ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σήμερα παρουσιάζεται το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

«Αποκαλυπτήρια» για την «Πλεύση Ελευθερίας»

Τα αποκαλυπτήρια του νέου πολιτικού σχηματισμού, ονόματι «Πλεύση Ελευθερίας», θα κάνει σήμερα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
konstantopoulou

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα στο θέατρο «Χυτήριο», στην Ιερά Οδό και, όπως επισημαίνει η ίδια η πρώην Πρόεδρος της Βουλής στην ιστοσελίδα της, «σήμερα ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον».

Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει ήδη εξηγήσει τα 6 «Δέλτα», στα οποία παραπέμπουν τα 6 πανιά του πλοίου που αποτελεί τον λογότυπο του κόμματος. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα έχει πει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, τα έξι «Δέλτα» των πανιών συμβολίζουν τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τη Διαφάνεια, τα Δικαιώματα, τη Διαγραφή χρέους και την Διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων.

«Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι. Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών. Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν», αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κόμματος και αυτός θα είναι και ο πυρήνας των όσων θα πει σήμερα η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.