ΕΛΛΑΔΑ

Από τις 28 Απριλίου

British Airways: Καλαμάτα και Χανιά οι δύο νέοι ελληνικοί προορισμοί

Mε δυο νέα δρομολόγια σε Καλαμάτα και Χανιά αλλά και με περισσότερες πτήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, εγκαινιάζει το φετινό της καλοκαιρινό πρόγραμμα η British Airways.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκινά τα νέα της δρομολόγια σε Καλαμάτα και Χανιά από τις 28 Απριλίου και ενισχύει περαιτέρω αυτά της Κέρκυρας και της Σαντορίνης. Συνολικά, η British Airways θα έχει πτήσεις σε εννιά ελληνικούς προορισμούς συνδέοντας απευθείας το Λονδίνο με Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη.

Στα Χανιά και την Καλαμάτα η εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, ενώ σε Κέρκυρα και Σαντορίνη οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι και τέσσερις την εβδομάδα αντίστοιχα, ώστε να καλυφθεί ο αυξημένος όγκος επιβατών.

Σε Κω, Ρόδο και Μύκονο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, στο Ηράκλειο πέντε και στη Θεσσαλονίκη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα. Οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 και A320 από τα αεροδρόμια του Χίθροου και του Γκάτγουικ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.