ΚΟΣΜΟΣ

Ηλεκτρονική περιπέτεια

Ένα email διέσχισε 2 φορές τον Ατλαντικό Ωκεανό κι έσωσε μια Κινέζα

Ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διέσχισε δύο φορές τον Ατλαντικό Ωκεανό, διανύοντας χιλιάδες χιλιόμετρα κι επιτυγχάνοντας στο τέλος να σωθεί μία νεαρή Κινέζα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στην Ιταλία, γνωστοποίησε σήμερα η ιταλική αστυνομία.
Communication concept

Ένας νεαρός Κινέζος φοιτητής που διαμένει στη Βρετανία συζητούσε στο διαδίκτυο με μία συμπατριώτισσά του που ζει στη Βερόνα (βορειοανατολικά) όταν υποψιάστηκε, από το ύφος της συνομιλήτριάς του, ότι είχε αυτοκτονικές τάσεις, σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου.

Αμέσως έστειλε ένα μήνυμα στην αστυνομία, όμως μπερδεύτηκε κι αντί να το στείλει στις αρχές της ιταλικής πόλης, το έστειλε στο «Αστυνομικό Τμήμα Βερόνα» που βρίσκεται στο Νιου Τζέρσεϊ, στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ.

Καθώς αντιλήφθηκαν το σφάλμα, οι Αμερικάνοι αστυνομικοί, προειδοποίησαν το γραφείο της Ιντερπόλ στην Ουάσιγκτον, που με τη σειρά του επικοινώνησε με το διεθνές κέντρο επιχειρήσεων στη Ρώμη.

Κατόπιν η υπηρεσία αυτή κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της Βερόνας, το οποίο έστειλε αστυνομικούς στην περιοχή διαμονής της νεαρής γυναίκας.

«Η νεαρή γυναίκα βρέθηκε ενώ είχε κόψει μερικώς τις φλέβες στους καρπούς της κι ενώ είχε καταναλώσει μεγάλη δόση αντικαταθλιπτικών φαρμάκων, το μπουκαλάκι των οποίων εντοπίστηκε μισοάδειο δίπλα στο σώμα της» διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.