ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για ένα νέο ΕΑΜ

Ανοιγμα Λαφαζάνη σε Ζωή και ΚΚΕ

Άνοιγμα στις αντιμνημονιακές δυνάμεις έκανε ο επικεφαλής της Λαίκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης προλειαίνοντας το έδαφος για κάποια ενδεχόμενη συνεργασία τόσο με το ΚΚΕ όσο και με την νέα προσπάθεια της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία για το νέο της κόμμα.
lafazanis

Σε σχετική συνέντευξη του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διευκρίνισε πως η πρώην πρόεδρος της Βουλής συνεργάστηκε με την ΛΑΕ αλλά δεν εντάχθηκε όμως ποτέ.

"Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νέο σύγχρονο ΕΑΜ, να φτιάξουμε ένα μεγάλο μέτωπο αποτελούμενο από αντιμνημονιακές δυνάμεις, για να απαλλάξουμε τη χώρα από τη μνημονιακή κατοχή, από τη γερμανική μπότα. Δεν θα αφορά το σοσιαλισμό, το σύγχρονο ΕΑΜ το χρειάζεται ο τόπος για να επιβιώσει να ξεφύγουμε από τη λιτότητα, τη φορολεηλασία, τα ακραία μνημόνια αλλά και το προσφυγικό", σημείωσε.

"Είμαστε ανοιχτοί σε συνεργασίες, ανοιχτοί προς το ΚΚΕ αλλά και άλλες πατριωτικές δυνάμεις δυστυχώς δεν μπορούμε να απευθυνθούμε κάπου αλλού γιατί όλα τα άλλα κόμματα είναι μνημονιακά. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη Ζωή. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε. Θα θέλαμε και εκλογική συνεργασία, προκειμένου να καταφέρουμε να παίξουμε ρόλο στην πολιτική ζωή"κατέληξε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.