ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Ξάνθη

Έδεσε τον σκύλο του στο αμάξι και τον έσερνε μέχρι να πεθάνει

Αποτρόπαιο ήταν το θέαμα που αντίκρισαν πολίτες στην Ξάνθη την Κυριακή το μεσημέρι, όταν είδαν τον ιδιοκτήτη ενός ΙΧ να έχει δέσει στο όχημά του ένα σκύλο, τον οποίο έσερνε με το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

Η κτηνωδία αυτή σόκαρε όσους το είδαν στην περιοχή του Ευλάλου αλλά ένας φωτογράφισε το περιστατικό με αποτέλεσμα ο Φιλοζωικός Όμιλος Ξάνθης, έχοντας τα στοιχεία του δράστη και όλο το αναγκαίο υλικό να καταθέσει σχετική αναφορά στην Εισαγγελία, από όπου αναμένονται οι επόμενες κινήσεις.

Παρότι το αυτόφωρο έχει παρέλθει για το συγκεκριμένο δράστη και να γλιτώνει τη σύλληψη για την ώρα, όμως θα αντιμετωπίσει κατηγορίες και η υπόθεση είναι ιδιαίτερα σημαντική για να αποτραπούν παρόμοιες φρικιαστικές εικόνες στο μέλλον.

Ετσι ο ΦΟΞ καλεί όσους άλλους πολίτες έχουν στοιχεία για το περιστατικό να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο, ώστε να συνδράμουν τις ενέργειες του Φιλοζωικού.

Tηλέφωνο επικοινωνίας 6972158137

Πηγή: xanthi.gr.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Βαρια χρηματικη τιμωρια και φυλακιση σε αυτο τον αλητη, το ανθρωπινο σκουπιδι.Απο το Ντατσουν συμπεραινει κανεις οτι μαλλον ειναι γυφτος η σε αλλη περιπτωση πομακος.Και οι δυο κατηγοριες ανθρωπων ειναι χειροτερες απο τα ζωα που βασανιζουν.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.