Neo

Απίστευτα «γαλλικά» και παραλίγο ξύλο στη Βουλή!

Άγριος καυγάς στη Βουλή ανάμεσα στον Θέμη Μουμουλίδη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Γιάννη Μανιάτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Οι δύο βουλευτές παραλίγο να έλθουν στα χέρια για ένα...βλέμμα. Όλα είχαν ξεκινήσει νωρίτερα στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την εξεταστική επιτροπή, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε έλθει σε αντιπαράθεση με την Εύη Χριστοφιλοπούλου και όπως λέγεται ο κ. Μανιάτης κοίταξε άγρια τον κ. Μουμουλίδη.

Η ένταση μεταφέρθηκε και έξω και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον Γιάννη Μανιάτη: «Εμένα δεν θα με ξανακοιτάξεις έτσι».   «Τι λες ρε μεγάλε που θα μας πεις και πως θα κοιτάμε», ήταν η απάντηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Ακούς τι σου λέω;», συνέχισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κινούμενος απειλητικά προς τον Γιάννη Μανιάτη φωνάζοντας πως «ακούς τι σου λέω. Εμένα δεν θα με κοιτάς έτσι. Με γουστάρεις και με κοιτάς αυτόν τον τρόπο;». «Άντε γα@@@ου» ανταπάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Το επεισόδιο συνεχίστηκε σχεδόν και στο περιστύλιο και χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να λήξει.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. VATSIMANIS 10:07 17/04/2016

    Ο Μουμουλίδης είναι γνωστός για το «ήθος» του. Μου αρέσει που ο θάνος Μικρούτσικος συνεργάζεται μαζί του. πόσοι μύθοι γκρεμίστηκαν με την «πρώτη φορά αριστερά»…

  2. SPARTA. 19:41 15/04/2016

    Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι γνωστοί αλητάμπουρες, δεν χρειάζονται συστάσεις.Γουρούνια, αλήτες Συριζαίοι.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.