ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Για τις δηλώσεις του

Εκτός ΝΔ ο αντιπεριφερειάρχης Χίου

Παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί ο αντιπεριφερειάρχης Χίου για τις δηλώσεις του που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

«Ο κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, Αντιπεριφερειάρχης Χίου, μετά τις χθεσινές του δηλώσεις, είναι αυτονόητο, ότι βρίσκεται πλέον εκτός Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε διευκρινιστικές δηλώσεις προέβη ο Σταμάτης Κάρμαντζης, αναφορικά με τη χθεσινή του ανάρτηση στο λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook, και στην οποία καταφέρονταν κατά του Τουρκικού Κράτους.

«Η ανάρτηση μου, δεν απευθύνεται στον Τουρκικό Λαό, αλλά στο βαθύ στρατιωτικό κράτος που με τις γνωστές μεθόδους του προκαλεί το κοινό αίσθημα. Ο Ελληνικός και Τουρκικός λαός είναι μακριά από τα παιχνίδια της τουρκικής διπλωματίας και στρατιωτικής ηγεσίας και αυτοί οι δυο λαοί θα ανατρέψουν τέτοιου είδους ακραίες πολιτικές.

Σε ανάρτηση του ο κ. Κάρμαντζης προχθες το βράδυ ανέφερε τα παρακάτω:

"Τις τελευταίες δυο ημέρες υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία με τις συνεχείς παραβιάσεις στο εναέριο χώρο μας στις Οινούσσες και τα Ψαρά! Βρίσκεται δε, σε εξέλιξη ναυτική άσκηση των Τούρκων!

Το σύνθημα των καταδρομέων μας για το οποίο Συμφωνώ Απόλυτα και το εκφράζω απόλυτα με τις ιδιότητες που φέρω με την σειρά που ακολουθούν ως Έφεδρος Επίλαρχος πρώην Βουλευτής Χίου και Νυν Αντιπεριφερειάρχης Χίου είναι ότι, καλός Τούρκος είναι ο νεκρός Τούρκος!"

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.