ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Θα περάσουν πολλά χρόνια»

Χρ. Σπίρτζης: «Όσοι ονειρεύονται εκλογές είναι βαθιά νυχτωμένοι»

«Μετά από πολλά χρόνια θα έχουμε εκλογές», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου αυτοκινητόδρομου Λεύκτρο - Σπάρτη, απαντώντας σε ερώτηση για το αν τα εγκαίνια σηματοδοτούν εκλογές.

Ο υπουργός υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι, «όσοι ονειρεύονται εκλογές είναι βαθιά νυχτωμένοι. Θα περάσουν πολλά χρόνια για να κάνουμε εκλογές ξανά».

Αναφορικά με τις δημοπρατήσεις που έχουν προσδιοριστεί για το δρόμο Πάτρα - Πύργος και δεν γίνονται λόγω των κινητοποιήσεων και τις αποχής των εργοληπτών, ο κ. Σπίρτζης ανέφερε ότι, «εμείς σεβόμαστε τις κινητοποιήσεις των κινημάτων, πόσο μάλλον των μηχανικών και του επιστημονικού κόσμου. Όταν ολοκληρωθούν οι κινητοποιήσεις και τερματιστούν, θα γίνουν όλες οι δημοπρατήσεις των τμημάτων του έργου Πάτρα - Πύργος μαζί, με μικρή απόσταση. Ενώ είχαν προβλεφθεί να γίνουν ανά μήνα, θα γίνονται ανά βδομάδα. Θα τον κερδίσουμε το χρόνο».

Για το δρόμο Τσακώνα-Καλό Νερό Μεσσηνίας, ο υπουργός Υποδομών είπε ότι, «το Τσακώνα - Καλό Νερό και οι υπόλοιποι δρόμοι που κλείνουν το οδικό δακτυλίδι της Πελοποννήσου, ήταν μέσα στη διαπραγμάτευση του Μορέα. Οι μελέτες αυτές θα παραδοθούν πολύ σύντομα και συνέχεια μετά το Πάτρα - Πύργος, ο προγραμματισμός είναι να συνεχιστεί ο δρόμος προς τα κάτω, και να αξιοποιήσουμε τις μελέτες που θα είναι πλέον ώριμες, από το καινούργιο ΕΣΠΑ το πιθανότερο».

Επιπλέον, ο υπουργός ανέφερε ότι «πιστεύουμε ότι τα έργα υποδομών βοηθούν την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και είναι στην προτεραιότητα της κυβέρνησης και του υπουργείου».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.