ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά….

Δεν ξέρω εάν το έχετε προσέξει... αλλά όχι μόνον ΚΕΡΔΑΜΕ, επιπροσθέτως «είμαστε και μια ωραία ατμόσφαιρα»: Οι Τούρκοι πετάνε τα μαχητικά τους ότι ώρα γουστάρουν πάνω από το Αιγαίο.. Πλοίο της γειτονικής χώρας –σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες- «κόβει βόλτες» εντός χωρικών υδάτων και «πουλάει τσαμπουκά» όταν η ελληνική πλευρά το καλεί να αποχωρήσει. Έχουμε υπουργό Άμυνας που –πιθανόν σε απάντηση των … προκλήσεων – «μπουκάρει» στο γραφείο του με στολή παραλλαγής, προφανώς για να δείξει ετοιμοπόλεμος !!

«Ασυγκράτητες» και οι προσφυγικές ροές με τον συνωστισμό των προσφύγων σε Πειραιά, Ειδομένη και όπου άλλου να συνιστά πλέον «σήμα κατατεθέν» της εγχώριας πραγματικότητας. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις -που παραπέμπουν σε αμαρτωλά σχήματα του παρελθόντος που «κατάπιναν» εύκολο χρήμα από τον Κρατικό Προϋπολογισμό- άρχισαν να φυτρώνουν σαν μανιτάρια ανά την Επικράτεια.. Και ήδη τα πρώτα «λαμόγια» έχουν κάνει την εμφάνισή τους.. Και έχεις και τα επεισόδια -που μοιραία ακολουθούν όταν η απελπισία «φουντώνει»-  όπου ανακαλύπτεις πως πέρα από τους πρόσφυγες που πετούν πέτρες, έχουμε πλέον και «εθελοντές» λιθοβολιστές!!!

Και μέσα σε όλα: Υπουργός δημοσίως δηλώνει πως θέλει να θάψει κόσμο τρία μέτρα κάτω από την γη! Ακόμη..μόλις... 450 εργαζόμενοι μέσα σε μια νύχτα χάνουν τις δουλειές τους! Προτείνουμε εμείς οι ίδιοι στους δανειστές αυξήσεις ΦΠΑ και φόρων εισοδήματος και εκείνοι... δέχονται!! Στις εφορίες πετάνε εκτός ρυθμίσεων ανθρώπους με 3 και 4 χιλιάρικα χρέος επειδή έχασαν μια δόση και ας είχαν αποδεδειγμένα βαριά ασθένεια ή σοβαρούς λόγους ανωτέρας βίας! Ομάδα αντιεξουσιαστών εισβάλλει σε γραφείο Δημάρχου και απαιτεί να αφεθούν ελεύθεροι 27 προσαχθέντες από καθιστική διαμαρτυρία στην Εγνατία.. και εντέλει απελευθερώνονται!! «Φωτογραφικές» διατάξεις σε άσχετα νομοσχέδια για την σύζυγο και για υπουργό ή άλλες περιπτώσεις, πάνε και έρχονται στην Βουλή.. Και ενώ έχουν προηγηθεί κραυγαλέες περιπτώσεις διορισμών τύπου Καρανίκα και βρίσκεται βουλευτής της συγκυβέρνησης να αναφωνεί εντός του Κοινοβουλίου «Εμείς οι αριστεροί το ρουσφέτι το λέμε ηθικό πλεονέκτημα»!!!!!

Βρε ΚΕΡΔΑΜΕ λέμε και επιπροσθέτως «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»… Γιατί να το «κρύψωμεν άλλωστε»..

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Στις 29/10/1988 ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, ως υπουργός Παιδείας κατήγγειλε τον Κοσκωτά για παράνομες συναλλαγές με την αμερικανική τράπεζα «Merrill Lynch».
    Η αντίδραση του Κοσκωτά ήταν να πει την ίδια έκφραση που είπε «νεκροθάφτης υπουργός».
    Αυτά, για αυτούς που έχουν κοντή μνήμη.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.