ΠΕΡΙΕΡΓΑ

ΗΠΑ

Χωρίς λόγο, αεροσυνοδός χρησιμοποίησε την τσουλήθρα για να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο!

Mια αεροσυνοδός της United Airlines χρησιμοποίησε την τσουλήθρα επείγουσας εκκένωσης του αεροσκάφους της αφού προσγειώθηκε στο Χιούστον προκειμένου να αποβιβαστεί από το Boeing 737-900 που ήταν γεμάτο επιβάτες, γνωστοποίησε σήμερα ένας αξιωματούχος της αεροπορικής εταιρείας.

«Εξ όσων γνωρίζουμε εκείνη χρησιμοποίησε (την τσουλήθρα) εσκεμμένα» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της United Airlines Τσάρλι Χόμπαρτ προσθέτοντας ότι υπεύθυνοι της εταιρείας συνομιλούν με την αεροσυνοδό για να κατανοήσουν τους λόγους που εκείνη χρησιμοποίησε την τσουλήθρα στο περιστατικό το οποίο συνέβη χθες.

Σε ένα βίντεο που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Χιούστον KPRC, η αεροσυνοδός ρίχνει την τσάντα της έξω από μια πόρτα που βρίσκεται πίσω από το πιλοτήριο και πέφτει στην τσουλήθρα. Κατόπιν παίρνει την τσάντα της και απομακρύνεται από το αεροσκάφος, που έχει προσγειωθεί.

Σε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του τηλεοπτικού δικτύου το αεροσκάφος απεικονίζεται ενώ βρίσκεται στην πύλη και η τσουλήθρα έχει κατέβει στην αντίθετη πλευρά της πύλης.

Η πτήση, με 159 επιβάτες και 6μελές πλήρωμα, είχε αναχωρήσει από το Σακραμέντο με κατεύθυνση το διεθνές αεροδρόμιο George Bush του Χιούστον.

Η αεροσυνοδός, τα στοιχεία της οποίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία, απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά της. Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.