να καταθέσει ο Γιώργος Τσακογιάννης, με το οποίο θα προσπαθήσει να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του ότι παρερμηνεύτηκαν όσα ακούγονται να λέει στις καταγεγραμμένες τηλεφωνικές του συνομιλίες

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.