ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έκρηξη Αχιλλέα Μπέου

Αναβολή στην υπόθεση «koriopolis»

Για τις 31 Οκτωβρίου 2016 αναβλήθηκε η δίκη για τους στημένους αγώνες του 2011,υπόθεση που είναι γνωστή ως «Koriopolis».
beos

Με βάση το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών στο εδώλιο έχουν παραπεμφθεί 84 άτομα που κατηγορούνται για αδικήματα που αφορούν αξιόποινες πράξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πρόκειται για πρώην και νυν παράγοντες του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές κλπ

Μεταξύ των κατηγορουμένων βρίσκεται ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος υπέβαλε αίτημα να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί για την υπόθεση προκειμένου να μπορέσει να ασκήσει τα καθήκοντα του ως δήμαρχος Βόλου.

«Βιώνω μια ποινή χωρίς να έχω δικαστεί από φυσικό μου δικαστή» τόνισε ο κ. Μπέος στο δικαστήηριο, προσθέτοντας : «οι πολίτες του Βόλου με τίμησαν και δεν θα τους προδώσω ποτέ».

Η εισαγγελέας πρότεινε να γίνει δεκτό το αίτημα του και να αρθούν οι περιοριστικοί όροι που του έχουν επιβληθεί. Τελικά το Δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του, καθώς η πρόεδρος τόνισε οτι είναι σύντομη η επόμενη δικάσιμος. «Μου αφαιρείτε το δικαίωμα της ζωής μου. Πέντε χρόνια μου στερείται την ελευθερία» ξέσπασε ο Αχιλλέας Μπέος

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.