ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας

Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη!

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο Καραϊσκάκη για τον προγραμματισμένο επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
ivan_savvidis

Στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να μη κατέβει η ομάδα στον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου γιατί δεν έχει εκπληρωθεί καμία από τις απαιτήσεις προς την ΕΠΟ όπως ο ορισμός ξένων διαιτητών και η παραίτηση Γκιρτζίκη.

Η ρεβάνς ήταν προγραμματισμένη για τη Μ. Τετάρτη στο άδειο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ετσι ο Δικέφαλος χάνει και αυτό το ματς στα χαρτιά και ο Ολυμπιακός παίρνει την πρόκριση για τον τελικό της 7ης Μαϊου.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν θα αγωνιστεί στη ρεβάνς, σύμφωνα με το άρθρο 42, παρ. 4 του ΚΑΠ, προβλέπεται αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιοδήποτε λόγο εκτός από τις άλλες συνέπειες χάνει τον αγώνα και επιβάλλον τι σε βάρος της σωρευτικά α) 10.-50.000 πρόστιμο β) – 3 από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.