ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβάδισμα 5,5 μονάδων της ΝΔ

Ανατροπή: Οι πολίτες θέλουν πρόωρες εκλογές!

Η ΝΔ προηγείται με 5,5 ποσοστιαίες μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία Pulse για λογαριασμό του καναλιού Action 24.

Επιπλέον, το 47% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών, έναντι του 32% που προτιμά την παραμονή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ειδικότερα, η ΝΔ συγκεντρώνει 27,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 22%, η ΧΑ 6%, το ΚΚΕ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη από 5%, η Ένωση Κεντρώων και η Λαϊκή Ενότητα από 2,5%, ενώ Το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ από 2%.

Σημειώνεται ότι στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 19 ποσοστιαίες μονάδες, συγκεντρώνοντας 50% έναντι 32% του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά το ερώτημα «ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός» οι ερωτηθέντες προκρίνουν ως καταλληλότερο τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη με 30% έναντι 23% του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ανατροπή σε νέα δημοσκόπηση! Οι πολίτες θέλουν πρόωρες εκλογές - Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας - `Σφαγή` με τα μικρά κόμματα

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. ΝΜαν. 11:11 15/04/2016

  ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΔΙΕΜΕΡΙΣΑΣΝΤΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΙΣ….ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΛΟΓΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ
  Γράφει ο Ν Βράχος
  Τελικά οι δύο ΑΘΛΙΟΙ πολιτικάντηδες ισχυρίζονται ότι το »κούρεμα-μείωση του χρέους» είναι δικό τους //’εργο !!!

  Ας θυμηθούμε τι έλεγε ο Σαμαράς:
  =====================
  • Συνέντευξη Α. Σαμαρά στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, 6/3/2011
  – Επιμένετε να αρνείστε την αναδιάρθρωση του ελληνικού δημόσιου χρέους;
  =Ασφαλώς και επιμένω! Οι συνέπειές της θα διαλύσουν και τις τράπεζες και την οικονομία. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Ελλάδα θα κινδύνευε να βγει από τις διεθνείς αγορές για χρόνια. Και θα ανέβαινε το κόστος του μελλοντικού δανεισμού της».

  *Στη συνέχεια, ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, αν και πολέμιος της αναδιάρθρωσης, υποστήριξε – με χρονοκαθυστέρηση – το «κούρεμα» όταν και όπως έγινε και μάλιστα το παρουσίασε ως αποτέλεσμα της δικής του πολιτικής και το χρησιμοποίησε ως βασική αιτία για τη στήριξη στην κυβέρνηση Παπαδήμου και για την θετική του ψήφο στο δεύτερο Πρόγραμμα.

  **Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, 11/2/2012
  «Ανοίξαμε το δρόμο για το κούρεμα και τη νέα δανειακή σύμβαση. Δεν λέω ότι κι αυτό θα λύσει το πρόβλημα. Αλλά σίγουρα θα σταθεροποιήσει τα πράγματα. Και θα αποτρέψει τα χειρότερα πολύ άμεσα. Γιατί αν δεν γίνονταν αυτά, δεν θα είχαν νόημα όλα τα άλλα».

  **ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ(10-11-13) ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

  * Επι των ημερών μου μειώθηκε το χρέος κατά 130 δισεκατομμύρια!!!!

  ΗΜΑΡΤΟΝ ΒΡΕ ΠΙΡΑΝΧΑΣ !!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.